Arama sonuçlarınız

1. O

DACİA DUSTER LA GEZİNTİLER.

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. sevgili mimar, aslında hesapta yol ve gezi fotolarını burada yayınlamak yoktu. Yani aklıma gelmemişti. Şayet daha en baştan aklıma gelseydi, yolun daha sakat kısımları vardı, oraları hem de video olarak çekerdik. Ama inşaallah engin beye bahsettiğim yola...

2. O

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. Girmemekle doğru yapmışsın. Bazı kısımları sıkıntılı. Sevgili engin, esas başka bir güzergah var bizi bekleyen.... Bugün onu karşıdan gördük, mollaahmetli aziz vatandaşlarımızdan da bilgi aldık... Altındere köyünün üzerinden Babadağ'a doğru uzanan bir yol...
  3. O

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. Doğrudur, oradan girdik. Tepeye kadar tırmandık; yangın göletine kadar. Oradaki çeşmeden su içmek içindeki ukdeydi. Geçen sene ramazanda gitmiştik ve su içememiştik. Kana kana su içtim. Nefisti... ;D Fakat yolun ilerisinde göçme olmuş. Mollaahmetliler yaylaya...

4. O

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. Resimlerin altına sana bir not düşecektim; ayrıca yazarım diye yazmadım sevgili engin. Gezi aslında kalabalık bir dostlar grubu gezisiydi. Fakat biz semaveri yakıp "siz çay içedurun, biz şimdi geliyoruz" dedik ve toz olduk; o arada yukarılara çıktık. Sonra...
  5. O

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. Ve sürpriz... (Fotoğraflar profesyonel fotoğrafçı bir dostum tarafından çekilmiştir. Onun keskin gözleriyle yakaladığı, harika çekimiyle sunduğu, doğada uzun zamandır ve çoğu yerde görülmeyen görüntü: KINALI KEKLİK...İki taneydiler, bir kayadaydılar ama diğeri...

6. O

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. Devam Son resim aşağıdan Babadağ'ın zirvesi. (Bir gün inşaallah oraya da çıkacağım. Araba ile değil ama)

7. O

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. Devam
  8. O

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. Bugün orman yollarında biraz gezdik. Yer : Denizli / Babadağ etekleri / Mollaahmetler köyü karşısındaki tepeler. Manzara, tepeden Denizli - Sarayköy civarı - Taa karşıda görülen beyazlık Pamukkale. Hadi buyurun
  9. O

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Yol bilgisayarı % 10 sapma gösterir... Duster'ın şu yol bilgisayarı işi sakattır vesselam. Defalarca yazılıp çizildi; "depoya giren, pompadan çıkan" ile ölçüm yapılmalıdır. Köpük möpük-tık dedi/demedi, netti-değildi diye itiraz etmeyin...

10. O

Duster 4x4 110 BG Hakkında Görüşleriniz.

Azizim, bu konuda yapılmış sayısız ölçüm var. Bazı başlıkları tıklarsan kolayca bulabilirsin.

11. O

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Hayırlı olsun sevgili öğretmenim. Allah kazasızca binmeyi nasip etsin. Caponcular çok kızacak bizi terkettin diye... Malum, buralara "dadanan" birkaç eskici vardı; doğru düzgün paylaşımı hayli zaman engellemişlerdi vesselam. turgut...
  12. O

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Bilgi için teşekkür.... De, ikinci cümla anlaşılamadı. Açıklama rica etsek. Satıp satmamak, alıp almamak, alasınızın gelip gelmemesi sizin güzel takdirinizdir... De, konu ile bağlantısını anlayamadım. Affola. Ona da açıklama dilemekteyiz.

13. O

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Azizim, karşılaştırmaların için teşekkür ederim; hepsinin objektif olduğuna parmağımı basarım.... Önce sevgili Hassey'in 4x4 ile 4x2 arasındaki yakıt farkı konusunda verdiği bilgiye değinelim... Bunu 85 BG (ilk 4x2 ler) Duster kullanan bir...
  14. O

2013 "CAR BUYER" Yılın Aracı Seçimi

Ynt: 2013 "CAR BUYER" Yılın Aracı Seçimi Selam Hassey Bu arkadaşın email adresini bulup bizim antidustercilere vermeli. Onlar hakkından gelir, vatandaşı yanıltmak nasıl oluyormuş, gösterirler gününü. Bak bak bak, şu Car'a bak! Bi de yılın aracı seçmişşşşş. Asmak lazım bu Car'ı. Bu olay...
  15. O

Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu

Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu Daha önce, bir arkadaşımızın karşılaştırmalı ses ölçümü yaptığını yazmıştım çok kere. Başlıklarda bulunabilir. Baktım ki kimse etrafı kurcalamıyor, neler yazılmış/yapılmış diye araştırmıyor; ben de artık yazmaktan vazgeçtim sevgili arman...

16. O

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Duster'ın yakıt göstergesi dişleri güvenilmez ölçümler yapar. Bir de, 50 litre sonrasını şamandra aşırı derecede yukarı kalktığı için algılamaz. /Yukarıda da bir arkadaşımız yazmış) Dişler üstlerde çok yüksek km.lerde, aşağı indikçe daha az...
  17. O

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Baylar, başka başlıklarda da defalarca yazdık. Sürekli ölçümler ve karşılaştırmalar sonucu, Duster'ın yol bilgisayarındfaki verilerle gerçek tüketimin uyuşmadığı anlaşılmıştır. "Depoya giren, egsozdan gaz olarak çıkan, cebinizden para eksilten"...
  18. O

4*2 bezinli duster debriyaj pedal kavrama mesafesi çok yüksek

Ynt: 4*2 bezinli duster debriyaj pedal kavrama mesafesi çok yüksek Serkan bey, aracınız hayırlı olsun. Bizim araçlarda kavrama noktası normal. Hatta bana kalırsa çok dengeli. Ayak hafif kalkmaya başlayınca kavrama da başlıyor. Tam kavrama orta civarında. Yukarıda değil. Önceki aracınızla pek...

19. O

Duster - Vitara Arazi Karşılaştırması

Ynt: Duster - Vitara Arazi Karşılaştırması Turgut bey, karşılaştırmanız için gerçekten teşekkür ediyorum. Çok objektif olduğunu düşünüyorum. İnşaallah caponcular da okurlar. Böylece boş tartışmalar yapılmaz ve sayfalar da kirlenmez.
  20. O

dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa...

Ynt: dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa... Herkese geçmiş olsun. Fikir beyan eden herkes haklı. Duster çelikten filan değil, ama tamamen fos da değil. Doğrudur, kazanın oluş şekli önemlidir, ama araç tamamen teneke ise vuruş şekli bile onu aklayamaz(dı). Hız önemlidir. Kaza 90-100...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.