Arama sonuçlarınız

1. O

Linea Satıp Duster Almak

Dacia bölümünde biyerlerde bir arkadaş linea ve Duater dahil, birçok arabanın gürültüsünü ölçmüştü. Arayıp bulabilirsin. Bilgine

2. O

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Videoyu izledim. Tedbirli sürüş. Yakışıklı ceset doğurmaz. Nasıl mı? Gece vakti... (karşıdan gelen olsa belli olur) Muhtemelen her kıvrımı ve çukuru bilinen yol.... Ve de orta çizgiyi takip... Gidiş geliş yollarda yüksek hızda karşıdan gelen...
  3. O

DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI 1500 devirler mutlaka düşük viteste olmalı.... Özellikle belirtelim. Otoyolcu kardeşim, büyük bir memnuniyetle okuruz yakıt konulu başlığını. Çünkü Duster emsallerine göre az yakmasına rağmen, mazot 4.26 TL/Lt fiyatıyla fazla gelmeye başladı...

4. O

Duster ile Karlı Bir Gezi ve BF Goodrich Performansı

Ynt: Duster ile Karlı Bir Gezi ve BF Goodrich Performansı BF 215-70-16'lara zincir takılamıyor diye hatırlıyorum. Sürtmesi kesin olacağı için. Öyle değil miydi ümiterkan?
  5. O

DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI Daha önce de biyerlerde yazmıştık; çoook zaman oldu, tekrarlayalım. (4x4 için konuşuyorum) Arkadaşlarımızın belirttiği gibi, en uygun devir 2000 civarıdır. Vites değişiminde normal yol koşularında 500 devir atar. Yani 2500 devirde vites...

6. O

Kar paleti-Kar zinciri

Ynt: Kar paleti-Kar zinciri ;D ;D ;D

7. O

Duster İkaz Vermesi Hakkında

Valla bu dusterlarda sesli ikaz sadece emniyet kemeri için var. başka yok diye biliyorum. Şayet yanlış bilmiyorsam... Bu durumda senin otodan gelen ses emniyet kemeri sistemindeki bir sıkıntıdan kaynaklanmış olabilir.
  8. O

Dusterlerde Fren Ciddi Sorun

Azizim, fren kablosu, arkadaşımızın da dediği gibi, çelik boru olması lazım. Seninki olsa olsa mazot geri dönüşü olabilik. Doğrusu hangi kablolar/hortumlar geçiyor bakmadım ama, öylesine attım. Bi yandan merak da ettim o kabloyu. Bizi merakta bırakmayacağını ümit ederim.
  9. O

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 İki sene önce aldığımızda da aynı lastik vardı. Dmek ki değiştirmemişler. :D

10. O

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği teşekkür devit; hepsini okudum ve iyi şeyler öğrendim.

11. O

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 Sözüm sana değildi muhterem. Sonradan dönüp baktım, foresteri öne sürenlerden biriymişsin. Daha önce hiç farketmemiştim de o bakımdan. Kastım aslında başkalarıydı. (Sen buralarda yeni olduğundan, ahaliyi pek tanımayabilirsin. Onlar kendilerini bilir.) Şayet karşılaştırma...
  12. O

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 Atilla bey, bu antidustercıların özelliği, capon eskisi arabalarının olması. Sanırsın ki fabrikalar sadece bu arkadaşlarımızın arabasını imal etmiş, hem de özene bezene.... Araçları land cruiser filan değil. foresterle duster karşılaştırması işi ise yeni çıktı. Şimdiye kadar...

13. O

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 Hayırlı olsun azizim, siteye de hoş geldin. (Eğer mesajlarını küçük harfle yazarsan daha kolay okuyabiliriz. Büyük harfle okumak biraz zor oluyor.) Daha önce 4x kullandığına göre, ikisinin karşılaştırmasını senden dinlemek isteriz. Siteyi -yani Dacia bölümünü- kurcalarsan, bura...
  14. O

Defender 110 SW camper

Ynt: Defender 110 SW camper Akıl akıldan üstündür dedikleri işte bu... Tugay bey, 1/1 maket harika bir buluş/fikir. Köpüğün tabakası ne kadar ki? Tebrik ve teşekkür. Bir gün karavan yapmaya başlarsam mutlaka sizin gibi yapacağım.
  15. O

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Azizim, biz onlara "başlık tacizcisi" diyoruz. Onlar iki yıldır varlar. Gitmezler, çünkü burada hareket var (dı). Kayda değer hiçbir şey yazmazlar, bir bilgi, paylaşım vs. sergilemezler. Bir zamanlar burada çok şey paylaşılırdı. Bu tacizciler yüzünden çoğu...

16. O

Linea Satıp Duster Almak

muratcesur, antidusterciler cepheye seni sürdükleri için sen hedefsin, onlar da senin ardına saklanmışlar tabii. Dikkat ettim, sen doğru bir laf ettiğinde, arkaya sinmiş cephe hemen alaycılığa başlıyor. Bu durumdlarda hep şu olur: Kimi şak şak eder, kimi gülmekten ölür, kimi sureti haktan...
  17. O

4*2 & 4*4 fark nedir?

Ynt: 4*2 & 4*4 fark nedir? Sayın ahmet bodur, Şayet "millet ne der" diye düşünürsen ve bu da senin için önemliyse, en iyisi Duster almaman. Sonra canın sıkılır. Milletin ağzı torba değil ki büzesin. "Daciaya bi ton para verilir mi, ikinci eli nasıl, arıza, dacia vs vs vs." der dururlar.
  18. O

Duster; Zift Alt Zemin Kaplama Hakkında

Daha önce yaptıran oldu mu hatırlamıyorum. Nerede ve kaç paraya yaptırdığını bildirirsen seviniriz devit. :)

19. O

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS Geçmiş olsun. Herhalde kaskon vardır. Biz her ihtimale karşı kasko yaptırıyoruz zaten. Acaba araçlara GPS takılsa pahalı mı olur? Çalandan gidip hemen almak böylece mümkün olur. ;D
  20. O

4*2 & 4*4 fark nedir?

Ynt: 4*2 & 4*4 fark nedir? Merhaba Ahmet Bey, O resimdeki karlı yol her aracın gidebileceği bir yol. Sadece güzel görüntü diye koydum. O resimlerden Duster'ı sınır tanımaz araç zannetme. Karadenizci arkadaşımızın benzetmesi güzel... Yani normal sistemle (4x2) çıkarken zorlandığında, daha...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri