Arama sonuçlarınız

1. buzgibi01

Arşivdeki Ranger resimleri

Ynt: Arşivdeki Ranger resimleri devam

2. buzgibi01

Ynt: Arşivdeki Ranger resimleri Devamı
  3. buzgibi01

Bilgisayarımda bir kaç tane güzel ford ranger resimleri vardı paylaşmak istedim sizlerde.Sizinde elinizde varsa bu başlık altında paylaşabiliriz.

4. buzgibi01

1.6 jlx alınırmı

Ynt: 1.6 jlx alınırmı İlginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim. Arabaya baktım biraz önce resimlerde okadar güzel duruyorduki alayım dedim ama yanına gittigimde maalesef öyle olmadıgını gördüm okadar yıpratmışlarkı aracı boyası tamamen kalkmış arazi vitesi topuzu haşat içeri gömülmüş...
  5. buzgibi01

1.6 jlx alınırmı

Arkadaşlar merhaba ford rangerden sonra suziki vitara 1.6 jlx 93 model almayı düşünüyorum sizce alınırmı. ilan linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1993-mod-suzuki-vitara-4x4-klimali-cok-temiz-suv-86707594/teknik-detaylar/ yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.

6. buzgibi01

Motor blogu vb yerlerden gelen yağ hakkında

Ynt: Motor blogu vb yerlerden gelen yağ hakkında Teşekkür ederim bilgileriniz için

7. buzgibi01

Motor blogu vb yerlerden gelen yağ hakkında

Arkadaşlar bugun biraz araçla ilğileneyim dedim.Alta eğilim baktıgımda yegdan keçeleşmiş yerler oldugunu gördüm ve bu yağlar yeniye benziyordu sizce sorun nerde olabilir. Resimler ne çıkmamış olabilir yorumlarınızı bekliyorum
  8. buzgibi01

Kimlik Bilgilerine Dikkat Edelim.

Dün eşime gelen bir mesajla farkına vardık.Mesajda diğer hattınızın ödenmemiş borcu yüzünden kullandıgınız hat kısıtlanacaktır. 2 Hattımız var aveada ödenmemiş borcumuz yok diye aradık müşteri hizmetlerini.Birde ne duyalım eşimin adına 2006 yılında kamu hattı faturalı açmışlar.Adam 6 sene...
  9. buzgibi01

Yeti & Vap

Teşekkür ederim Ahmet abi resimler ve video için gerçekten güzellerdi.İndiğin yerde bi hayli dikti. ;D

10. buzgibi01

Ranger Aşırı Tüketim mi?

Arkadaşlar merhaba tekrar bilgili ve kullanan arkadaşlara sorum olacaktı. 2005 Model Ford ranger aracım km 563 lira yakmakta depoyu doldurup denedim Bence fazla Sizce sorun neden dir yada bu gerçekten büyük bir sorunmudur. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürü borç bilirim... Yağını...

11. buzgibi01

Nissan Patrol'umu Aldım - Trabzona Geldim

Aracınız gerçekte çok güzel duruyor iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
  12. buzgibi01

yeni aracım

Ynt: yeni aracım Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

13. buzgibi01

Yeti & Vap

Tekrar teşekkür ederim sabah sabah rahatsız ettim .
  14. buzgibi01

Yeti & Vap

Daha mantıklı olmuş. Size ve araca allah kaza bela vermesin gerçekten çok güzel duruyor. Ayrıca eklediğim resimde işaretlediğim yerlerde boya değilmi ahmet abi
  15. buzgibi01

Yeti & Vap

Günaydınlar ahmet ebi mümkünse aracın arka tarafının yakın fotografları elinde varsa ekleyebilirmisin acaba bugun yapmayı düşünüyorumda.Şimdiden teşekkür ederim biraz fazla soru sormuş olabilirim.

16. buzgibi01

Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı

Ynt: Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı Evet hocam bilgilerinizi özelden gönderirseniz parayı yollayayım mahçup oldum gerçekten
  17. buzgibi01

Yeti & Vap

Anladım abi hamerton bunu hemen not alıyorum rulo ile sürülünce iz kalmıyormu acaba çizilmeye dayanıklı yanılmıyorsam iç kısmın tamamı boyandı değilmi.Saygılarımla
  18. buzgibi01

Yeti & Vap

Ahmet abi merhaba bir şey danışacaktım aracın arkası iç kısımları yani siyah oldugunu gördüm acaba oralara nasıl bir boya uyguladınız acaba yoksa plastik mi bilgilendirirseniz çok sevinirim. Saygılarımla

19. buzgibi01

Kişisel Galeri (buzgibi01)

Köpeğimin resimleri
  20. buzgibi01

Yeti & Vap

Ahmet bey birşey soracaktım aracınızın içinde bulunan pusula ve egim ölçeri nereden aldınız acaba adanadan bir türlü bulamadımda

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri