Arama sonuçlarınız

1. Paperman

Almanyada Geri çağırılan DUSTER lar.

Ynt: Almanyada Geri çağırılan DUSTER lar. Forumda Kayserili bir arkadaşın bahsettiği konu. Yoğun karlı yerlerde araç altında özellikle fren hortumları çevresinde biriken buzların fren hortumlarında ve tututcularında kırılmalara ve fren hidroliğinin boşalmasına neden olması ve buna bağlı olarak...

2. Paperman

Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi

Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi Güzel işçilik. Elinize sağlık. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  3. Paperman

Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi Abdullah bey kullanım kılavuzunda hıza göre sistem devreden çıkar diyordu hatırladığım kadarıyla. Ancak askıdaki tekerlekler boşa dönerken ve çamurdakiler patınaj yaparken araç bilgisayarı kendini hız yapıyor gibi algılamış da olabilir.Kısmi tutunma...

4. Paperman

Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi Monti kardeş teşekkür ederim. Vincin çeki demirine bağlı olduğunu gördüm.Söylemek istediğim her hangi bir şekilde halat kopsa yada mesnet noktasından bir şekilde boşa çıksa vincin tampona çarpma ihtimaliydi. Kopan halatın kırbaç gibi adam dövdüğünü biliyorum...
  5. Paperman

Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi Resimdeki kesinlikle iş görürdü. Elle kurulan bir cekme aparatı vardı. Halatı çevresine sardığım 20cm çaplı tek ağaç da az daha kırılıyordu .ama araç yerinden bile kıpırdamadı. Böyle bir durumda vincin tamponu kırması söz konusu olabilir. Bence sabit vinç...

6. Paperman

Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi Arkadaşlar sizinle bu gün yaşadığım bir deneyimi paylaşmak istiyorum. Bu gün Dusteri iki kez aşırı eğimli ve çimenlik yarı kuru yarı ıslak yerlerde kullandım. Dusterde eğim iniş kontrolü yok ancak 4x4 modda 1. viteste ayağınızı gazdan çektiğiniz vakit gayet...

7. Paperman

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye Ben de varım. Engin UYSAL Laureate 4x4 110Bg Beyaz İstanbul-Sancaktepe
  8. Paperman

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Forumda yazılanlara uymayı denedim bu sefer.Şehir içi yokuş aşağı 5,9 u göstergede gördüm. 25.kmde durduğumda 6.3 tü. ancak sonra ilk çalıştırmamda 7.5i gördüm ve yokuş yukarı kullanımla 7.4 ün altına inmedi. kullanım devri ortalama 2500...
  9. Paperman

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler. Ancak 1750-2500 devir arasında kullanım konusuna yakıt sarfiyatı açısından katılıyorum. Motor zaten maksimum torku olan 240Nm yi 1750d/d da üretiyor. Diğer yandan 110hp güç için 4000d/d ya çıkılması...

10. Paperman

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Herkese merhaba, 110bg 4x4 aracım neredeyse 5000km de. Aldığım günden beri hiç 7.8 lt/100km değerinin altını görmedim. Bu değeri de otobanda yaptığım 4x2 modda ortalama 3000d/d da 100km sonunda bir kez gördüm. Şuan itibarıyla şehir içi...

11. Paperman

Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI)

Ynt: Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI) Çok faydalı bir paylaşım. Çok teşekkürler.
  12. Paperman

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Tüm arkadaşlara merhaba. Yaklaşık 1 yıldır o site bu site, o araç bu araç araştırdım durdum. En sonunda ben de Duster sahibi oldum. Aracım 4x4 110hp DCI, look paket, ESP,ASR, ABS, EBD,park sensorü, body kit ve Deri koltuklu. Rengi beyaz. Şu ana adar uzun yol...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri