Arama sonuçlarınız

1. selahattinkarataş

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Hayırlı Olsun Alkım bey güle güle kullanın her zaman beklerim.

2. selahattinkarataş

Defender Araç üstü Sac nerden alabilirim?

Ynt: Defender Araç Üstü Sac Nerden Alabilirim? Evet Alkım bey onlarda var sağ/sol set fiyatı 180 TL
  3. selahattinkarataş

Ynt: Defender Araç Üstü Sac Nerden Alabilirim? Birde bu ızgaradan takarsınız çok güzel olur ozaman işte. Bununda seti 120 TL

4. selahattinkarataş

Ynt: Defender Araç Üstü Sac Nerden Alabilirim? İstediğiniz model böyle ise stok'ta mevcut. Set fiyatı KDV dahil :250 TL (Sağ/Sol)
  5. selahattinkarataş

Ynt: Defender Araç Üstü Sac Nerden Alabilirim? Alkım bey bir örnek foto rica edebilirmiyim.

6. selahattinkarataş

Alınık Şnorkel, Spacer Ve Karter Koruma- Disco1 V8 İçin

Ynt: Alınık Şnorkel, Spacer Ve Karter Koruma- Disco1 V8 İçin Bu şekilde geliyor parçalar.Toplam 4 Tane.

7. selahattinkarataş

Alınık Şnorkel, Spacer Ve Karter Koruma- Disco1 V8 İçin

Ynt: Alınık Şnorkel, Spacer Ve Karter Koruma- Disco1 V8 İçin Selam; Spacer kaç mm istiyorsunuz? 50 mm:800 TL 30 mm:650 TL Takım Fiyatları.
  8. selahattinkarataş

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Ben buradayım dostlar diyor resmen :)
  9. selahattinkarataş

Buda Benim İlk Defender'im:))

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) Merkezi defransiyel sökülüp üst tarafta ki dişli çıkarılıyor yerine kutu içerisinden çıkan dişli takılıyor biraz zahmetli gibi ama bilen biri uygularsa çok basit.

10. selahattinkarataş

Buda Benim İlk Defender'im:))

Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:)) Evet sistem bu çalışması da çok ekonomik gerçekten kullanışlı bir ürün. Fiyatıda:900 TL KDV Dahil *GEZENBİLİR'E

11. selahattinkarataş

Seyyar Tenteli Çevirme

Ynt: Seyyar Tenteli Çevirme Merhaba; Tente meselesi kolay ama iyi bir tente getirtmek lazım ve tabi kide tente demirleri yaklaşık 1,500 2,000 TL kadarda masrafı oluyor. Bizim araçta tenteli fikir açısından resmini ekledim.
  12. selahattinkarataş

Benim Gittiğim Servisler (freelander-defender - Discovery - Range Rover )

Ynt: Benim Gittiğim Servisler (freelander-defender - Discovery - Range Rover ) İndirimi ve fiyatı hiç düşünmeyin her zaman yardımcı olurum. Ayrıca Ankara da Cafer Ustayı bilmeyen yoktur,önemli ve büyük işlerde Cafer usta yardımcı olur.Ona ulaşmak isteyen olursa haber versin. İyi Forumlar....

13. selahattinkarataş

Benim Gittiğim Servisler (freelander-defender - Discovery - Range Rover )

Ynt: Benim Gittiğim Servisler (freelander-defender - Discovery - Range Rover ) Güzel konu olmuş herkes şehrinde olan ustaları yazarsa tüm foruma yardımcı olacaktır. Yalnız Anıl Oto Ankara'daki şubesini kapattı.
  14. selahattinkarataş

Lpg Takılı Discovery 1 İçin Hangi Buji?

Ynt: Lpg Takılı Discovery 1 İçin Hangi Buji? Merhaba; Champion RN11YC uygundur.Bizim serviste de kullandığımız hiç bir zaman sıkıntı yaşamadığımız tek markadır. KDV Dahil Tane Fiyatı:10 Tl'dir. www.gayeotomotiv.com
  15. selahattinkarataş

Bunu Range Rover`a Kim Yapabilir?

Ynt: Bunu Range Rover`a Kim Yapabilir? Aslında tamamen reklam anlamsız bir şey olmuş gerçekten

16. selahattinkarataş

Td5 Ekspertizi İçin Yardım

Ynt: Td5 Ekspertizi İçin Yardım Rica ederim Birde Erkan Ticaret'den Fikret Bey var 02244414424 telefonu Ankara Gaye Otomotivden yönlendirildiğini söylersen seve seve yardımcı olurlar.
  17. selahattinkarataş

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Ynt: Lr Defender İlginç Ve Beğendiğim Fotolar Tahta maket harikaydı tam bir masa süsü :o
  18. selahattinkarataş

Td5 Ekspertizi İçin Yardım

Ynt: Td5 Ekspertizi İçin Yardım Merhaba; Gençler Otomotiv Sercan TATLI isimli bir müşterim var sanayi'de cep telefonu:0543 824 57 01 bir ararsanız benim yönlendirdiğimi söylerseniz size yardımcı olacaktır. İyi Forumlar...

19. selahattinkarataş

Ynt: Lr Defender İlginç Ve Beğendiğim Fotolar ;D
  20. selahattinkarataş

Ynt: Lr Defender İlginç Ve Beğendiğim Fotolar :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163