Arama sonuçlarınız

1. edessastelio

Yeni Karayolları Kanununda Karavanların Yeri

Ynt: Yeni Karayolları Kanununda Karavanların Yeri Merhaba, Aslanahmet bey; Bu ortak sorunumuzun esnetilmesi konusunda emeği geçen herkese özellikle Erdal beye teşekkür ediyorum. Şahsen ben, Ulusal kamp karavan derneğinin İzmir şubesine üye olmaktan memnunum. Sorunlara el atıyorlar çünki. Üye...

2. edessastelio

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Merhaba,Ferhat bey; Size katılmıyor değilim. Ümitsizliğim sadece 1 sigorta şirketinin Uygun fiyatlı olması. Geçtiğimiz yıl AXA, Dubai ve birkaç sigortanın fiyatı makuldü, aynı şirketler buyıl fiyatlarını 2,5 kar artırdı. Karavanların riskli araçlar...
  3. edessastelio

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Merhaba; Bekir Kemal bey, Fikrinize saygı duyarım. Selamlar

4. edessastelio

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Merhaba, Dostlar; Bende 10. ayda Halk sigortaya yaptırmıştım.301 TL. Buraya bilerek yazmamıştım. Başka arkadaşlar yazınca,yazdım. Sigorta şirketi yazışmaları görüp fiyatlarını diğer şirketler seviyesine çeker diye düşünüyordum. 41 yıllık ticari...
  5. edessastelio

Karavanlarımızda Yüklü Ağırlıkta Yeni Yönetmelik...!

Teşekürler (Merkezci) rumuzlu arkadaşım. Açıklamalarınız herkesin anlıyabileceği şekilde. Karavanını yeni yaptıracak arkadaşların tonajı yüksek tutma imkanı varsa buda ayrı bir avantaj. Yapılmış olanlar için bu durumu yeniden tespit ettirmek herhalde mümkün değil gibi. En azından yeni değişiklik...

6. edessastelio

Merhaba, (Merkezci rumuzlu) arkadaşım. Konuyu güzelce anlatmışınız,bunu konuyu yakinen takip eden sizden duymak çok ümitlendirici. Bizleri bilgilendirdiğiniz için kendim ve tüm arkadaşlar adına size teşekkür ediyorum. Yönetmeliğin bizi (Karavancıları) ilgilendiren kısmı galiba aşağıdaki...

7. edessastelio

Merhaba; Konuyu başlatan ENVERDEDE beye ve devamında görüşlerini yazan diğer üyelere tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Benim için büyük bir moral kaynağı oldu.Kanunun ilgili maddesini okuduğumda haklılığımız banada çok mantıklı geldi. Bu kanun maddesi sayesinde, yazıcıdan çıktı alıp aracımızda...
  8. edessastelio

Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Sayın: Ali Bey, Bahsettiğiniz Tv güzel görünüyor.Acizane fikrim: Ben olsam almazdım. Yurt dışından alınan ürünlerde garanti geçerli değil biliyorsunuz. Benim araçta (ALBATROS) Abdullah beyin aracındaki Arçelik/Beko dan var ister 12 volt ister 220 volt...
  9. edessastelio

Merhaba, Enver bey; Bu hayırlı haberinize çok sevindim.Herkesin ortak sorunu bu. İnternette böyle bir habere rastlayamadım, birebir yaşadığınız bu durum ümit kaynağı bizler için. İnşaallah önümüzdeki günlerde medyadada paylaşılır bu haberler. Şimdilik yollarda yinede korkuyoruz. Korkumuzun biran...

10. edessastelio

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba; Bende yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum. Taner bey; değindiğiniz konu gerçekten önemli. Dürüst işletmeciler bunu başarabilir isterlerse. Sütü bozuk olanlarsa zaten batmak üzere, 20 dönümlük atölyelerinde sinek avlıyor.Yeni kurban avlayabilirmiyiz...

11. edessastelio

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Merhaba; Banada 98 model aracıma ZTS için 1500 liraya kadar fiyat vermişlerdi. Bu durumda SOYUT karavan şirketince mağdur edildiğim gibi, tekrar başka mağduriyet yaşamayı istemediğimden sigorta bitimine bir ay kala araştırmaya başladım,hiç acele...
  12. edessastelio

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Merhaba; Ali bey, Motokaravanınız istediğiniz gibi, gönlünüzce olsun. Bülent ustayı çaysız bırakmayın, aç durur, çaysız duramaz,tiryakidir. Çayı içmeden soğutur, işini yapar.Sıcak sıcak içmesini hatırlatmak gerekir. Size ve Bülent ustaya kolay gelsin. Selamlar.

13. edessastelio

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Seyfettin Hocam, Merhaba; Sayfanızı izlemek büyük bir zevk. Bu sayede zamanı gelen bakımları, unuttuklarımızı sayenizde hatırlıyoruz. (her ne kadar bakım yapsam bizim katır eşşek olmaz :( ;D ??? :-\ ama yinede aç...
  14. edessastelio

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Merhaba, Ali bey; Tam zamanında başladınız, bahara tam tekmil hazır. bu iyi başlangıcın iyi sonuçla neticelenmesini dilerim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Kolay gelsin, Size ve Bülent ustaya'da selamlar.
  15. edessastelio

Olumsuzluklar Bitmiyor; Soyut Karavan

Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor... Merhabalar, uyarınız için teşekkür ederim. Zaten, süresi içinde faturayı kabul etmediğimi noter ihtarnamesi ile itiraz ettim ve tebliğ edildi. selamlar

16. edessastelio

Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor... Merhaba; İlhan bey; Kılpayı kurtulmuşsunuz, bunlara birşey kaptırmadığınıza çok sevindim. Benim gibi şirketin önünden geçerken orayı bir b.k zannederek kolunu kaptıran başka mağdurlar olmaz İnşaallah. Size fiat verildiğinde, bir arkadaşımızı 8 ay mağdur...
  17. edessastelio

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Merhaba, Abdullah bey; Tekrar hayırlı olsun, Kazasız belasız güzel geziler dilerim. Selamlar.
  18. edessastelio

Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor... Merhaba;Kadıkızı rumuzlu bey, (bu satıra, o ile başlayan iki kelimeyle başlamak isterdim, terbiyem müsade etmedi) hakkında; bildiklerimizi yeni mağdurlar olmaması için herkesi uyaralım lütfen. Yukarıda yazdıklarınız harfiyen doğru. İlave etmek istediğimse...

19. edessastelio

MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Merhaba; Bunların sermayeleri yalan.Sizi içeri alıncaya kadar, aldıktan sonra kabus başlıyor. Hele ön ödeme yaptıysanız çok daha yandınız demektir. Bunlar hakkında gezenbilir üyelerinden bana yaşatılanlara bizzat görerek şahit olmuş kişiler...
  20. edessastelio

MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Ertuğrul bey, Merhaba; İlginize çok teşekkür ediyorum. Gönüller bir olsun. Eşim ve oğlum ayrıca selam ve hürmetlerini sunuyorlar. Tekrar görüşmek dileğiyle. Selamlar Saygılar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri