Arama sonuçlarınız

1. gvnky

İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.?

Ynt: İnsan Günde Kaç Km.yürüyebilir.? genelde uzun mesafeleri her yıl yürüyen biri olarak, sanırım, benim de bir şeyler söyleme hakkım vardır. -öncelikle yüke "sadece" sırt çantanızdaki yük olarak bakmayın derim. ayağınızdaki çoraptan başınızdaki bandanaya kadar her şeyi yük olarak...

2. gvnky

Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire belkahveye devam...
  3. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire belkahve...

4. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire altın çıkarılan kışladağının eteğindeki kışla köyünden kahve hatırası... köyden dağa doğru tırmanırken...
  5. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire bu ve takip eden fotoğraftaki bilgileri okuyunca nutkum tutuldu. sanırım bunu sizde yaşayacaksınız ama şehitlikler temsilidir diyenlerin yaşamayacağı aşikardır...

6. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire dumlupınar ilçesinin izmir çıkışında bulunan şehitlik.

7. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire 2014 yılında da aynı yeri yürümek isteyen ve benim de üye olduğum bir dernek var. herkese açık olacak olan bu yürüyüş ile ilgili bilgilendirmeyi buradan yaparım. Dumlupınar ilçesindeki anıt. her sene yapılan fener alayı ve konserler bu ilçede de iptal...
  8. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire zaman içinde 3 gün üst üste 75 km ve daha fazlasını yürümeyi arzuluyorum... şehit sancaktar Mehmetçik anıtı. önceleri "meçhul asker anıtı" olarak da kullanılmıştır. malumunuz her ülkenin bir meçhul askeri vardır.
  9. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire 4 gün üst üste 50km den daha fazla yol yaptım. aslına sınırları zorlamanın komandocası diyebilirsiniz buna... gelen fotoğraf zafertepeden şehit sancaktar Mehmetçik anıtının olduğu tepeye bakışı gösteriyor.

10. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire bazı günler 58 kmden daha fazla yol yaptım.

11. gvnky

Ynt: Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire izlenen güzergahta Kocatepe-Belkahve arası 400 km nin üstüne çıktı.
  12. gvnky

sıralı projelerimden olan "Başkomutanın İzinde Sakaryadan İzmire" yürüyüşünü gerçekleştirdim. bundan maksadım Sakarya Meydan Muharebesi ile Büyük Taarruzu birleştirmekti. Sakarya Meydan muharebesini temsilen başkomutan karargahının bulunduğu ALAGÖZ köyünden POLATLI'ya yürüdüm. bunu da meydan...

13. gvnky

Likya Yolunu Yürüdüm

Ynt: Likya Yolunu Yürüdüm başlangıçta iki kişiydik. ertesi gün üç olduk. KAŞ ilçesinden sonra ise yalnıza kaldım. başlangıçta yanımda gelecek kişilere taşınması gerekli olan ve opsiyonel olan malzeme listesini verdim. sonra da ekledim; tüm malzemelerin toplam ağırlığı vücut ağırlığınızın 1/3...
  14. gvnky

Likya Yolunu Yürüdüm

Ynt: Likya Yolunu Yürüdüm teşekkürler NightMutlu, yanıtlıyorum: bir önceki sene (2011) ayağıma uygun olduğunu düşündüğüm botum beni resmen hacamat etti. ama karadenize yürüdüğüm için onlar gibi inadım tuttu ve sonuna kadar yürüdüm. bakınız (iç anadolu-samsun yürüyüşü). buradan aldığım ana...
  15. gvnky

Doğada Tek Başına Yürüyüş

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş bu başlık oldukça ilginçmiş, sevdim. ben de doğada tek başına yürüyen ve bunu çok seven biriyim. tek başına yürümenin, tırmanma değil, sebeplerinden bahsedecek olursam karşımıza yalnızlığın çoğul olduğu, tek başına olmanın gerçek gücü ortaya çıkardığı, herkesin...

16. gvnky

Likya Yolunu Yürüdüm

Ynt: Likya Yolunu Yürüdüm aslında bu yolda giymek istemediğim türden bir bottur o. hem pahalı (550-650 tl bandında) hem de yüksek irtifa (dağcılık) botudur. ancak geçen sene samsuna yürürken giydiğim bot yüzünden daha tedbirli davrandım. yürümesi rahat ve yumuşak olan bir botu seçtiğim geçen...
  17. gvnky

Likya Yolunu Yürüdüm

Ynt: Likya Yolunu Yürüdüm hava sıcaklığı gerçekten olumsuz etki yapar ve ısısavar olarak daha fazla su taşımaya neden olur. gece yürümek su taşımak açısından daha iyidir ama patikalardaki renkli işaretlere bağlı kalmak zorunda olmamız da gece saatlerini kullanma açısından bir engeldir. önümdeki...
  18. gvnky

Likya Yolunu Yürüdüm

Ynt: Likya Yolunu Yürüdüm botun üstündeki "likya tozları"

19. gvnky

Likya Yolunu Yürüdüm

Ynt: Likya Yolunu Yürüdüm bir balığa benzeyen "sulu adanın" kafasından görünümü
  20. gvnky

Likya Yolunu Yürüdüm

Ynt: Likya Yolunu Yürüdüm gelidonya fenerindeki köşk ve çöplerimiz. muhteşem bir doğal uyum. ne de olsa topraktan geldi toprağa gider...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri