Arama sonuçlarınız

1. edessastelio

Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil. Merhaba, Ertan bey; Biz dedeliği henüz tatmadık ama dede olmak bizede nasip olursa senin gibi genç bir dedenin tecrübelerinden faylalanmak isteriz tabiki... Şimdiden sizi kutluyorum, sağlıklı doğar inşaallah. Yarın kısmet...

2. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba Arkadaşlar, İzmir Kamp Karavan derneğinin 9/10 Mart Kuşadası etkinliğine katılmak üzere bugün saat 15 gibi yola çıkıyoruz. Denizli'den Manisa yolunu takip ederek, izmir'den Kuşadasına geçeceğiz. Kuşadası, Önder Kamping ve Moteldeki Etkinliğe katılabilecek arkadaşları...
  3. edessastelio

İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ

Ynt: İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ Levent bey, Merhaba; Bu etkinliğe sizide bekliyoruz... Selamlar

4. edessastelio

Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster Gezgin Turko'nun bulunmasına çok sevindim. Geçmiş olsun...
  5. edessastelio

Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Seyettin hocam, yeni projeniz şimdiden hayırlı olsun. Sizin el attığınız herşey iyi sonlanır, biliyorum. Kolay gelsin. Selamlar, saygılar

6. edessastelio

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Seyettin hocam, yeni projeniz şimdiden hayırlı olsun. Sizin el attığınız herşey iyi sonlanır, biliyorum. Kolay gelsin. Selamlar, saygılar

7. edessastelio

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Tekrar merhaba, Seyfettin hocam; PTT gönderiniz elime bugün ulaştı. Çok teşekkür ederim. Selamlar
  8. edessastelio

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Atilla bey; Aramıza hoşgeldiniz. Hayalinizdeki karavana kavuşmanız dileğiyle. Selamlar.
  9. edessastelio

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Merhaba, Seyfettin hocam; İzmir KKD.ğinin Kuşadası etkinliğine sizlerde katılmayı düşünüyormusunuz? Biz 7-10 Mart arası orada olmayı düşünüyoruz. Sizinde bu etkinliğe dahil olmanızdan herkes memnun olur, bizde...

10. edessastelio

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet bey, Merhaba; İzmir KKD.ğinin Kuşadası etkinliğinde sizlerde katılmayı düşünüyormusunuz? Sizinde orada olmanızı herkes ve biz arzu ederiz. Selamlar,saygılar

11. edessastelio

Ynt: İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ Çok teşekkürler Erdal bey. Sizinlede tanışma fırsatı olabilirse bu etkinlikte.Çok memnun olacağım. Selamlar,Saygılar
  12. edessastelio

Mart Ayında Kamp...

Ynt: Mart Ayında Kamp... Merhaba; İzmir kamp karavan derneğinin tertipleyeceği Kuşadası etkinliğine katılmak istermisiniz? Selamlar

13. edessastelio

Ynt: İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ Tekrar merhaba, Arkadaşlar. Etkinliğe katılmak için Ayhan beye bilgi verdim ama... Bu etkinliğe katılacaklar burada ad,soyad,memleket bilgilerini belirtse acaba uygunmudur? Mesela biz 25 yıl boyunca aynı kampa gittik.Amaç aynı kamptan...
  14. edessastelio

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Karavanınız hayırlı olsun, Alparslan bey.
  15. edessastelio

Ynt: İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ 9-10 MART ETKİNLİĞİ Merhaba; Bir mani çıkmazsa 7 mart perşembeden itibaren bizde bu etkinliğe katılmaya karar verdik. Gezenbilirden tanıdığım dostlar ile, bu etkinlikle yüz yüze tanışma fırsatı bizi son derece mutlu edecek. Kimbilir belkide Polonya seyahatine...

16. edessastelio

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) İlhan beye hoşgeldin diyor,arzuladığı karavana kavuşmasını diliyorum.
  17. edessastelio

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Feridun bey, hoşgeldiniz. Hayallerinize kavuşmanızı cani gönülden diliyorum.
  18. edessastelio

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Merhaba; Ayhan bey Kesin olmamakla beraber bende karadeniz gezisi düşünmekteyim, haziranda. Ağustosta da K.K.Fedarasyonunun tertipleyeceği Polonya gezisinede sıcak bakıyorum. Kısmet, haberleşelim. Selamlar,saygılar

19. edessastelio

İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ-Yeni üyelerimize merhaba etkinliği‏

Merhaba, Arkadaşlar; Aşağıdaki mail tarafıma gönderilmiş olup ilgilenen arkadaşlara bilgi olsun diye burada paylaşıyorum. Derneğimizce 09-10 mart 2013 tarihlerinde Kuşadası’nda YENİ ÜYELERİMİZE MERHABA etkinliği düzenlenmiştir. ETKİNLİĞİN YERİ 1- Karavanı ile gelecekler için...
  20. edessastelio

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Isparta'lı arkadaşımız, aramıza hoşgeldin. Motokaravanınız hayırlı olsun. Selamlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.