Arama sonuçlarınız

1. merglul

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

evet hocam konuşmuştuk artık son görüşmemizde ya 100 verin muaynesini ve vergisini ödeyin demiş sunroofu yokmuş bu biraz düşündürdü kararsız kaldık vergisi odenmemis ve muaynesi yapilmamis bu durumda satis da mumkun olmuyor biz yaparsak da sikinti cikarsa muaynede falan 2500 lira gibi...

2. merglul

Allah Allah arkada priz var açıklamada Overland diye özellikle belirtmiş ama siz daha iyi bilirsiniz tabii size katılıyorum jantlar gerçekten çok kötü orjinalleri vardır diye umut etmiştik biz Bursa'dayız hocam söylemiştiniz Mengerler bakımlı yazıyordu İstanbul'daki ilan için onu sordurucaz...
  3. merglul

biz pazartesi Allahin izniyle bakmaya gidiyoruz sizin ilk bana dediginiz araca onun disinda balikesirde bir tane Overland bulduk ama nedense sizin attiginiza daha yakiniz o dedigim aracta bu balikesirdeki 2008 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 106.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 651827025 Bir de...

4. merglul

hayırlısı olsun hocam sizin de az yardımınız dokunmadı bir sürü fikir verdiniz bana da
  5. merglul

öncelikle o modellerde fiyat 2008 aşağısına göre 2008de makyajlandığı için 1 tık fazla oluyor ama 200bin km civarlarında aradığınız aracı bulabilirsiniz diye düşünüyorum ufak tefek kazalar çok önemli değil dedi arkadaşlar servis bakımlı olması daha öncelikli diye söylendi biz de 2008 makyajlı...

6. merglul

evet hocam kapsamlı araştırdım fakat bu forumdaki arkadaşlar dışında detaylı bilgi verebilicek birilerini bulamadım bizim iş hayırlısıyla pazartesiye kaldı o fiyatı yükselten arkadaşla iletişime geçip araca bakmaya gitmeyi düşünüyoruz diğer araç zaten satılmış artık yapabilicek bir şey yok...

7. merglul

doğru diyorsunuz zaten pazartesiye kadar vaktimiz var bakıyoruz S Limitedler ve Overlandlerin normal Limitedlerden farkı nedir anladığım kadarıyla bu modellerin adı değil ilk sahibinin seçtiği opsiyonlar önemli çünkü bazen Laredolar bile Limitedlerden dolu olabiliyor ayrıca S Limitedlerde iç...
  8. merglul

hocam bahsettiğiniz araç bana attığınız linkteki araç hayırlısı olsun ama biz de bu hafta bakmaya gidicektik umarım hayırlısıysa bizim olur:D
  9. merglul

bu hafta Allahin izniyle bakmaya gidicez 1i galeriden 1i sahibinden olan 2 tane Jeep'e anlasirsak alip donucez insallah

10. merglul

Evet iş çıkış saatlerinde yavaş yavaş küçük İstanbul'a dönüşüyor:smiley: bu arada Eymir'deki yerimizi de satmayı düşünüyoruz ilgilenirseniz veya çevrenizde ilgilenen olursa haberiniz olsun bir de 2008 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 111.900 TL Galeriden satılık ikinci el - 637722214 bu ilanda 108'e...

11. merglul

haklısınız ama diğer türlüsünü bulmak zor sanırım hem düşük km hem ağır kazasız araç düşünüyoruz bir de makyajlı 2008 e haliyle bu kriterler olunca 100bini görüyor fiyatlar en düşük bakalım hayırlısı inegölde bizim de yerimiz var köylerinden birinde Eymir köyü belki duymuşsunuzdur arasıra gideriz
  12. merglul

sanirim aracin 3. sahibi olucaz ilk sahibi konsoloslukta calisiyormus suanki sahibi mutehait yetkili servis bakimli yaziyor aciklamada ama bakalim biz bursadayiz

13. merglul

hocam attiginiz ilan icin tesekkur ederim sahibiyle irtibate gectik 105e kadar pazarlik yapabildik sizce fiyat iyi midir kilometreyle oynanmis ihtimali var midir bir de istanbulu cok iyi bilmiyoruz maltepeye en yakin en iyi eksper hangisidir exper ucreti ne kadar tutar
  14. merglul

daha net karar yok arabada sadece marka model olarak netiz artik o yuzden suan eksper bulmadik diger yolladiginiz ilana da baktim saticisiyla iletisime gectim
  15. merglul

Tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin bu araba hakkinda bu forum disinda bilgi sahibi insan az var insallah haftaya aliyoruz biz de bu paralari verince insan haliyle sonradan pisman olmak istemiyor bilgi sahibi olmak istiyor

16. merglul

Evet hocam araci bulmussunuz helal olsun vites kisminda quadrodrive2 yazmiyor 2008den onceki modellerde yaziyordu mevcut degil mi?ayrica koltuklar 2008den sonrasinda derisinden oturu yipranmisligi artiyor bunun cozumu var mi aldiktan sonra? bir de ustaya danistigimizda bu araclarda tek sikinti...
  17. merglul

Dedigimiz arac onden kaza yapmis vazgectik 2008 ve ustunun makyaji hosumuza gitti haliyle biraz fiyat artti 109a boyasiz degisensiz 175bin kmde buldum ama bunun da fazla oldugunu dusunuyorsunuz sanirim 200bin kmnin ustune cikmak istemedigimizden ve agir kazasiz baktigimiz icin zor bulunuyor...
  18. merglul

Iyi gunler hocam biz de bugunlerde Jeep GC 3.0Crd almayi dusunuyoruz bir tane bulduk 156binde 2007 model limited boyasiz degisensiz 105bintlye 98'e indirebildik sizce alinir mi fiyati iyi midir bir de Overlandde yukseltme alcaltma var yazmissiniz biraz daha fark verip Overland almaya deger mi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri