Arama sonuçlarınız

1. Duman2334

Çekme Karavan Hakkında Aklımdaki Sorular

En yakin zamanda saly i uretim yerinde gormeye gidicem esimle birlikte ama toplamda suanlik max 50.000 tllik bir butcem var sizce 4.25 saly icin yeterli bir butcemidir forum linkinide inceledim bir fiyat bilgisi gormedim sitesindede zaten hic fiyat yok eger bu butcemin uzerine cikiyorsa bos...

2. Duman2334

Salynin yalitimi sizdirmazligi yolda stabilitesi malzeme kalitesi olarak neler soylersiniz
  3. Duman2334

Alt yapida alko ilemi calisiyorlar peki

4. Duman2334

Peki calisir agirligi 940 kg olan bir karavanlada ayni arac ile yukarda yazdiginiz sorunu yasarmiyim sizce
  5. Duman2334

Oncelikle bilgiler icin tesekkurler 2 soru sormak istiyorum size Salynin 4.25 karavanina sicak bakiyoruz calisir agirligi 960 kg yukarda yazdiginiz sorunlari bu agirlikta yasarmiyiz ayni aracla 2.ci sorum salynin sitesinde alt takimda yuruyende kaplinde vs hangi marka kullandiklarini yazmamislar...

6. Duman2334

Saly karavana az once baktim degerlendirebilecegim modelleri var ama fiyat goremedim sitesinde fiyatlariyla ilgili bilgi sahibimisiniz acaba?
  7. Duman2334

Aslinda 2 kisi degiliz annem babam esim ben ve birde kizim toplamda 5 kisiyiz aracimin garantisi devam ediyor ama aracin garantisinden cok arkamizda takili karavanin aracimda yuklu olmasi beni endiselndiriyor sonuc olarak yolda savrulmama sebeb olur diye dusunuyorum

8. Duman2334

Aslinda 2 kisi degiliz annem babam esim ben ve birde kizim toplamda 5 kisiyiz aracimin garantisi devam ediyor ama aracin garantisinden cok arkamizda takili karavanin aracimda yuklu olmasi beni endiselndiriyor sonuc olarak yolda savrulmama sebeb olur diye dusunuyorum

9. Duman2334

Arkadaslar cumleten selamin aleykum sizlere bir sorum olucak oncelikle aracim egea sedan 1.6 dizel 120 beygir 320 nm torku var ve yari otomatik bir arac almak istedigimiz karavanin yuksuz agirligi yani icinde hicbir kamp ekipmanimizi koymadan onceki agirligi 1370 kg aracimizin kitapciginda max...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri