Arama sonuçlarınız

1. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba, dostum... Herkez sizler gibi,hitap şekli kırıcı olmayan cümleler kullansa zaten hiçbir sorun olmayacak... Sizin açıklamalarınız son derece yol gösterici nitelikte, kimseyi kırma ve yerme anlamını taşımıyor... Keşke herkes buna dikkat etsede, mayınlı...

2. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba Behçet bey Şu an bulunduğumuz yerde hava kapalı, güneş görünmüyor ve şarj regülatörü 4.1 amperi gösteriyor... Kapalı havada bile bu durum ihtiyacımızdan fazla. Bulutsuz havalarda bu durum 18 ampere kadar çıkıyor...
  3. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba, Behçet bey Doğruyu söyleyen, 9 köyden kovulurmuş, işine gelmeyenlerce... Ben bunu sürekli yaşıyorum, onlar yazdıklarından dolayı kendi maksatlarını tanıtmış oluyorlar...Veeee herkes zaten anlıyor. Sizlerle karşılaşmayı bende arzu ederdim, kısmet... Selam ve...

4. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba, arkadaşlar... Bu topikte halen olumlu ve olumsuz birşeyler yazılmasını bekleyenler olabilir...Saygı duyarım. Bizim birşeylere hasret kaldığımız, bu topikte duyurduğum konunun iflas etmesi haberleri malesef yok... Bu gün itibarı ile halen yoldayız...Hiç...
  5. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba İbrahim bey; İlginiz için çok teşekkür ediyorum.

6. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? İlginize çok teşekkür ediyorum... Biz kaş dan bir yazlık veya arsa arıyoruz, bilgi bakımından yardımcı olabilirmisiniz?

7. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Yunanistan Megisti (Kastellorizo) Adası...Kaş ile mesafesi 2 Mil... Unesco tarafından dünya mirası kapsamında koruma altında olup tüm binalar aynı plan ve özellikte...
  8. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, arkadaşlar... Kaş'dayız, saat 18.00 de Meis'e geçip 23.30 da Kaş'a döneceğiz...
  9. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, Öner bey Evet benim navigasyonda bir hata var, çözemedim... Selamlar

10. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Demre, Beymelek'deyiz... Koordinatları: K36.2979233 D30.1482766 Demre merkezden ihtiyaçlarımızı tamamladık...Şehir merkezine girmeden önce gördüğümüz Beymelek halk plajlarına geri döndük, yerleştik... Plaj ve sahil kenarı çok kalabalık değil...Yol boyunca 100 metrede bir çeşme...

11. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, Hüseyin bey... Navigasyona kordinatı bul deyip öyle yazmıştım... Galiba hata yapmışım, iyiki uyardınız...Düzeltmeye çalıştım... Selamlar
  12. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba arkadaşlar, İyi akşamlar... 30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun... Şu dakikalarda Finike'ye geldik...Sabahleyin kısmetse,Kaş ve Yunanistan/Megisti adası... Gecelemek için,Finike'de daha önceden bildiğim halka açık bir park yerindeyim... Park yeri ve wc ler halka...

13. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, arkadaşlar... Bu gece buradayız...Sabah yola devam... Bügün saat 15.00 de Antalya'ya doğru yola çıktık. Yol üzerinde ışıl ışıl ormanlık bir alan görünce burayı görmeden olmaz dedik...Sola saptık Kapıdaki güvenlik görevlilerine sorduk...Aracımız ile girebileceğimizi...
  14. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba, Melih bey Anlatımınız gayet mantıklı mükemmel...Sizler sayesinde bu topik amacına ayak uydurmaya doğru ilerlemekte... Önemli olanda bu zaten, birbirimizi kırmadan bilgi alışverişi...Tüm arkadaşlardanda herkesin beklediği zaten bu... Sizede çok teşekkür...
  15. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba, Coşkun bey kardeşim Duyumunuz şu açıdan doğru...Taşıma esnasında yan yön yatırıldığı için çalıştrılmadan önce en az yarım saat beklenmesi gerek... Araçtaki hafif sarsıntıların çok büyük bir etkisi olmaz.Bunu birçok tamirciden ve son uygulamayı yapan...

16. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba, Sami bey... Bazen, Allahım bana bu cezayı neden verdin,bu topiği nerden açtım? diye soruyorum kendi kendime... Allahtan, güzel yorumlar yazanlarda çoğunlukta, bu yüzden rahatlıyorum... Selamlar, Saygılar
  17. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba, Erdal bey... Yorumunuz, birçok arkadaşımıza ışık tutabilir.Ne kadar güzel anlatmışsınız. Ben birşey söylemek istiyorum, müsadenizle...Mutlu Marin aküyü bende kullandım, İlk iki yıl bir şikayetim olmadı,memnundum. Benim başıma geldiği için söylüyorum...
  18. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba, Hüseyin bey Tüm üyelerimiz için faydalı ve bilgiler vermişsiniz. Teşekkür ederim, kendim ve tüm üyeler adına. Selam ve saygılar.

19. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Arkadaşım (Berjer), Merhaba Reklam söz konusu değil, nasıl olsa biri çıkıp nereye yaptırdın veya yaptırabilirim diye soracak...Sorulunca zaten bu sır değilki, gizlensin... Sizinde bildiğiniz, bu sektörde faliyet gösteren bir A veya B firması olabilir...Ve burada...
  20. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhabalar, Liste fiyatı: 332.00 Eski akü verilirse 40 lira civarında fiyatı düşürüyorlar... Ben tercihimi bu akünün karavanlar için üretildiğini katoloğunda yazmasından dolayı yaptım. Jel tercihi kişiye göre değişir, ben memnun kalmadım. Bende teşekkür ederim.Selam...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri