Arama sonuçlarınız

1. B

Dacia - Duster Hakkında

Ynt: Dacia - Duster Hakkında aynen dediğiniz gibi doğru tespit.....Kişiden kişiye değişiyor az arıza yaptığı için şirketlerde loan baya bi tavsiye ediliyor..Cruza hem bozuluyor hemde yakıtı çok fazla benzin...Ncap 5 yıldız aldı aile için eğer fazla kullanmıcaksanız olaiblir tabi...Ama sonuç...

2. B

Dacia - Duster Hakkında

Ynt: Dacia - Duster Hakkında SAtışlarda fikrim yok cruze satıldı baya ama o yüzden dacia loganıda söledim piyasada baya bi var onlarda hiç problem göremedim,cruze larda sürüsüne bereket,duster yeni olduğu için bişi diyemedim ama kontrol ettiğimde 35.000 yapan bi arkadaş vardı periyoduk...
  3. B

Dacia - Duster Hakkında

Ynt: Dacia - Duster Hakkında Çok tşkler can bey aydınlattığınız için :)Ben mesela internetten araştırma yapıyorum arkadaşlar hangi araba problemli servisi kötü felan mesela bilirsiniz şikayet var .com da herşey var çoğu araçlar hakkında şikayet var,yeni çıkan 0 arabalar için bile cruze...

4. B

Dacia - Duster Hakkında

Ynt: Dacia - Duster Hakkında Hepinizden Allah razı olsun zaman ayırıdğınız için çok saolun....basrail kardeşim geçmiş olsun...Dediğin gibi bend ebabamı gezdirmem lazım el arabası bu akülü arabalardan tam sığsa iyi olcak bizim için....Bu arada bu macera paketi gereklimi?bazalt gri alcağım için...
  5. B

Dacia - Duster Hakkında

Ynt: Dacia - Duster Hakkında Bakalım inş takarlar..Bide bazalt gri alcam hocam uygundur dimi..?

6. B

Dacia - Duster Hakkında

Ynt: Dacia - Duster Hakkında Ümit bey verdiğiniz bilgiler için çok saolunnn,corolloda güzel araba ama ben altı yüksek olsun diyorum ve hem azda yakıyor en azından cip diyebilirim 4x4 pikniğie gidiyoruz arabada 4 kişi oluyoruz arabanın altı nasıl vuruyor anlatamam yani için parçalanıyor,ve...

7. B

Dacia - Duster Hakkında

Ynt: Dacia - Duster Hakkında Diğer arabalarada baktım focus olsun corolla olsun ama düşünüorumki duster kadar zevk vermez.Özellikle zıt bıt sorun çıkarmasın istiyorum...
  8. B

Dacia - Duster Hakkında

Ynt: Dacia - Duster Hakkında Ümit bey bu sorduklarıma siz kullanıcılar olarak cevap alaiblirsem çok güzel olcak sonuçta arabayı her zaman alamıyoruz :) bütçemiz belli sizde anlarsınız yani halimizden :)
  9. B

Dacia - Duster Hakkında

Ynt: Dacia - Duster Hakkında Arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok saolun, Şöyle diim benim babam rahatsız ms hastası %90 raporu var o yüzden ötv indirimli alcaz arabayı hep ben kullancam ötv inidirimli 4x4 en fullü 35000 gelmekte bu gayet benim içni uygun. 1. Asla marka takıntım yok olanlarada...

10. B

Dacia - Duster Hakkında

Herkese günaydın öncelikle, Konuları takip ettim arkadaşlar sizede sormak istediğim şu, Benim opel omegam vardı 2.5 cd onu sattım ve duster almaya karar verdim bazalt gri full 4x4 asp,esp deri kolduk.Fakat şöle bişi araba çok hoşuma gitti alıcam fakat çevremdekiler yaa bu dacia napcaksın yok...

11. B

LAND ROVER FREELANDER VS DACIA DUSTER (Karşılaştırma)

Ynt: LAND ROVER FREELANDER VS DACIA DUSTER (Karşılaştırma) duster daha iyi :))
  12. B

ankara'da hesaplı kış lastiği nereden alınmalı?

Ynt: ankara'da hesaplı kış lastiği nereden alınmalı? Orjinal lastikleri bence yeterli olur

13. B

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Duster bence çok iyi neden ön yargıla bakılırki ne istiosunuz yaw..:s

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri