Arama sonuçlarınız

1. edessastelio

Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor

Ynt: Benim Karavanım; Peugeot Boxer Alkoven- raptor Merhaba; Hikmet kardeşim, Kurban bayramımızı ve Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım. Ankara'da bulunduğum 10 gün boyunca yakınlığınız,desteğiniz ve misafirperverliğinizi ömrüm boyunca hatırlıyacağım. Size ve eşinize...

2. edessastelio

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Merhaba; Abdullah kardeşim, Kurban bayramımızı ve Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım. Ankara'da bulunduğum 10 gün boyunca ilk defa tanışmamıza rağmen yakınlığınız,desteğiniz ve misafirperverliğinizi ömrüm boyunca...
  3. edessastelio

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Merhaba; Seyfettin Hocam, Kurban bayramımızı ve Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım. Ankara'da bulunduğum 10 gün boyunca ilk defa tanışmamıza rağmen yakınlığınız,desteğiniz ve...

4. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, Kurban bayramınız mübarek olsun. Eşim ve 4 ayaklı oğlumuzla beraber, yarın sabah Antalya'ya doğru yola çıkıyoruz. Bizi aranıza kabul ederseniz, Kısmetse Sizlerle tanışmayı çok arzu ederiz. Telefonum: 0553 553 553 0 Selamlar, saygılar
  5. edessastelio

Karavan için Ayakkabılık

Ynt: Karavan için Ayakkabılık Haşmet beyden özür dileyerek birşey paylaşacağım. Ayakkabı kokusu için piyasada 5 Tl.ye satılan ilaclı pudralardan kullanmak mümkün. Üzerinde 90 gün etkili yazıyor.Kendim denedim, bir poset kullanmakla 2 yıldan beri ayakkabı birdaha koku üretmedi. Markası...

6. edessastelio

MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Aynı tarihli diğerleri dururken,Sadece ilgili mesaj ve verilen cevapların uçmuş olması enteresan. Selam,saygılar. Merhaba,Yusuf bey; Teşekkür ederim.İnşaallah. Selamlar,saygılar. Merhaba, Ümit bey; Evinize hoşgeldiniz. Kısmetse Pazartesi sabahı...

7. edessastelio

Ynt: NİHAYET ??? Merhaba,Seyfettin Hocam; İlginize çok teşekkür ederim. İnşaallah bundan sonra olumsuzluk yaşamayız. Ankara'ya geldiğimde kısmetse tanışmayı arzu ederiz tabii. Selam ve Saygılar
  8. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Teşekkürler, Abdullah bey:İnşaallah. Selamlar
  9. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Merhaba, Güngör bey Bu başlıktaydı.Gelen cevabı cümle olarak arama kutusuna yazdığımda en son tarihli yazı çıkıyor.Başka bir başlıkta olsa ve silinmemiş olsa aramada belli olur kanısındayım. Selamlar,Saygılar

10. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Merhaba; İsmail,Levent,Ali,Savaş,Marmariscj7,Bülent ve Bekir Kemal beylere çok teşekkür ederim. Selamlar,Saygılar

11. edessastelio

NİHAYET ??? Merhaba; Arkadaşlar, Nihayet bu sabah telefonla arandım. Motokaravanımızın tamamlandığını, teslime hazır olduğunu bildirdiler. İnşaallah, olumsuzlukların son bulmasını ümit ediyoruz. Dün gece eşimin aniden rahatsızlanması sebebiyle yola çıkamadık. Araya cumartesi pazar gireceğinden...
  12. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Merhaba, Levent bey; İlginiz için teşekkür ederim. Durumumu TKKD'ne yazmıştım: From: edessastelio@hotmail.com To: artekin58@gmail.com Subject: AHMET ÖZDEMİR- DENİZLİ Date: Sat, 21 Jul 2012 16:44:23 +0300 Sayın: Türkiye Kamp Karavan Derneği...

13. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli 26/072012 de TKKD'den bir mail almıştım, sorunlara bakış açılarını, yardımcı olup olmadıklarını herkes görsün diye o maili bu topikte yayınladım. Dokunmuş olmaliki mail hesabımda kayıtlı olan buradaki o konudaki yazılar yönetim tarafından silinmiş.
  14. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Merhaba, Abdullah bey, Zaten işin sonu gelsin diye düşündüğümüzden, iyi niyet gösterdiğimizden 6 ay +20 günden beri kullanılıyoruz. Bizi bu kadar süredir mağdur edenler utanıp sıkılmadan geçtiğimiz pazar günki gazetede 700000 dolarlık projelerine...
  15. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Tahminlerimiz, doğru çıktı. Bir gün daha ertelediler.

16. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Teşekkürler, Bülent bey. Yalnız, yeni işyeri adresinizi bilmiyorum. Selamlar
  17. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Teşekkürler, Olgun ve Tugay beyler... Daha zorluklar var, aracı teslim alsak bile Bir bakımdan geçmesi gerek, 7 aydır atıl duruyor. Sonra Tuv muayenesi var. Bu işleri orada yaptırmayı düşünüyorum. Ankara'yı pek bilmediğim için yardımcı olabileceğini...
  18. edessastelio

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen Merhaba, Mehmet Ali bey; Aracınız hayırlı uğurlu olsun. İnşaallah gönlünüze göre şekillendirirsiniz. Selamlar, saygılar.

19. edessastelio

BU Sabah birtürlü gerçekleşmeyen Yeni teslim tarihi bildirildi. Merhaba; Arkadaşlar, öncedende belirttiğim gibi, karavanımızı 23/03/2012 tarihinde bırakmıştık bu atölyeye. Bu gün itibarıyla 6 ay + 14 gün geçti. Ramazan bayramından bir hafta evvel aradığımda WC dışında herşeyin bittiğini...
  20. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Teşekkürler, İsmail bey; Bu ay teslim alacağımızı ümit ediyorum. Bu kadar süre bugün yarın diye oyalandık. Nasıl birşey çıkacak inanın bizde meraktayız. Bu konuda fazla ümitli değiliz, noksanlık çıkaçağına adım gibi eminim, yaşadıklarımdan dolayı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri