Arama sonuçlarınız

1. I

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu kez orman yollarında geziye devam ediyorum bakalım karşıma ne güzellikler çıkıcak

2. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu İnşallah orhan abim ben keşif yapıyorum uygun bir zamanda bir organizasyon yaparak hep birlikte gideriz Bu arada daha evelde söylemiştim yeni aracın tekrar hayırlı olsun kazasız kullanmak nasip olsun, nasıl abi memnunmusun toyotadan Ertesi...
  3. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu güzel manzaralar eşliğinde bu gece konaklayacağım köy evime ulaşıyorum ertesi gün tekrar yola koyulmak üzre biraz enerji toplamalıyım

4. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Doğa o kadar muhteşem ki başınızı çevirdiğiniz her yerde bir hareket var kuşlar, kelebekler, inekler ve en güzeli de bu senenin yavrularını gözlemleyebilmek
  5. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Güzel manzaralar eşliğinde daha evvel Anoff gürubundan çok sevdiğim ve çok değer verdiğim abilerimi de ağırladığım köy evime doğru ilerliyorum

6. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kısa bir tırmanışın ardından karşımda ışık dağı beni selamlıyor

7. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Güzel manzaralar eşliğinde kızılcahamama ulaşıyorum hem aracıma hemde kendime yakıt ikmali yaptıktan sonra eski istanbul yolu boyunca ilerleyerek bulak köyüne oradan ayvacık köyüne ve bu köyü de geçtikten sonra dağlara doğru yeni bir tırmanışa...
  8. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Asfalt yolda ilerlerken yolun üst tarafındaki yamaçta yine eski bir yerleşim yeri dikkatimi çekiyor
  9. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kiliseleri ve leylek ailesini gerde bırakarak kuzeye kızılcahamam doğru yola çıktım ve yol boyunca 1-2 kilometre uzaman ve yeni yapılan doğanözü barajı yeşilin içinde güneşin konumuna göre kimi zaman ayna gibi parlıyordu

10. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Leylek ailesi ve bir alt sokaktaki kilise

11. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Leylek ailesi
  12. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mahkeme ağacın kiliseleri çok güzeldi zamanın o şartlarında büyük bir emek sonucu yaplımış ve duvarlarda kazı yaparken kullandıkları sivri bir cismin izlerini 1cm ara ile duvarda actığı kesikleri görmek mümkün motiflerde de cok güzel buradan tam...

13. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mahkeme ağacın kilise mağaraları
  14. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mahkeme ağacın kiliseleri
  15. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mahkeme ağacin kiliseleri

16. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mahkeme ağacın kiliseleri
  17. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu abacı peri bacalarını kısa bir ziyaretin ardından mahkeme ağacin köyü mağara kiliselerini görmek üzere aracımla tekrar hareket ediyorum
  18. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Abacı peribacaları

19. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Abacı peribacaları
  20. I

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan abi, savaş abi çağın burak teşekkürler bu arada daha yolculuğumun henüz yarısı bile değil devamı az sonra :) Binkoz ve değirmenönü köylerini ziyaretimin ardından yeni yapılan baraj nedeni ile azalan kirmir çayından geçiyorum ve abacı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri