Arama sonuçlarınız

1. buzgibi01

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak Tesekkür ederim hocam saolasın

2. buzgibi01

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak Tesekkur ederim hocam aracinizda gercekten cok guzel hocam allah sizede kaza bela vermesin
  3. buzgibi01

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar

4. buzgibi01

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak Tekrar tesekkur ederim arkadaslar gercekten surumu cok rahat bugun hertatafini soktum ufak tefek paslarini buldum temizledim cok zevkli kendi kendine ugrasmak
  5. buzgibi01

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim

6. buzgibi01

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak Arkadaslar yazilariniz ve yorumlariniz icin coi tesekkur ederim.araci bugun aldim ufak tefek masraflari var simdilik yakinda fotolarini cekip ekleyecegim tekrar tesekkur ederim

7. buzgibi01

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak Arkadaslar tekrar merhaba sonun yani bugun kismetse lada nivama kavusuyorum Araca iyice baktirdim curuk filan yok motor 68 binde orjinal yani ustamin dedigine gore en azindan simdilik bir masrafi olmayan bir arac 94 model 7.790 tl ya geldi yakinda otograflarini ekleyecegim...
  8. buzgibi01

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak Tekrar merhaba hocam evet bende dediginiz arac lara baktim 96 MODEL olan bayagi yipranmis duruyor ozellikle arka bagaj kapagi digerleride biraz butcemi asiyor maalesef su anda corsa bi aracim var artik bu arac beni cok yipratti dilinden ne oldugundan bi turlu anlayamiyorum...
  9. buzgibi01

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak Hocam gercekten rahatlattiniz icimi cevabiniz icin cok tesekkur ederim.dedigim modellerde bakacagim baska tavsiyeleriniz olursa zevkle dinlerim tesekkur ederim

10. buzgibi01

Lada Niva almak

Arkadaslar tekrar merhaba daha once ford rangerim vardi.Acil cikan bir borc yuzunden satmistim simdi ford ranger akacak gucum yok maalesef tekrar araniza katilmak icin bir lada almayi planliyorum 2 kisilik bir ailyiz birde kopegim var.konfor cok arayan bir insan degilimdir. Tek eksigi nivanin...

11. buzgibi01

2005 ford ranger xlt

Ynt: 2005 ford ranger xlt araç satılmıştır arkadaşlar
  12. buzgibi01

2005 ford ranger xlt

Ynt: 2005 ford ranger xlt Teşekkür ederim inşallah bir an önce satılır.Fiyatı bayağı uygun tutmaya çalıştım

13. buzgibi01

2005 ford ranger xlt

Ynt: 2005 ford ranger xlt Pardon hocam link vermemişim kusura bakmayın. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-tertemiz-ford-ranger-2005-xlt-98074400/detay http://www.gezenbilir.com/index.php?action=classifieds;sa=view;id=165
  14. buzgibi01

2005 ford ranger xlt

Arkadaşlar 6 ay önce aldıgım ford rangerimi satıyorum çok sıkışık oldugum için 14.750 satıyorum.bilginiz olsun istedim.
  15. buzgibi01

Dalyan'ın yeni oto galerisi

Ynt: Dalyan'ın yeni oto galerisi Ertan bey yazılarınızı zevkle takip etmekteyim iş yeriniz için hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar nasip olsun saygılarımla..

16. buzgibi01

Kapıkaya da Bir Gece

Ynt: Kapıkaya da Bir Gece hocam gerçekten çok güzel yerler benimde 2 gece kalmışlıgım vardı bahçecikte devamını bekliyoruz saygılarımla
  17. buzgibi01

94 3.18i hakkından bilgi

Ynt: 94 3.18i hakkından bilgi Hocam merhaba ilk arabam dı kendileri çok güzel bir araçtır çok rahat bir sürüşü vardır.Parçaları biraz pahalıdır.Burak mehmet arkadşımızın dediği çok doğru eğer yorgun bir araçsa toplamanız bayağı masraflı ve sıkıcı olabilir.İyi kontrol ettirmenizde fayda var..
  18. buzgibi01

Tata xenon ile yaşam

Ynt: Tata xenon ile yaşam Hocam merhaba yazınızı okudum.Tata yı diger arkadaşlar kadar kullanmadım.Ford rangerim var satacagım için evin önüne bağladım.Arkadaşımın tata xenonu nu kullanıyorum ne bir elektrik arızası verdi nede başka bir sorun yaşadım.İş yeri açmayı planlamasaydım eger birtane...

19. buzgibi01

Adana'da doğaya çıkmak

Ynt: Adana'da doğaya çıkmak Hakan bey iyi akşamlar Adana da aslında biraz dışında güzel kamp yerleri var.Örnek olarak pozantı trenine binip hacıkırında inip 5 km yakın güzel bir yürüyüşle Kapıkaya kanyonunun üst kısmında kalabilirsin güzel yerlerdir tevsiye ederim benim de zamanında 2...
  20. buzgibi01

Kişisel Galeri (buzgibi01)

Ynt: Köpeğim Ares ....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz