Arama sonuçlarınız

1. edessastelio

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

2. edessastelio

İzmirli Karavancılar Yeni yıla merhaba diyor

Ynt: İzmirli Karavancılar Yeni yıla merhaba diyor Merhaba; Erdal bey, Bu etkinliğe katılmayı çok isterdim, lakin işlerim dolayısıyla mümkün olamıyacak. UKKF- İzmir karavan derneğine üyeyim.Bu sayede bazı arkadaşlar ile yüz yüze tanışma ve toplu konaklama fırsatım oldu daha önce. Sizinlede...
  3. edessastelio

İlk Göz Ağrım HYMER CAMP51 ve İlk Gezimiz 2012

Ynt: İlk Göz Ağrım HYMER CAMP51 ve İlk Gezimiz 2012 Ahmet bey,Motokaravanınız hayırlı olsun. Gezdiğiniz yerleri bize tanıttığınız için çok teşekkürler. Bizim memlekete yolunuz düşerşe bize uğramadan geçmeyin, bekleriz. Telefonumu özelden gönderdim Selamlar.

4. edessastelio

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Ellerine sağlık, Seyfettin hocam. Fikirleriniz, elinizin alete yatkın olması ile hayat buluyor. Selamlar.
  5. edessastelio

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Seyfettin Hocam, merhaba; Eğer Gezenbilir stikırı elinizde varsa bende bir adet isterim. Adresimi özelden gönderdim. Selamlar.

6. edessastelio

Giresun Genel Bilgiler

Ynt: Giresun Genel Bilgiler Önümüzde yaz Karadeniz sahili, özellikle Gresun ve çevresini keşfetmeyi düşünüyorum.

7. edessastelio

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Merhaba, Seyfettin hocam; Yeni yılınız kutlu olsun. Yengemize,hörmetler. Selamlar,saygılar.
  8. edessastelio

İlk Karavanımız İle İlk Gezimiz (mehmet_mtrs)

Ynt: İlk Karavanımız İle İlk Gezimiz (mehmet_mtrs) Gezi anılarınızı büyük bir zevkle izliyorum, teşekkürler. Selamlar
  9. edessastelio

Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler

Ynt: Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler Sayın Rüzgar ve tüm Gezenbilir dostlarının yeni yılını kutlar, mutluluklar dilerim.

10. edessastelio

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Muammer bey, aramıza hoşgeldiniz.

11. edessastelio

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ziya bey, Karavanınız hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldiniz. Benimde kıyısından kenarından tırcılıkla alakam var. Seyahatlerimde Yurtdışı tercihim buradan kaynaklanıyor. Görüşmek üzere. Selamlar.
  12. edessastelio

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05) Merhaba,Adil hocam; sayfanızı yeni gördüm. Karavanınız şimdiden hayırlı ugurlu olsun.Selamlar.

13. edessastelio

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Merhaba; Malum araç satıcı kişinin işletmesine kayıtlı olduğundan satıldığı an fatura düzenleyip mali yönden işletmesinden çıkarması gerekiyor. Pazarlık anında + kdv ödemem demeniz sonraki kdv sürprizini...
  14. edessastelio

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Merhaba, Abdullah bey; Ruhsatınız hayırlı uğurlu olsun. Yolunuz bizim oralara düşerse haberim olsun. Selamlar
  15. edessastelio

GEZENBİLİR TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR

Ynt: GEZENBİLİR TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR Merhaba, Saim bey; Gerçekten çok üzüldüm, Çok geçmiş olsun. Keşke önceden tanışmış olsaydık,sizde tel numaram olsaydı. Kaza yeriniz bana yakın,yardımda bulunabilmek isterdim. Tekrar geçmiş olsun, bu kadarına şükür. Tel numaramı özelden gönderdim. Selamlar

16. edessastelio

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Merhaba, Mehmet bey; Cümleleriniz bütün dertleri unutturuyor. Sağolun, varolun. Kurban bayramı sonu sizinle tanışabilmek için Antalya'ya gelmiştim.Birgün önce oradan ayrılmışşınız kısmet olmadı. Herzaman...
  17. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba; İlhan bey, evinize hoşgeldiniz. Selamlar
  18. edessastelio

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Merhaba, Seyfettin hocam. Sevilen kişi ziyaret edilir. Bu mutlu tablo daim olsun. Herkese selamlar,saygılar.

19. edessastelio

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Abdullah bey; Keyfiniz daim olsun. Bülent karavanda yapılacak noksan bir yer varmı incelemeye gelmiştir bence. Sizlere ve eşlerinize selamlar,saygılar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.