Arama sonuçlarınız

1. I

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 14-15 haziran keşif gezim Yine pazar nahiyesin de bulunan selçuklu dönemine ait bir çeşme, restoresi adam akıllı yapılmamış doğal taştan yapılması gereken restore malesef beton taşlar ile yapılmış Sonraki durağım ise pazar camii, yapılış...

2. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 14-15 haziran keşif gezim Pazar nahiyesi
  3. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 14-15 haziran keşif gezim Pazar nahiyesi hacı ali camii

4. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 14-15 haziran keşif gezim Hacı ali camii nin içi
  5. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 14-15 haziran keşif gezim Yolda ki tabelada da göreceğiniz gibi sırasıyla duraklarım ama il önce daha evvelde gittiğim pazar köyü hacı ali camii ni ziyaret ediyorum tarihi bir camii olan hacı ali camii, rumi takvime göre1318-1320 yılında yapılmış

6. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 14-15 haziran keşif gezim İlk durağım kurtboğazı barajını gectikten sonra yolun sağından girilen pazar nahiyesiydi ama öncesinde köprünün üzerinden pazar çayının bir kaç fotoğrafını çektim

7. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Abi 2 gündür dağlardayım dün önüme cıktı bir kac fotoğraf çektim kactı sonra fotoğraf çektirmeyi çok sevmiş olacakki yeniden çıktı karşıma bir kaç poz daha verdi sonra seke seke gitti :)
  8. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ,
  9. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mustafa abi fotoğraflar süper eline sağlık Bunlarda benden dün den ve bu günden kareler

10. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan abim evet yeni makineden :) Mesut abi fotoğraflar çok güzel ellerine sağlık Savaş abim benim yokluğum belli oluyor ben gelebilseydim 200 fotoğrafı çekip koymuştum bile :D :D

11. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ,
  12. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese iyi gecler

13. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Salih abim fotoğraflar süper ellerine sağlık. Orhan abim toyatana kavuşmuşsun allah güzel günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
  14. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu herkese hayırlı geceler fotoğrafları dört gözle bekliyorum
  15. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese hayırlı akşamlar, neşeniz bol olsun

16. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mesut abim ellerine sağlık çok güzel fotoğraflar ama eminim ki bu kadar değildir fotoğraflar dahası da vardır diye tahmin ediyorum
  17. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ben teşekkür ederim sana savaş abi bu kadar güzel insanı bir araya getirdiğin için ve bu güzel organizasyonları yaşamamıza fırsat yaratığın için
  18. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ve bir kaç kilo et kaybetme riskini alarak ağıla girdik, muhteşemdi koyunlar kuzular keçiler oğlaklar ve iceride bir süpriz daha vardı benim için :) Hadi süprizi bulun bende devamını getireyim turgay bey, eda hanım buradasınız değilmi pc acık...

19. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Koyunları ağıla kadar takip ettik ama karşımıza bu azman çıktı tabi arac tan inemedik koyunların sahibi gelene kadar
  20. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Geride kalanı kurt kapar misali bu oğlağı kapmayı düşündüm bir an, okadar tatlıydıki sonrasında kaptım da önüne geçip biraz sevdikten sonra annesinin yanına ait olduğu yere tekrar bıraktım :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri