Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Buda Benim İlk Defender'im:))
Merkezi defransiyel sökülüp üst tarafta ki dişli çıkarılıyor yerine kutu içerisinden çıkan dişli takılıyor biraz zahmetli gibi ama bilen biri uygularsa çok basit.
Ynt: Seyyar Tenteli Çevirme
Merhaba;
Tente meselesi kolay ama iyi bir tente getirtmek lazım ve tabi kide tente demirleri yaklaşık 1,500 2,000 TL kadarda masrafı oluyor.
Bizim araçta tenteli fikir açısından resmini ekledim.
Ynt: Benim Gittiğim Servisler (freelander-defender - Discovery - Range Rover )
İndirimi ve fiyatı hiç düşünmeyin her zaman yardımcı olurum.
Ayrıca Ankara da Cafer Ustayı bilmeyen yoktur,önemli ve büyük işlerde Cafer usta yardımcı olur.Ona ulaşmak isteyen olursa haber versin.
İyi Forumlar....
Ynt: Benim Gittiğim Servisler (freelander-defender - Discovery - Range Rover )
Güzel konu olmuş herkes şehrinde olan ustaları yazarsa tüm foruma yardımcı olacaktır.
Yalnız Anıl Oto Ankara'daki şubesini kapattı.
Ynt: Lpg Takılı Discovery 1 İçin Hangi Buji?
Merhaba;
Champion RN11YC uygundur.Bizim serviste de kullandığımız hiç bir zaman sıkıntı yaşamadığımız tek markadır.
KDV Dahil Tane Fiyatı:10 Tl'dir.
www.gayeotomotiv.com
Ynt: Td5 Ekspertizi İçin Yardım
Rica ederim Birde Erkan Ticaret'den Fikret Bey var 02244414424 telefonu Ankara Gaye Otomotivden yönlendirildiğini söylersen seve seve yardımcı olurlar.
Ynt: Td5 Ekspertizi İçin Yardım
Merhaba;
Gençler Otomotiv Sercan TATLI isimli bir müşterim var sanayi'de cep telefonu:0543 824 57 01 bir ararsanız benim yönlendirdiğimi söylerseniz size yardımcı olacaktır.
İyi Forumlar...