Arama sonuçlarınız

1. buzgibi01

Ford Ranger hakkında bir kaç soru

Ynt: Ford Ranger hakkında bir kaç soru Kısmetse yarın hepsine baktıracagım tesekkür ederim yardımlarınız için.

2. buzgibi01

Ynt: Ford Ranger hakkında bir kaç soru Cevap için teşekkür ederim.
  3. buzgibi01

Ynt: Ford Ranger hakkında bir kaç soru Cevap için teşekkür ederim.

4. buzgibi01

Ynt: Ford Ranger hakkında bir kaç soru Cevap için teşekkür ederim Ahmet abi.Senin aracı zaten biliyorum yaptıklarını dikkatle takip ediyorum tekrar teşekkür ederim
  5. buzgibi01

Arkadaşlar merhaba 2005 Ford rangerim var merak ettigim iki konu var 1. Benzin kapagında Diesel yazıyor acaba normal diesel koysak bi sorun olurmu. 2.Aracım çalışırken veya motoru stop ederken sallanma var motorda araçda titreme var acaba bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar Şimdiden...

6. buzgibi01

Yeti & Vap

Anladığım kadarıyla işsiz kalmışsın geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden.Bende daha önce özel bir gıda firmasında soguk satıştaydım trafik kazası yaptım elimde olmadan cezaevine girdim ve bende artık işsizim 11 sene çalıştıgım firma tek kalemde kapının önüne koydu kısaca allah...

7. buzgibi01

Yeti & Vap

Tekrar merhaba abicim birşey danışacaktım arka tapmon sökülmüşmü yoksa yokmuydu.
  8. buzgibi01

Ford Ranger Neden Ucuz?

Bu sıkıntıların içinde böyle şeyler duymak gerçekten insanın moralini düzeltiyor.Tekrar teşekkür ederim arkadaşım.
  9. buzgibi01

Yeti & Vap

Abicim aracınız gerçekten çok güzel kazasız belasız günlerde binmeniz dilegiyle.

10. buzgibi01

Ford Ranger Neden Ucuz?

Bu laflarınızla insanın moralini gerçekten düzeltiyorsunuz..

11. buzgibi01

Sonunda Ranger'ımı aldım

Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım Adını yanlışda hatırlıyor olabilirim sol tarafta 4 çekere aldıktan sonra ekranda yanan bir yazı var sarı ile yanıyor.araba çalışacagı zaman yanıyor. Ama ben kapatmadan sönmüyor bunun ne olacagını danışacaktım
  12. buzgibi01

Sonunda Ranger'ımı aldım

Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım özür dileyerek bir soru daha sormak istiyorum arkadaşlar. Araçta bulunan rfw lambası araç çalışırken sönmüyor sadece ben tuşa bastıgımda sönüyor bu bir arızamı yoksa normaldede böylemi kısaca söndürüyorum aracı stop edip bir daha çalıştırdıgımda rfw lambası...

13. buzgibi01

Sonunda Ranger'ımı aldım

Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım tesekkür ederim yarın ilk işim makasları göstermek.
  14. buzgibi01

Sonunda Ranger'ımı aldım

Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım Teşekkür ederim sizinde zevkle binmenizi dilerim ama ufak bi sorum olacaktı yanıtlama imkanınız varsa çok sevinirim. Biraz önce araçla biraz deneme yapıyordum keskin bir virajda arka makaslardan nasıl tarif etsem gırç demirin demire sürtmesi gibi bir ses geliyor...
  15. buzgibi01

Sonunda Ranger'ımı aldım

Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım Tesekkür ederim

16. buzgibi01

Sonunda Ranger'ımı aldım

Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım Arkadaslar fotograf eklkiyorum birtane.
  17. buzgibi01

Sonunda Ranger'ımı aldım

Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
  18. buzgibi01

Sonunda Ranger'ımı aldım

Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım Gerçektende tesadüf yanlız sizin aracınız gerçektende güzel benim aracımda hiç bir aksesuar yok maalesef aracınız gerçekten güzel duruyor sizde kazasız belasız günlerde binmeniz dilegiyle.

19. buzgibi01

Sonunda Ranger'ımı aldım

Ynt: Sonunda Ranger'ımı aldım Teşekkür ederim.Nasıl ekleyeceğimi araştırıp hemen ekleyeceğim. Saygılarımla.
  20. buzgibi01

Sonunda Ranger'ımı aldım

Arkadaşlar sonunda rangerimi almış bulunmaktayım. 110 Binde 2005 Model Sag tarafda 2 parçasında boya var. 16.000 Tl ye aldım herşey dahil. Arabaya Saolsun Mahmut DEMİR abimiz baktı çok saolsun yılmadan bütün sorularıma cevap verdi.Arabayı almamı sağladı saolsun tekrar burdan teşekkür ediyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri