Arama sonuçlarınız

1. R

Keen Durand Mid Vs Asolo Reston Gv Gtx

Selamlar. Son 5 sene de 5 ayrı Keen kullanmış ve halen kullanan biri olarak gözü kapalı Keen alın derim. Durand modelini kullanmadım ancak diğer kullandıklarım; Revel, Revel III, Kanyon,Gypsum ve Koven. Hepsinin ortak özelliği uzun yürüyüşlerde bile çok rahat olmaları ve tabanlarında şu ana...

2. R

Bıçak Seçimi

Ynt: Bıçak Seçimi Becker'ın ve kılıfının durumunu daha iyi anlayabilmek için detaylı fotoğraflarını rizafatih@gmail.com'a gönderir misiniz?
  3. R

Bıçak Seçimi

Ynt: Bıçak Seçimi Sayın Alcatraz64; Bıçak seçiminizi eğer sadece bu dört bıçak arasından olacaksa aralarında her iki bıçağıda kullanmış ve halen ara sıra kullanan biri olarak size nacizane yardımcı olmaya çalışacağım. Ben bu bıçakların kullanma alanı olarak doğada temel kesme,kırma,yarma gibi...

4. R

Bicak bakimi ve bicak uzerindeki lekeler

Ynt: Bicak Bakimi Ve Bicak Uzerindeki Lekeler Sayın Ecu, Bıçağınız uzun süre neme maruz kaldığından paslanmaya başlamış. WD40 veya muadili bir pas çözücüyle tabiri caizse yıkayıp gene WD40'lı bir bezle paslar çıkıncaya kadar iyice siliniz. Eğer pas lekelerinde herhangi bir azalma olmaz ise 404...
  5. R

Ayı Spreyi Nerden Bulunur

Ynt: Ayı Spreyi Nerden Bulunur Sayın bohemperest; Türkiye'de ayı spreyinin ithalatı ve satışı yasaktır.Yasal yollardan bulabilmeniz oldukça zor. O yüzden her ne kadar kendisi kadar güçlü olmasa bile biber spreyi şimdilik işinizi görür.

6. R

Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri

Ynt: Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri Sayın Cihan bey; "x marka en iyi ayakkabıyı,şunu bunu yapar" mantığı sizi çoğu zaman yanıltabilir. Her markanın gayet kaliteli modelleri olduğu gibi aynı zamanda da marka imajını yerle bir eden kötü modelleri de mevcuttur. Örneğin eşime bu kış...

7. R

Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri

Ynt: Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri Cihan Bey merhaba; NF'in Hedgehog modelini yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ancak yeterli performans alamadığım için daha çok şehirde kullanmayı tercih ediyorum. Günlük hafif yürüyüşler için ideal bir ayakkabı ancak özellikle arazi koşullarında vibram...
  8. R

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: Edc (everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var Mı? Varsa Nedir? Sayın Korbaba; Görüşlerinize katılıyorum, Leatherman hafif, içerisinde tirbüşon ve kapak açacağı olan çakılar yapıncaya kadar bu iki markayı sanırım bir arada kullanmak zorundayız Yiyecek ve leatherman...
  9. R

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: Edc (everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var Mı? Varsa Nedir? Leatherman Wave ve Victorinox Climber'ım olmadan sokağa çıkmam.

10. R

Keen Revel Dscp

Ynt: Keen Revel Dscp Merhabalar, Forumda Keen Revel kullanan sanırım bir ben varım :D. Keen Revel'i 2012 ekiminde aldım. Ve sadece şehirde değil tabiri caizse dağ bayırda da fazla fazla giydim. Öncelikle sorunuzun cevabını vereyim Revel mükemmel bir kış botu olmasına rağmen maalesef bahar ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri