Arama sonuçlarınız

1. SuperBeetle

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Tayfun Bey facebooktan yazmıştım ancak meşgul olduğunuz için yanıtlayamamıştınız. Facebook'u kapattım. Bu yüzden soruları burdan yanıtlar mısınız? Böylece başkalarına da faydası dokunur belki. 1) t2'nin çok fazla yaktığını ve lpgnin de...

2. SuperBeetle

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Facebooktan ekledim, ordan daha zahmetsiz olur sanırım.
  3. SuperBeetle

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Tayfun Bey aylar önce burada konuşmuştuk, aracı alacağım zaman size danışabileceğimi söylemiştimiz. 45-50 gün sonra aracı almayı düşünüyorum. Söyledikleriniz gözümü korkutmadı değil ama ben yine de bütçemi zorlayıp bir westfalia sahibi...

4. SuperBeetle

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Daha önce de belirttiğim gibi aracı 3 ay sonra almayı planlıyorum. Zamanı geldiğinde size danışmak isterim.
  5. SuperBeetle

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Tayfun bey sizin blog yazılarınızı takip ediyordum. Yanlış hatırlamıyorsam "hacı" isimli bir t2niz vardı. Size facebook üzerinden ulaşmaya çalıştım ancak zannediyorum attığım mesajlar diğer klasörüne düştüğü için görmediniz.

6. SuperBeetle

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Pop up dediğiniz sadece çatıyı yükseltme işlevi mi görüyor yoksa westfalia gibi yatak mı oluyor?

7. SuperBeetle

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Evet niyetim ciddi ancak yaklaşık 3 ay sonrası için düşünüyorum. Araç o zaman hala duruyor olursa değerlendiririm.
  8. SuperBeetle

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Tamamdır durumu burada da paylaşırım
  9. SuperBeetle

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Haklısınız 1 yıldır ilanları takip ediyorum 27-35 arası fiyatlarda 3 adet westfalia ilanı çıktı karşıma. Ama dediğiniz gibi çok nadir düşüyor. Ben de artık vakit kaybetmemek ve yazın başında t2 sahibi olmak istiyorum. Yazın kamp dönemi...

10. SuperBeetle

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Cevap için teşekkürler. 20-25bin tl arası bir fiyattan bahsediyorum. Restorasyon yapan bazı insanlarda westfalia kalıplarının mevcut olduğunu ve normal t2yi westfalia'ya dönüştürebildiklerini duydum ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.

11. SuperBeetle

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Merhabalar, Yıllardır istediğim T2'ye bu yaz kavuşmayı planlıyorum. Birkaç sorum olacak. İlanlardan gördüğüm kadarıyla westfalialar çok az sayıda ve uçuk fiyatlara satılıyorlar. Uygun bir westfalia bulmak mümkün mü? Eğer mümkün değilse...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri