Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Özellikle yanlız gezenler olmak üzere tüm gezginler için, gidilecek yerler ile ilgili doğru ve yeterli bilgi edinmektedir. Bu ihtiyaca binaen hazırlanan bir program var.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ayotravel
Bu android program sayesinde birinci elden bilgi...
Merhaba !
İran malı samand marka arabam var, hem gezi amaçlı hem de gitmişken arabama genel bir bakım yapmak istiyorum.
Bu konuda İran ile ilgili ; bilgi ve görüşleri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
ilginize şimdiden teşekkürler
Lise yıllarımdan beri gezi merakım vardı, dolayısyla liseyi bitirinceye kadar Türkiyenin birçok yerini gezdim.
Çoğunlukla da basit bir bütçeyle ve rotasız bir şekilde , bazen parasız kaldığım da oldu ama bir şekilde gezmeye devam ettim . Liseyi bitirdiğimde ; Karadenizin Kuzey doğu kesimi ve...
Herkese Merhaba ,
Bir gezgin değilim ama gezmeyi seviyorum, ingilizcemin çok kötü olması ve tereddütler beni gezmekten alıkoyuyordu, paket seyahat yapmak istemiyordum, özgürce ve biraz heyecan olsun istiyordum, uzak doğuya iki defa bu tür seyahat yaptım,
seyahatlarımın en önemli özellikler...