Arama sonuçlarınız

1. edessastelio

Desteğinizi Bekliyoruz, Teşekkürler.

Merhaba; "PASHA" Denizli'den HILLS fotoğraf yarışmasına katıldı. Desteğiniz için aşağıdaki bağlantıya tıklayıp beğenmeniz yeterli. Teşekkürler... https://www.facebook.com/HillsPetTurkiye/app_728094410540259?app_data=140 Yarışmada derece alabilmesi için Resime tıklayıp açılan HILLS sayfasını...

2. edessastelio

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Face book da sürekli imza kampanyalarına rastlıyorum. Bu işi bilen biri bu konuyu başlatırsa katılım yüksek olacaktır. Sigorta pirimlerinin yüksekliği sadece özel amaçlı taşıtlarda değil, genel olarak uçurum gibi zamlar yapıldı. Binek araçlarıda...
  3. edessastelio

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Tekrar merhaba, Bilgileri mailinize gönderdim. Selamlar

4. edessastelio

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Merhaba; Ali Bey, Sigorta sürem 3/10/2013 te bitiyor. Önceden araştırmakta yarar var sanırım. Mail adresinize bilgileri gönderdim. Selamlar
  5. edessastelio

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Abdullah bey. geçmiş olsun.Acil sifalar dilerim. Selamalar.

6. edessastelio

Yerli Üretim Mini Karavan

Ynt: Yerli Üretim Mini Karavan Merhaba; Ben olsam Pino'yu tercih ederdim.Sizde farkındasınız,ucuz etin suyu yavan olur. Bence bir defa alın ömür boyu kullanın, benim gibi bir hataya düşerek 3 karavan parası harcayıp adam edemeyeceğiniz bir ürün için son pişmanlık fayda etmiyor. Selam ve saygılar.

7. edessastelio

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Abdullah bey, Sağlıklı ve mutlu geziler dilerim. Selamlar.
  8. edessastelio

Yerli Üretim Mini Karavan

Ynt: Yerli Üretim Mini Karavan Benim 2007 de Motokaravan zannederek satın aldığım Tavuk kümesini imal eden aynı imalatçının ürünü. Ben olsam almam.Niyemi? bedavaya verseler adam etmek için 2 karan parası giderde ondan. Tecrübe edildi tarafımdan. Alacaksanız Pino gibi kalitesi kanıtlanmış...
  9. edessastelio

Siz Hangi Karavan Derneğine Üyesiniz.....

Ynt: Siz Hangi Karavan Derneğine Üyesiniz..... 2008'den İtibaren İzmir K.k.derneğine Üyeyim.

10. edessastelio

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Merhaba; Suat bey; Açık yüreklilikle burada arkadaşlara cevap verdiğiniz için sizi kutlarım. Allah yolunuzu açık etsin. Bahsetmiş olduğunuz iş politikanıza sadık kalmanız sizi günden güne yükseltecektir, zaten sizde aynı düşüncede...

11. edessastelio

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Merhaba arkadaşlar; Bu sabah bana gelen bir maille, Yakıt tasarruf cihazını kampanyalı göndereceklerini yazmışlar. Gerçi bir cüzi miktar para ödeniyor ama, buna rağmen bir deneyeyim dedim.Kampanya S.T.30/03/2013 Adı geçen firma ile uzaktan yakından...
  12. edessastelio

Manyetik Tasarruf cihazı

Merhaba arkadaşlar; Bu sabah gelen bir maille, Yakıt tasarruf cihazını kampanyalı göndereceklerini yazmışlar. Gerçi bir mikter para ödeniyor ama, buna rağmen bir deneyeyim dedim. Adı geçen firma ile uzaktan yakından alakam yoktur, duyuru amaçlı yazdım. Ürünü incelemek isteyen arkadaşlar için web...

13. edessastelio

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Teşekkürler, seyyah54. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Selamlar.
  14. edessastelio

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Teşekkürler, Anibal kardeşim. Teşekkürler, Seyfettin hocam; Selamlar.
  15. edessastelio

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız Yetim ailesine; Huzurlu, mutlu, sağlıklı ve güzel bir gezi dilerim. Selamlar.

16. edessastelio

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhaba, Süleyman bey; Karavan konusunda pes etmedim. Bu güne kadar bu karavandan defalarca aldatılarak zarar ettirildim,ve son yaşadığım stresli 8 ay yüzünden her evden çıkıp aracımı görünce ve direksiyon başındayken sürekli...
  17. edessastelio

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Serhat bey, aramıza hoşgeldiniz. Hayalinizdeki karavana kavuşmanız dileğiyle.
  18. edessastelio

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ne mutlu. Allah isteyene er geç veriyor.Biz 20 yıl hayal ile beklemiştik, sonunda oldu... Gönlünüze göre haliyle kavuşup iyi ve mutlu gezilere başlamanızı, cani gönülden diliyorum, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Selamlar

19. edessastelio

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi DENIZLI/Merkez Gazi Mustafa Kemal İlk okul mezunuyum, 1960 Türkçeden başka dil bilmiyorum, bu yaştan sonra öğrenebilmem zor. Bu durumda kendi aracım ile 20+ ülkeye gidip geldim, çok şükür. İşaret diliyle hallettim. Kısmet olursa 2013 yılı içerisinde...
  20. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Tekrar merhaba, Ercüment ve Yusuf kardeşim. Bu durumda sizlerle tanışmak bir başka bahara kaldı. Olsun, gönüller bir olsun. Selam ve saygılar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri