Arama sonuçlarınız

1. B

Dacia - Duster ile Kuma Saplandım

Ynt: Dacia - Duster ile Kuma Saplandım eyw samimiyetin için tşk ederimmm abicim...

2. B

Ynt: Dacia - Duster ile Kuma Saplandım valla abicim orda olsaydınız durum kötüydü :D adam münübüscü yani dalga geçtiği için rezil oldum arkdaşlarımın yanında ..adam yok ben hayatta kalmam felan filan yane böle böle konustu ,,arkadaşlarımda bi alay etti olay bu yane ..
  3. B

Ynt: Dacia - Duster ile Kuma Saplandım o suzukinin lastikleri hani şahinlerde böle geniş lastikler varya b aynı onunki gibiydi ben öle bi lastik görmedim .. :D hiç bir yere vinçlemedi tabiki ip uzundu zaten 10 metre uzaklıktan çekti bi kıpırdatması yetti zaten bi yandan bende gaz verdim...

4. B

Ynt: Dacia - Duster ile Kuma Saplandım tabiki bu dediğinize katılıyorum hele kaldığı yerdne çıkarmak için devam gazı kökleidm felan koku geldi balata koktu ekranda hata ışığı felan yandı sonra düzeldi tabiki ama daha öle kastırmam yani çok zararlı direkt toz toprak çamurda dolanmak lazım...ve...
  5. B

Ynt: Dacia - Duster ile Kuma Saplandım deidğinizde haklısınız eyw tamam şöle diim ben dusterin bu kadar permons verceğini tahmin etmiyodum...o resimde gördüğünüz kumda yarım saat aynı yerleri gezdim gördüğünüz tekerlek izleri benim arabanın ,,2.viteste dolaştım devamlı,,çok kör noktada durdum...

6. B

2. Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi (07.11.11)

Ynt: 2. Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi (07.11.11) Güzel etkinlik :)

7. B

Ynt: Dacia - Duster ile Kuma Saplandım Buda başka bir açı daha net ....
  8. B

Ynt: Dacia - Duster ile Kuma Saplandım Sanırım bu aleti kuma girerken yanımızda taşımak gerekir aslında heryedede lazım olur nerden bulunur acep..:))))))))))...
  9. B

Ynt: Dacia - Duster ile Kuma Saplandım Arkadaşlar bunda kötü bi art niyhet veya dusterı kötülemek yok herşey olabilir,,arabanın gövdesi oturmasaydı ben onu çok rahat çıkarırdım,,şansa orda bi suzuki vardı adam dedi bende kaldım burda dedi traktör çekti daha öncede beni dedi yani,,olabilir dedi...

10. B

Ynt: Dacia - Duster ile Kuma Saplandım valla dağ bayırda gezdim gayet başarılıydı çok sevdim,,,arabanın gövdesi oturduğu için problem olduğunu düşünüorum...

11. B

Ynt: Dacia - Duster ile Kuma Saplandım arabam 4x4 zatende kumsalda baya bi hızlı gidiodum güzelde gidiodum,,bi durdum geri kaldıramadım arabayı saçma bi durum oldu moralim bozuldu....gövdesi oturdu rezilde olduk orda yani..
  12. B

Dusterla çok kötü kuma saplandım :) Allahtan sahilde bi tane suzuki dolanıodu çekti kurtardı beni ...Yoksa dusterı bırakıp eve gelcektim...resmen arabanın gövdesi oturdu çıkartamadık balata kokusu felan maf oldum.... :(

13. B

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Ümit beyim çok saolun,Allah herkese nasip etsin,,birde şöle bişi söylimm araba beklediğimden daha süper çıktı çok mutluyum ilk defa bi arabaya içime sine sine biniyorum,,,ben 1.5 motoro göre böyle gidiş motor gücü görmedim :)...Dacia yeni kampanya başlatmış...
  14. B

Dacia - Duster; Yakıt Gösterge Problemi

Ynt: Dacia - Duster; Yakıt Gösterge Problemi Anladım olgun beyim ozaman ben böyle kullanmaya devam ediyim bi işlem yapmiim dediklerinizde haklısınız,,,bakalım ne olcak size aktarırım daha sonra hepinize çok tşkler,,bu arada araba beklediğimden daha güzel çıktı....
  15. B

Ynt: Dacia - Duster; Yakıt Gösterge Problemi Olgun beyimm çok tşk ederim verdiğin bilgi için,,,şu resetleme olayının nasıl yapıldını biliyorum ben yapsammı diye düşünüyorum sorun olur diye düşündüm,,Servisi aradım dedim böle böle problemim var nedendir diyorum adamın dediği yedek depo var...

16. B

Ynt: Dacia - Duster; Yakıt Gösterge Problemi İlgillendiğiniz için çok teşekkür ederim ama kalibreyle ilgili bi sorun yok yada göstergeyle ilgili sorun az yol gitmeme rağmen hemen düşmesi bugüne kadarda duymadım aniden düşmesini,yeni sıfır araç alıpta tecrübesi olan arkadaşlar varsa...
  17. B

Ynt: Dacia - Duster; Yakıt Gösterge Problemi Acabaa?,,, göstergedemi sorun var yani,İlk kullanımda fullemedim zaten depoyuu ondan diye düşünüorum :S...ilk günden servise gitmek çok saçmaaa
  18. B

Günaydın arkadaşlar, Sıfır km Dacia dusterımı dün akşam aldım,4x4 en full modeli gri platin,Sormak istediğim arabamı aldığımda depo boştu ,100 tl lik mazot attım yardım deponun bi diş üstünde ve ondna sonra 6 km yaptım ve göstergeden 2 diş düştü ilk diş hemen düştü ondan hemen sonra bi diş daha...

19. B

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? veteriner arkadaşım lütfen biraz konulara saygı göster eleştiri yapın ama hakaret etmeden yapın.Ümit bey kendisi çok iyi bir duster kullanıcısı ve nerden baksanız kendisi verdiği bilgiler sayesinde çoğu insan duster sahibi olmuştur ve hiç bir tepki...
  20. B

Dacia - Duster Hakkında

Ynt: Dacia - Duster Hakkında doğru diyorsunuz ümit bey :) ben arabayı şipariş verdim önümüzdeki hafta gelmek üzere inş istediğim renk kriterinden az vardı bazalt gri beyaz kahverengi ve siyah ben illede bazalt gri dedim harbiden kiri çiziği göstermiyor yani...geldiğinde inş resimlerinide...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri