Arama sonuçlarınız

1. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Bütün bunları yazma sebebim: Arzu eden arkadaşlara bilgi paylaşımı içindir... Herkesin kendi doğrularını ve yanlışlarını polemkli TARTIŞMA AMAÇLI DEĞİLDİR... Beğenmiyenler olabilir, onlarada saygı duyarım.Herkes kendi doğrularını uygulamakta zaten serbesttir... Tek...

2. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba, Süleyman bey Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim... Her hangi bir konuda bilgi yardımında bulunabilmek benide mutlu eder. Sizinde elektronik ile ilgi ve bilgi birikiminiz olduğunu anlamak gayet kolay, yazdıklarınızın üslubu sebebiyle... Bu 12 volt...
  3. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba, Behçet bey... Açıklamalarınız için çok teşekkür ediyorum... Elektronik ilginiz ve bilginiz olduğu, yazdıklarınızdan anlaşılıyor...Ehil olduğunuz halde, ehil olmayanlar gibi bu kesinlikle böyledir diye yazmıyor, anlaşılır bir şekilde ve güzel bir üslupla...

4. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Sayın, Atilla bey Bu topiği ben açtım. Yapılan hususunda bilgi verme amaçlıdır...Kimseye sizde böyle yapın diye zorlama düşüncesi taşımaz. SAÇMA muhabbet gibi bir cümle yakıştırmanızı hiç hoş bulmadım. Hatta 2 arkadaşım telefonla arayarak abi boşver, değmez...
  5. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Arkadaşım, tabiki her hesabımız tutmaz... Benim marş aküsü 4 yıllıktı. Halbuki garantisi 2 yıl... Yaz kış 4 yıl hiç sorun çıkarmadı ama ummadığım zamanda iflas etti...Bunlar olağan şeyler...Sizin önerinizide dikkate alacağım... teşekkürler.

6. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba, arkadaşım, Sizede alındığım ve kızdığımı düşünmeyin, Nezaketli bir soru sordunuz, bende bir cevap ihtiyacı hissettim... Yazdıklarım kesinlikle, sizin sorunuza ters cevap vermek anlamını taşımaz. Son yazdığım durumlarda, öncekilerde bilgi paylaşma...

7. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba arkadaşlar Bir aydan fazla bir süre önce, buzdolabım hakkında 12 volt ekovat değiştirdiğim konusunda paylaşımım olmuştu... Ve bazı arkadaşlar benim bilgilendirme amaçlı paylaşımıma alay edercesine cevaplar yazmıştı... Bu 12 değişikliğinden ufak tefek sorun...
  8. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba, arkadaşlar Bu sabah saat 07,30 da 1. sanayiden gıda çarşısına giderken, sağ kolda, İzsu yanındaki Mutlu aküleri İzmir ana bayinin önünden geçiyordum...Bahçede oturan 2 bey gördüm, selam vererek yaklaştım...Ve Akü hakkında bilgi almak istediğimi...
  9. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba; Levent bey, Uyarınıza dikkat edeceğim... Hiçbir zaman polemik başlatan olmayı istememişimdir...Bu sadece benimle olmaz, birinin yorumuna cevap verirken hitap şekli ve nezaket ölçüsünde olmasına herkesin özen göstermesi dileğiyle... Benim paylaşımlarım zaten bilgi...

10. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, arkadaşlar, karavancı dostlar...İyi akşamlar... Biz,bugün,Ayvalık'dayız... Ayvalık belediyesine çok teşekkür ediyorum. (Hangi parti bilmiyorum, sormadım) Sokaklar,caddeler o kadar mükemmelki...Trafik yoğunluğu sadece hastane caddesinde var, diğer yerlerde araçlar...

11. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, arkadaşlar... Burhaniye/Ören'deyiz.
  12. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? İyi tatiller Mehmet Ali bey İnbükü bildiğim bir kamp olmasına rağmen, bu sezondaki durumu hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz? Bir çok arkadaşımıza faydalı olur düşüncesindeyim...Selamlar, iyi tatiller...

13. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, arkadaşlar... Şu an Ayvacık/Küçükkuyu beldesindeyiz... Bunu yazma amacım burayı benim yeniden keşfettiğimden ve sizin keşfetmeniz için değil, Bedava olduğunu belirtme amacımda bir ard niyet taşımıyor...Yani yazdığım hakkında sahsıma yorum yazılsında, aşağılanmış...
  14. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, arkadaşlar...Bu gece Lapseki'deyiz... Burada kalmamın sebebi, gece yolculuğundan hoşlanmadığım için. Herkes gibi buradan defalarca geçtiğim halde vapur iskelesinden başka bir yerini görme fırsatım olmamıştı... Akşam üzeri Lapseki cadde ve sokaklarını gezdik.Üstelik...
  15. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, arkadaşlar... Bugün, Gelibolu'ya giderken yol üzerindeki SAROZ kamping'e uğradık ve burada kaldık... Kamp bu yıl ilk sezonu olmasına rağmen, mükemmel... Ufak tefek noksanlarımız var diyor kendileri ama, dün Erikli'de gördüğüm ve bir türlü içimin ısınmadığı kamplar ile...

16. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba Levent bey Bende böyle olsun istemem...Tanımadığım birilerinin yazdıklarını sadece okurum, ona lakap takarak aşağılayıcı bir şekilde cevap vermem... Ama bana bu halen yapılıyor...Ayağımdaki dizime kadar olan kot pantalonana hakaret amacı ile don demiş görüyorsunuz...
  17. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, arkadaşlar Edirne'deyiz...Herkesin görmesi gereken çok güzel tarihi bir şehrimiz... Fotoğrafların hepsini yayınlamayacağım... Edirne hakkında da çok bir şey yazmayacağım.Herkesin gelip görmesini tavsiye etmektan başka... 2 fotoğrafta rant konusu, Siz bu ranta destek...
  18. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba, Mehmet bey Yeni gördüm özür dilerim...Bazı evinsiz sözler ve yakıştırmalar nedeniyle buradan soğudum, çok seyrek giriyorum... Bizde bir sorun yok, Yavaş yavaş izmire doğru yol alıyoruz... Geçmiş bayramınızı kutluyorum.Görüşmek üzere...

19. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Alexandroupoli/Dedeağaç dan Merhabalar... Alexandroupoli/Dedeağaç caddeleri gündüz böyle sakin.Güneş batarken ana caddeler trafiğe kapanıyor, gece 02.00 ye kadar ortalık insan seli... Stadyum meydanı ile belediye parkı arasında BELEŞÇİLER için...park yeri var. Buraya 500 araç...
  20. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba Hakan bey, Bizde dedeağaçtayız... Alexadrou kamping 115 numaradayız. Bayramınız kutlu olsun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri