Arama sonuçlarınız

1. H

Lastik

selamlar 4 adet orjinal fabrikasyon contiler at lastik taktığım için boştadır lastikler 2012 nisan çıkışlı dusterimden söküldü 28 00 km yol yapmıştır patlak çatlak yırtık tamir vs yoktur tanesi 100 tl den 400 tl istiyorum yenisi 1000 liradır

2. H

205 80 16

Arkadaşlar aracımı 3 cm yükseltip lastik büyütmek istiyorum 225 70 16 at ye karar kılmış gibiyken 205 80 16 yıda düşünmeye başladım 205 80 16 kullanan var mı aramızda
  3. H

M S Lastik

arkadaşlar malum bizim araçlar fabrika çıkışı m s lastik çeşitli forumlarda ve buralarda trafik kontrollerinde m s lastiğin cezası bulunmamaktadır diyor m s lastik ile hiç trafik çevirmesine denk geldiniz mi polisler ne diyor bu m s lastik işine bi kaç gün içinde tatil planı var da sıkıntı...

4. H

Duster Orjinal Kolcak

Arkadaşlar birçoğumuzun araziyi fakat maliyetler yüzünden alternatiflere yöneldiği kolçak ile ilgili basima geleni aktarayim şöyleki bende sergiyepahalli diye alternatif kkolçak arayisina girmiş birisi olarak son olarak 150 TL te gitti gigiyorda bulmusken birde son olarak sahibinden bakayim...
  5. H

Dacıa Duster Değerlendirmelerim

arkadaşlar merhaba.15 gün önce uzun araştırmalarım sonucunda 2012 model 4x4 110 luk olan bir duster aldım.-2001 jlx satarak- kısaca değerlendirmelerimi aktarmak istiyorum: 1.öncelikle araç görsel olarak tatminlar ve iç dizaynı belki sade ama kesinlikle ferah ve kullanışlı heleki aracı...

6. H

Yükseltme

arkadaşlar merhaba.15 gün önce uzun araştırmalarım sonucunda 2012 model 4x4 110 luk olan bir duster aldım.-2001 jlx satarak-ihtiyaçlarımı bildiğim ve ihyiyaçlarıma göre tercih yaptığım için şimdilik memnunum.sizlere sormak istedğim amatisörlerin üzerindeki helozonların olduğu yere 3 cm get...

7. H

Diresiyondaki Titreme

arkadaşlar merhaba.15 gün önce uzun araştırmalarım sonucunda 2012 model 4x4 110 luk olan bir duster aldım.-2001 jlx satarak-ihtiyaçlarımı bildiğim ve ihyiyaçlarıma göre tercih yaptığım için şimdilik memnunum.sizlere sormak istedğim ilk sorum;araç park halinde çalışır iken direksiyonu tam tur...
  8. H

Makyajlı Olan Ne Zaman Satışa Sunulacak

herhangi bir yerden bilgi alan oldu mu acaba..
  9. H

Vitara 1.5 inç Yükseltme Hakkında Yardım

merhabalar ,aracıma 215 80 15 ebadında lastik taktım şimdide az bişe 1,5 inç yükseltmek istiyorum bunun için siteden araştırdığım kadarıyla 1-kalınlıkları önler için 30 mm 28mm de olabilir 2-arkalar için 40 mm get yaptırmayı düşünüyorum 38 de olabilir 3-dış ve iç çap ölçüleri olarak ta 110...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri