Arama sonuçlarınız

1. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, Arkadaşlar, Bugün, Yunanistan/Alexandroupoli Kamping'deyiz... Herkesin Bayramını kutluyor ve mutlu geçmesini diliyorum... Eşimle ben 1983 yılından beri çadır kampı yapıyorum... Yazmakta sakınca görmediğim şu ki: bu çadır kamplarımız bazen aynı yerde 3.5 ay...

2. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba; Anlatmak istediğinizi anlıyorum...Ama ben "karavan ekspertizi olsanız yeridir" cümlesini pek hoş bulmadım...Yurt dışına ilk defa çıkmıyorum ve bu konulara zaten dikkat ediyorum. Benim payşımlarım sadece bilgilendirme amaçlıdır. Burada herhangi bir yorum yazarken hiç...
  3. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, arkadaşlar... Néa Péramos dan ayrılmak üzereyiz... Yunanistan'da olumsuz durumlar yok denecek kadar az olsada, bazen benim GÖRGÜSÜZ olarak nitelendirdiğim kişiler ile karşılaşabiliyoruz... Resimlerde görülüyor,burası halka açık bir park yeri..Park yerinin bir yanı...

4. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, arkadaşlar... Néa Péramos'dan herkese selamlar...
  5. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, Ertuğrul bey... Çok teşekkür ederiz.Bizde buradan selamlarımızı gönderiyoruz. İyi akşamlar.

6. edessastelio

Ada Kamping; Cunda - Ayvalık

Ynt: Ada Kamping; Cunda - Ayvalık Lütfen !!! Bugün bu sayfaya son defa girmiş olduğum ve Gezenbilir in hiç bir sayfasına bir daha girmemem gerektiğini geçde olsa anladım... Benim yorumum birilerine dokunuyor galiba. Ya rencide edici cevap veriyorlar yada siliyorlar... Üyeliğimin...

7. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba; Bazı arkadaşlar Yurtdışı tercihimizden dolayı bize kızabilir, yinede bilgi olarak yazıyorum... 13/Temmuzdan beri Yunanistan sahillerindeyim... Park,Tuvalet,Duş vs. olarak daha 1 kuruş harcamadım...Karavanın su ikmali için ise adım başı çeşme bulmak mümkün. Burada...
  8. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Şu değişikliği yaptım, diye yazdım.Bu bilgi verme amaçlı idi... Bunu ben keşfettim demedim!!!... Yazdığınız bu cümleyi "Bu Amerika yı yeniden keşfetmek gibi olmuş" alay konusu olarak düşünmeniz sizin açınızdan bir övünç meselesi olsa gerek... İlk başlangıç...
  9. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Arkadaşlar, Gökan bey beni uyarmıştı, dinlemedim...Böyle bir konu başlattığım için çok pişmanım... Kendim için yaptığım kişiye özel değişikliğin gühahıda sevabıda benimdir...Malefef burada tartışmak için benim zamanım yok...Konu burada benim açımdan...

10. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Bülent bey, merhaba Zaten Allah rızası için bilgilendirme amaçlı yazdım...Aynı şeyleri tekrarlamak ne yarar sağlayacak? Konuyu çok dağıtmakla ve benim yazdıklarıma istinaden herkes bunu yapsın demedim... Sadece araştırsın ve kendi kararını kendi versin... Konu...

11. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Merhaba, Atilla bey, Ben 2007 den beri bu konuda gece yarısı yeni akülerin bitmesi veya invertörün kendini kapatması gibi vs.herzaman sorun yaşadım ve değiştirdim... Siz sorun yaşamıyormuşsunuz, bunada çok memnun olurum... Herkes sorun yaşıyordur, düşüncesi...
  12. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

ENERJİ SORUNU !!! 2008 yılından beri bir türlü dikiş tutmayan ENERJİ sorunumuz çözüldü!!! Bu güne kadar, bileninde bilmeyeninde, olumlu veya olumsuz yorumları kafamı karıştırdığından bir türlü cesaret edemediğim değişikliği 05/07/2014 günü yaptım...Sonuç mükemmel..... Urla'da konakladığım bir...

13. edessastelio

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda Tv Ve Anten Çok teşekkür ederim, NETA'ya... 1975 yılında televizyon yeni yaygınlaşırken İzmir'in bir numaralı antencisi Hayyim Tatlıdil den anten alıp satardım...Çok dürüst bir ticaret adamıydı...Meğer Neta'nın kurucularındanmış, yanılmıyorsam...
  14. edessastelio

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Hüseyin abi ile tanışma fırsatımız olmuştu ve kendisini çok sevmiştik. Acı haberi bugün duyduk Eşim ve ben çok çok üzgünüz... ALLAH rahmet eylesin, nur içinde yatsın...Selma hanımefendi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz...
  15. edessastelio

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda Tv Ve Anten Merhaba,arkadaşlar 2008 yılında satın aldığım NETA marka otomatik uydu anteni, sağlam teslim ettiğimiz Soyut karavan çalışanlarınca haşat edilip çalışmaz hale gelmişti...Dijital parçalarını bile biliçsiz bir şekilde kurcalayıp deneme yanılma yapmışlardı... Başka bir...

16. edessastelio

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Hocam, Denizli de anlıyan yok, sorunu bilemiyoruz... Önümüzdeki hafta bizim yolculuk var, Yunanistan'a. İzmir yolumun üzeri, karavancı arkadaşların memnun oldukları bir firma varmış, İzmir'de. Oraya kontrol...
  17. edessastelio

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Seyfettin hocam, Merhaba Solar sisteminiz hayırlı olsun.Ben malesef randuman alamıyorum...400 vat panel aküleri biliyorsun... İvertördenmi kaynaklanıyor diye, 1200 vat olanını yedeğe alıp 600 vat yeni bir tane...
  18. edessastelio

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Seyfettin Hocam, Merhaba; Afiyettesindir İnşaallah. Bayaa sizleri özledik.Yaz gelsede bir yerlerde görüşebilsek. Eşiminde size ve T....n ablasına selamları var. Hoşçakalın...

19. edessastelio

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Merhaba; Saim hemşerim, Sizin maili görünce aşağıdaki şekilde bende gönderdim.Gönderilen mailler ne kadar fazla olursa o kadar ciddiye alınabilir.Tüm arkadaşlarında göndermesini beklerim. Selamlar. Sayın Bakanım, Uçak biletlerinde tavan fiyat...
  20. edessastelio

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Levent, bey; Bende geçen yıl Halk Sigortadan 300 liraya yaptırmıştım.Bu yılda en ucuz fiyatı yine ayni sigorta verdi, 568 lira. Tüm şirketler % 90 zamlı fiyat veriyorlar. Selamlar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri