Arama sonuçlarınız

1. O

MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ... Sahiden durumun içler acısı.... ;D ;D ;D

2. O

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster İle Hız Yapmanın Riskleri Arman kardeş, bir ara selimsarper vardı; sonra birileri çıktı, onlar gitti şimdi de subarucular meydana döküldü.... Yav muhteremler, siz bu subaru fabrikasının ortağı mısınız? Biz Duster/dacianın ortağı değiliz. Buradaki her arkadaş (neredeyse)...
  3. O

MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ... remuta, sen değil olcaykarakaya aylardır bekliyor, hepimiz tanığız. Sen beklemeye yeni başladın. ;D Bu makyaj sorunu sevgili olcayı ihtiyarlattı. ;D İnşaallah her şey gönlünüze göre olur.

4. O

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster İle Hız Yapmanın Riskleri Muhterem, konuya balıklama dalınca; hem de ilk mesajında bunu yapınca, neyin ne olduğunu anlamadan müdahil olunca böyle olur.... Kendince yorum yapar herkesi tebessüm ettirirsin. Ne alakası var referans almakla.... Merak etme, subaru alacak...
  5. O

Ön Akslardan Gelen Hafif Sesin Yükseltmeye Engel Olması

Ynt: Ön Akslardan Gelen Hafif Sesin Yükseltmeye Engel Olması Manisa'dan İzmir'e giderken "ölüm virajı"nı da 90 ile geçtiğini söyleme sakın!!!!!

6. O

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Atilla bey, diziyi izlemeye devam; Yukarıdaki mesajdaki fotoğraflarda bişey dikkatimi çekti. Atık su deposu yere çok yakın değil mi? Azıcık yüksek bir tümseğe sürtünme ve hasar görme ihtimali yok mu?

7. O

Ön Akslardan Gelen Hafif Sesin Yükseltmeye Engel Olması

Ynt: Ön Akslardan Gelen Hafif Sesin Yükseltmeye Engel Olması Turgut bey, size bi G lazım. ;D Yükseltme konusunu hiç düşünmedim, ama dediğinize katılırım; yaklaşma açısı yeterli gelmiyor bazı yerlerde. Bize düşen de, yaklaşabildiği kadarıyla yaklaşmak... Fakat şu asabiliğe gelince; o konuda...
  8. O

Duster Yakıt Lambası Yandıktan Sonra.....

Ynt: Duster Yakıt Lambası Yandıktan Sonra..... Bir ara ölçülmüştü. Galiba 100-150 km civarıydı. 100 km. kesin de, üstünden emib değilim. En iyi ümiterkan bilir. Depoyu sıfırlayarak ölçmeyi denemenizi önermem. enjektörlere kirli mazot giderse sorun çıkabilir. Hava yapabilir.... Havasını...
  9. O

4x4 Sprınter Satılık

Ynt: 4x4 Sprınter Satılık Telekom çıkması mı bu araç azizim?

10. O

Karavan Yapımı Üzerine ........

Ynt: Karavan Yapımı Üzerine ........ Selam sana evliyaçelebi, İşin felsefesine dalmışsın... ;D ;D ;D ;D ;D Felsefece düşünmeden karavan projesi çıkmaz. ;D :D

11. O

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? dervişali, bana kalırsa, dizel Suzuki al ikinci el... Ama bunu, fiyatlara bakmadan öneriyorum. (Dacia/Duster'ın en büyük kusuru Dacia markası olması. Herkes şööle bi duruyor. Daha önceleri hep tartışıldı; şayet Dacia Duster değil de Renault Duster olsaydı napardınız...
  12. O

Duster Kamyonet Oluyor.........

Ynt: Duster Kamyonet Oluyor......... olsuuun, benim olmasın da, bendeki olmasın da... Kim ne ve kimin olursa olsun. Bence sakıncası yok.

13. O

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Arman bey haklıdır; soran arkadaş duster-Quashai ve asx sormuştu. Forester nereden çıktı anlayamadım. Aslında anladım.... Yurdum insanı böyle bir fikir talebinde, genellikle kendi bindiği aracını tavsiye eder. Suzukici suzukiyi, toyotacı toyotayı vs. Konu da...
  14. O

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları Mantık var izan var; Duster'a o kadar masraf yapanın aklından kuşku duyarım....
  15. O

Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı

Ynt: Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı ertanşahin, diğer başlıktaki mesajına da yazmıştım; Duster'dan hayli şikayetçi imişsin anladığım kadarıyla. Derim ki, bir başlık aç ve tüm şikayetlerini oraya yaz ki, bilgi arzu eden arkadaşlarımız oradan da faydalansın. Bu dileğimin tek...

16. O

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Sevgili Hassey, almana bizim vesile olduğumuz bir aracı büyük bir mutlulukla kullandığını bilmek bizleri mutlu etti. İnsanların alın teri kıymetlidir, heba edilmemelidir diye düşünerek bildiğimiz/deneyimlediğimiz doğruları paylaştık; bir kardeşimize güzellik yaşatmış...
  17. O

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Merak ettim, niye çok şükür çektin ertanşahin; zor kurtulmuş gibi bir hava sezdim. Hayırdır!
  18. O

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "rekor Yakıt" Tüketimleri (resimli) Arkadaş ne dediğin pek anlaşılmıyor; neyi niçin alıntı yaptığın karışmış. Da, bi düzeltme yapalım.... Sözü edilen husus hız göstergesi, katedilen km. değil. Kimsenin oyunu da yok yani.

19. O

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Sevgili dervişali, sana da merhaba; Çok zor bir soru sormuşsun; hatta çalışmadığımız yerden... Ben, çalıştıklarımdan hareketle varsayımlarımı sunayım. Takdir edersin ki, tam doğru bilgi için her üçünü de kullanmak gerek. 1. Parça ve bakım konusunda Duster açık ara...
  20. O

DACİA DUSTER LA GEZİNTİLER.

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. Eyvallah azizim; doğrudur, İstanbul'dan aklın estiği zaman dağlara bayırlara kendini vuramazsın. Taşranın güzelliği de burada. Marşa bastıktan yarım saat sonra dağlardasın en geç.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.