Arama sonuçlarınız

1. edessastelio

Olumsuzluklar Bitmiyor; Soyut Karavan

Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor... Merhaba, bu konuda endişeye gerek yok. 7 milyon dolarlık işler yaptıklarını söylüyorlar gazetelerde sadece laf salatası. Yeni bir kuruluşta aynı kişiler rol oynayacağına göre, zaten herkes tanıyor. Sermayesi yalan olanlar gün gelecek yeni bir yalan bulamayacaklar...

2. edessastelio

Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor... Merhaba, Metin bey; Biz aracımızı 23 martta bırakmıştık. Bu tarihten sonra birçok arkadaş yeni kurban olmaktan kurtuldu, siz ve onlar için çok şanslılar diyebilirim. Amerikan dediğiniz araç için oranın güvenlik görevlileri kendi aralarında dalga geçiyordu: Arap...
  3. edessastelio

Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor... Merhaba, Levent bey; Faturaya süresi içinde Noter kanalıyla itiraz edeceğim. Teşekkürler.

4. edessastelio

Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor... Merhaba, Bu bilginin kaynağını belirtmeniz mümkünmü? Merhaba, yazacaklarınızı ben ve herkes merakla bekleyecek. Çok teşekkürler.
  5. edessastelio

MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Merhaba; marmariscj7 bahsi konu kişilere nasıl bir isim bulunur hiç düşünmemiştim.Nalbant yakıştırmanız bunlara iltifat gibi, daha uygun lakap bulmak lazım. Çünki nalbant nalın çivisini sağlam çakar. Bunların yaptığı atık su deposunun Antalya otogar...

6. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Mesajım mükerrer çıktığı için, mükerreri silip, herkese Selam ve Saygılar olarak düzeltiyorum.

7. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba; Ercüment bey, Bilgilendirmeleriniz çok yararlı.Tüm gezenbilir karavancı dostlar adına size sonsuz teşekkürler. Mutlaka günün birinde kullanabilmek için herkeze yol gösterici olmuş. tekrar teşekkürler. Biz bugün Kaş marinadayız, şu ana kadar bizden ücret talep eden...
  8. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. Selamlar, saygılar.
  9. edessastelio

Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor... Merhaba; Birkaç dakika önce aşağıdaki maili göndermişler. Acaba yeterlimi ? Bu konuda görüşünü belirtmek isteyen arkadaşlar olabilirmi? Selamlar. soyut yapı as kesılen fatura hakkında‏ 09:56 Yanıtla ▼ Guler Aydin Kişilere ekle Kime: edessastelio@hotmail.com...

10. edessastelio

Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor... Merhaba; Oğuz,Yusuf,Murat,Levent ve Süleyman beylere çok teşekkür ediyorum. Bu işi sürdürme niyetinde olmamama rağmen inanın halen beni tahrik ediyorlar. Şu an çok kısa bir gezideyim, bu olumsuzlukları geçmişte bırakmak istememe rağmen dün gelen bir haberle yine...

11. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba Tugay bey; Nihayet olaylı ve natamam vaziyette karavanımıza kavuştuk.İyi dileklerinize çok teşekkürler. Evvelsi günde kötü bir olay oldu.Sanayiye giderken Antalya merkezde atık su deposu düştü. Allahtan şehir dışında değildik olay yerindeki bir genç motoksitlet...
  12. edessastelio

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba, Finike sahildeyiz. Burası inanılmaz güzel.Pilaja 5 metre kala aracımızı parkettik. Park ettiğimiz alan belediyeye ait ve ücretsiz, üstelik merkezde. Piknik alanları,wc,su,mevcut.Marina çok yakında. Caddenin karşı tarafında ise hertürlü ihtiyaç için işyerleri çok...

13. edessastelio

Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor... Merhaba, Konuyu doğru anlatabilmek için birkaç defa düzeltme yaptım. Bu esnada tam okuyamamış olabilmeniz gayet normal. Konu ile alakanız yeni karavan mağdurları olmaması için çok gerekli. Selam ve saygılar.
  14. edessastelio

Merhaba,Gezenbilir üyeleri; 2007 yılından beri Motokaravanımdan dolayı yaşadığım olumsuzlukları birçok topikte dile getirmiştim. Gerekirse roman gibi burada tekrar yazmaktan çekinmem. Eski defterleri şimdilik karıştırmayalım. Motokaravanımızı tadilat için bıraktığımız bir holding A.Ş.den...
  15. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Yusuf kardeşim, Merhaba; Ne kadar düşüncelisin, Allah razı olsun.Çok teşekkür ederim. İnşaallah kısa sürede yeni bir karavan yaparsın, Allahtan diliyor ve bunu başaracağına inanıyorum.Dualarım senınle... Hoşçakal. Selamlar,saygılar.

16. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Merhaba, Bülent usta; Kurban ve Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. Beni arefe gününe yetiştirmek için itinalı bir şekilde çalıştın, Allah razı olsun. İçinden çıkılamayacak elektrik tesisatını yeniden döşedin. S. Holding A.ş. nin başı ucu belli olmayan...
  17. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Sayın Doktorum; Merhaba, Kurban ve Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. İlk defa yüz yüze tanışma fırsatı bulduğum dostlar, problemlerimin bitmesi için o kadar çaba sarfettilerki, onlara minnettarım. Ama 2007'den beri bu karavan bize uğur getirmedi bu...
  18. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Cavit hocam, Merhaba; Seyfettin hocam benim yazmam gereken herşeyi yazmış. O mükemmel bir dost, sizler gibi... Unutmadan yazayım, İzmir'e gideceğim zaman Akhisar üzerinden ulaşmayı arzu ediyorum, sizler gibi saygıdeğer dostlar ile tanışabilmek...

19. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Seyfettin hocam, size ne kadar teşekkür etsem azdır.Mükemmel bir dostsunuz, keşke bizde sizler kadar doğru düşünebilsek. Konuyu ne güzel ifade etmişsiniz, size minnettarım. İyiki varsınız; Öğretmenim, emekli İş adamı ve cani gönülden büyük dost...
  20. edessastelio

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Sayın, Hekimim Merhaba, Kurban Bayramı ve Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun. Zaten burada olmamızın amacı ben yandım başkalarıda yanmasın konusunda bilgi paylaşımı... Karavanımızı na tamam vaziyette teslim aldık, 10 gün boyunca Ankara'da yanlışlarını...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri