Arama sonuçlarınız

1. Omni

Tahoe Vortec Almayı Düşünüyorum

Siparişi verdim hadi hayırlısı

2. Omni

Merhaba aliok Aldığınız cihaz elm327 iOS destekliyor ise Aynısından almak isterim N11 çok fazla cihaz var
  3. Omni

Bir tanesi ile görüştüm ama uymadı Yaptırdığım yer amerikanlara bakmıyor aslında kendisinde daha önce tahoe olduğu için hatır üzerine halletti sağolsun Düzgün bir esnaf

4. Omni

Aliok bilgi paylaşımın için teşekkürler İkitelli bölgesinde Güngören-Bağcılar san sit. Bir yer buldum bende kendime Ön takımı komple yeniledim amortisör dahil. Yanlızca dediğim fren balatasını taktıramadım hazırda olmadığını için benimkiler bitik olduğu için mecburen standart balataya devam...
  5. Omni

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Bende 2 hafta önce 98 3 kapı aldım. Frenlerden bende şikayetçiyim Günlük olarak captiva kullanıyorum ve frenleri iyi değil di yeşil balata taktırdım gerçekten çok memnun kaldım Aynısından tahoe için düşünüyorum Memnun kalırsam sizinle paylaşırım Birde bendeki...

6. Omni

Nemrut Dağı Hakkında Bir Sorum Var

Merhaba Adıyaman merkezde komagene Harabeleri var. Oraya kadar gitmişken görmeniz gereken bir yer Birde ben Adıyaman tarafından çıktım Nemrut’a araç biryere kadar gidiyor Zirveye çıkmak için epey bir merdiven çıkıyorsunuz( yaklaşık 20-30 dakika) zaman açısından geç kalmamakta fayda var

7. Omni

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim 1 haftalık 98 tahoe Sport sahibiyim Durum böyle olunca üye olmadan olunmuyor Emeklerinize sağlık

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri