Arama sonuçlarınız

1. Bahadir Ceyhanli

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) tümer bey merhaba, benim aracında bilgilerini yorumlayabilirmisiniz?

2. Bahadir Ceyhanli

land cruiser 80 için 4 inc yükseltme sorun çıkarırmı?

Ynt: land cruiser 80 için 4 inc yükseltme sorun çıkarırmı? 4.88 ayna mahrutiyi nerden temin ettiniz ?
  3. Bahadir Ceyhanli

Satılık Toyota Land Cruiser 5.29 oranlı ayna maruti ve ARB Rd142 diff kilit!!!

Ynt: Satılık Toyota Land Cruiser 5.29 oranlı ayna maruti ve ARB Rd142 diff kilit!!! ayna mahruti satılmış arkadaşlar bilginize.

4. Bahadir Ceyhanli

land cruiser 80 için 4 inc yükseltme sorun çıkarırmı? Erkan beyden nasil yorum alabiliriz ?
  5. Bahadir Ceyhanli

land cruiser 80 için 4 inc yükseltme sorun çıkarırmı? Ahmet abi babama gösterdigin ilgiden dolayı çok tesekkur ederim, insallah kisa bi süre sonra arac senin orda :)

6. Bahadir Ceyhanli

land cruiser 80 için 4 inc yükseltme sorun çıkarırmı? Erkan beyin yorumunu bekleyelim o zaman :)

7. Bahadir Ceyhanli

Ynt: land cruiser 80 için 4 inc yükseltme sorun çıkarırmı? peki jant konusunda yorumlarınız nedir, 8*16 mı yoksa 10*16 mı ? bırde 35 lastık takarsam ayna mahruti nerden temin edebilirim ?
  8. Bahadir Ceyhanli

land cruiser 80 için 4 inc yükseltme sorun çıkarırmı? Aracım düz diesel ne yazıkki turbo yok, 4inch taktik diyelim bu sefer 35 leri arac cevirebilecek mi ?
  9. Bahadir Ceyhanli

merhaba arkadaşlar 96 model lc hzd 80 sahibiyim, araca ilk olarak yükseltme kiti takmayı düşünüyorum. bu işle uğraşanların bi kısmı 4 ınc yükseltme sağlıklı değil diyor, bi kısmıda ofsetli jant ile hiç bir kısıntı olmaz diyor. Konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum, saygılar

10. Bahadir Ceyhanli

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü Takip

11. Bahadir Ceyhanli

..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im

..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im Hayırlı olsun
  12. Bahadir Ceyhanli

FJ80 son sahibinde

Ynt: FJ80 son sahibinde Güzel araç , hayırlı olsun..

13. Bahadir Ceyhanli

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Bahadır Ceyhanlı 1996 Land Cruiser HZJ 80 ADANA
  14. Bahadir Ceyhanli

Aranıyor - Toyota Land Cruiser VX80 Jant Takımı

Ynt: Aranıyor - Toyota Land Cruiser VX80 Jant Takımı çok teşekkürler, ben land cruiserdan çıkma orjinal 5 kollu janttan arıyorum.
  15. Bahadir Ceyhanli

Aranıyor - Toyota Land Cruiser VX80 Jant Takımı

ORJİNAL çıkma jant takımı arıyorum, yardımlarınızı bekliyorum

16. Bahadir Ceyhanli

ARANIYOR; TOYOTA LAND CRUİSER VX80 JANT TAKIMI

ORJİNAL jant takımı aranıyor yardımlarınızı bekliyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri