Arama sonuçlarınız

1. buzgibi01

Kedi Yavruları

Ynt: Kedi Yavruları Maalesef beslediğimiz gözümüz gibi baktığımız hayvanlardan daha hayvanlarıda var bu dünyada merak etme öbür tarafa kalmadan cezasını burda alıyorlar..

2. buzgibi01

Ranger Aşırı Tüketim mi?

Ynt: Ranger Aşırı Tüketim mi? Anladımki kesinlikle kullanımla alakalı bir olaymış.:) Şimdi yeni yeni alıştığımı düşünüyorum ve yakıt gerçekten düşmeye başladı..
  3. buzgibi01

Kişisel Galeri (buzgibi01)

Köpeğim Ares İlk aldıgımda 15 günlüktü anne sütü hiç alamadı vefaat eden diğer köpegim emzirdi onu şimdi maşallah çok büyük sağlık sorunu olmadan büyütebildik.

4. buzgibi01

Kedi Yavruları

Ynt: Kedi Yavruları Yavrulara elinizle dokunabilirsiniz eger anne sizi tanıyorsa.Sorun olmaz benim de baktıgım bir kaçtane kedi yavrusu var anne olan elimde buyudu dogum yaptı.Şimdi yavruları elimde büyüyor.Bezaman balkona çıksam aşagıdan heme seslenir bana gidip yemek lerini veririm Örnek...
  5. buzgibi01

Köpeğim Ares Evet gerçektende hayvan sevgisi apayrı bir duygu bizim oglan diye hitap etmekteyiz.Bazen yemeğini yedikten sonra resmen snne diyor yada biz konuşmasını çok istediğimiz için öyle düşünüyoruz. :) :) Büyüklüğünde dolayı oyanmak biraz zor oluyor özellikle eşimle şakalaşırken 56 kilo...

6. buzgibi01

Köpeğim Ares İlginiz için teşekkür ederim ilk andan beri farkettim ama dediğim gibi bir türlü beceremedim. :) :) Yer gerçekten önemli müstakil ama fazla bir bahçe alanımız yok maalesef damda'da eşim izin vermiyor bakmamıza evin içinde bizle beraber yaşıyor :) :) Çok şükür bir zararı yok...

7. buzgibi01

Sonunda Ranger'ımı aldım

Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım Çamurlukdaki dodikler orjinal ama boyası değil ilk aldıgım zaman ben çıkarıp boyasını yapmıştım çok yıpranmıilardı dikkat ederseniz tampon ve panjurda orjinal değil normalde parlak yanılmıyorsam nikelaj idi.Lastik boyutları ise tam bilmiyorum ama bakıp yazarım...
  8. buzgibi01

Köpeğim Ares Çok teşekkür ederim.İyi dilekleriniz için..
  9. buzgibi01

Köpeğim Ares yardim isteyecegim kusura bakmayim ayrica iyi dilekleriniz cok tesekkur ederim

10. buzgibi01

Köpeğim Ares hata bende oldu maalesef duzeltmeye calistim ama beceremedim Emre benim ismim kopegimin ismi ares

11. buzgibi01

Köpeğim Ares Gerçekten çok güzel bir köpek ama gelin görünki yer gerçekten bir sorun hemde çok büyük tek avantajımız evimiz müstakil unutmadan bizim koçun masrafı gerçekten yüksek ranger dan daha fazla diyebilirim aylık olarak allah sizede böyle karşılıksız bir sevgi nasip etsin..
  12. buzgibi01

Köpeğim Ares .......

13. buzgibi01

Köpeğim Ares ......
  14. buzgibi01

Köpeğim Ares .......
  15. buzgibi01

Köpeğim Ares ....

16. buzgibi01

Köpeğim Ares Benim oğlanın ilk halleri
  17. buzgibi01

Sonunda Ranger'ımı aldım

Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım esim ahmet abi basinca kiriliverdi bende kaldirip attim tesekkur ederim iyi dileklerin icin ahmet abi
  18. buzgibi01

Sonunda Ranger'ımı aldım

Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım Ufak ufak bakımını yaparken Yandaki basamakları kestirdim eşim 50 kilo olmasına ragmen ilk basmada yere düştü.

19. buzgibi01

Sonunda Ranger'ımı aldım

Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım Birkaç yeni fotografı
  20. buzgibi01

Arşivdeki Ranger resimleri

Ynt: Arşivdeki Ranger resimleri 3

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163