Arama sonuçlarınız

1. O

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Kolay gelsin israfil bey, Baştan sona okudum, resimlere baktım. Aklıma gelen iki hususu söylemem lazım. Birincisi, şaseyi uzattınız; peki aracın ağırlık merkezinin sorun olabileceğini hesaba kattınız mı? İkincisi de, kasa çok büyük değil mi? Çok hantal olmayacak mı...

2. O

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ Hakan Bey, yeni nesil dizellerde özel bir kullanım becerisi gerekmiyor. Kaldı ki tarihi şahsiyet sayılabilecek kadar deneyimli bir sürücüsünüz. ;D ;D ;D Biliyorsundur ama yine de ifade etmem gerek; 5. vites hız ve güç vitesi. Köroğlu belini 5. vites 90-100 ile...
  3. O

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ Azizim, eğer o köroğlu belini 110-120 ile çıkamazsan, sende bir problem yoksa araçta var demektir. Sabuncubelini bile (ölüm virajı hariç) 100-120 ile çıkıyorum. Savrulma sorunu olmasa ta tepeye kadar 70-80 çıkacağım neredeyse. Ya devrini iyi ayarlayamıyorsun, ya da...

4. O

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Doğrudur
  5. O

4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Doğru, caponcular çok kızıyor; biraz sonra bi üşüşürlerse gününüzü gösterirler. ;D ;D ;D

6. O

buda benim dusterr

Ynt: buda benim dusterr rekor bende merak etmeyin. ;D ;D ;D

7. O

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Gezenbilir logosu var zaten. Ceranus'tan temin edebilirsiniz
  8. O

buda benim dusterr

Ynt: buda benim dusterr Baylar yakıt konusunda bilgisayar verisini değil de depoya gireni ölçmenizi öneririm.
  9. O

Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik..

Ynt: Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik.. Yukarıdaki mesajı yazmıştım ki, videoyu ardından gördüm. muratcesur, videoyu izledin mi? Gerçi senin için sürpriz değildir; hani şu mor tişört meselesi. ;D Fakat bu parkur kayışdağından daha çetin gibi geldi bana, ne dersin? Bir de...

10. O

Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik..

Ynt: Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik.. Azizim, sana kötü bir haberim var; 200 TL ile 800 km. gidemezsin, 750 gidebilirsin. ;D ;D ;D Serdar bey, güzergahı ve çektiğin fotoları beğendim. Polemik konusu olmaması için bir başlık aç; sadece fotoları ve videoları koy, dileyen...

11. O

buda benim dusterr

Ynt: buda benim dusterr Hayırlı olsun taner bey, Hiç de haber vermeden bilgilenmişsin. ;D İnsan "ey halkımız, ben bilgilenmeye geldim" der, biz de sizi ağırlardık. ;D ;D ;D İşin şakası bir yana; bazı parazitler hariç omak üzere, bilgi arayanları bilgilendirecek bilgiler yazan...
  12. O

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Aleykümselam arkadaş. Uzun zamandır yoktun. gerçi en son ne zaman ne konuşmuştuk, unuttum. İnsanın kendini unutturmaması için arasıra foruma takılması lazım. :D İlginç bir buluş, tebrikler. Hiçbir araçta olmaması da ayrıcalıklılık demek...

13. O

DUSTERİM VE LASSA SONOWAYS 2C İLE SINIRLARI ZORLUYORUZ

Ynt: DUSTERİM VE LASSA SONOWAYS 2C İLE SINIRLARI ZORLUYORUZ Kulağımda antidurtercilerin itirazları yankılanıyor: "Fotomontajdır onlaaaar, gerçek olamaz. Bu Duster denilen makina karda gidemeeeez. " ;D ;D ;D
  14. O

Yeni Duster 4x4 90 bg Ambiance

Ynt: Yeni Duster 4x4 90 bg Ambiance Azizim, Vitara satılıp Duster alınır mı? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D O büyük makina, o şanlı alet bırakılıp sefil rumen markasına binilir mi? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Vitaradan inip Duster'a binme kararınla, buralara tebelleş olan caponcuları...
  15. O

DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI İbrahim bey, bu internet çöplüğünde o kadar çok bilgi var ki.... YUkarıda yazdıklarım önce internetten öğrenilmiş, sonra serviste/servislerde sorulup teyit edilmiş bilgilerdir. Tabii, internetten de, benim gibi saha dışından birilerinin verdiği...

16. O

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI Sayın dustero, servisteki çıraklardan değil, işini iyi bilen ustalardan söz ediyorum. Hem sadece reno servisi değil, başka servislerden de edinilmiş bilgi. Bu usta taifesini büsbütün de yok saymayın. Turbo konusunda, yetersiz yağlamadan söz...
  17. O

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI Sayın Dustero, Yazdıklarım, servisteki veya diğer tamirhanelerdeki ustaların dedikleridir. Soğutmadan başlayalım.... Yarım dakika rölantide çalışan motor ve pervane ne kadar zamanda neyi soğutacak? Bu bakımdan kısa süreli rölantide motor...
  18. O

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI Salih Bey de 1500 devir olmalı demiş. (az önceki mesajımı yazdığımda bu mesajları okumamıştım) Dustero arkadaşımız kurumlanma konusunda haklıdır. Yani düşük devirde yakıt tam "yakılamayabilir". Bunu ilk baştaki mesajımda da belirtimştim. Yani...

19. O

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI Kıymetli Duster kullanıcıları, Benim mesajımdan, "Duster'ın 1500 devirde kullanılması gerektiği" veya "kullanılabileceği" anlamı çıkaran olabilir, devam eden tartışma vesilesiyle fikrimi net olarak tekrar ifade edeyim. İdeal kullanımın 2000 devir...
  20. O

Yeni Duster 4x4 90 bg Ambiance

Ynt: Yeni Duster 4x4 90 bg Ambiance Aracınız hayırlı olsun Turgut Bey, Kazasız nice güzel günlerde binmeniz dileğiyle. Doğrusunu isterseniz 90 BG ile 110 arasında çok fazla fark olmadığı kanaatindeyim. Belki sadece çok fazla güç grektiren bir durum olursa o zaman 90'lık aracın nefesi kesilir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri