Arama sonuçlarınız

1. gvnky

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? decathlon mağazalarını bakmakta fayda var. ben 70+10 lt.lik symbium kullanıyorum. şu ana kadar kullandığım en rahat çanta. çanta kullanırken dikkat edilecek bazı hususlar vardır: -çanta sırta eldiven gibi yapışmamalıdır. sırt ile çanta arasında hava akımını...

2. gvnky

Magellan GPS Kullanıcıları

Ynt: Magellan GPS Kullanıcıları elimde TRİTON 1500 modeli var. işin gerçeği ben bundan hiç zevk almadım desem yalan olmaz. benim kullanım ve düşünce tarzıma göre yazılımı anlaşılır değil. türkçesini de ingilizcesini de çözemedim. (lisedeyken fizik dersini ingilizce okumuştuk. türkçe...
  3. gvnky

Numunelik Olsun

inanın, neredeyse bir yıldır bu sitedeyim burayı ilk defa tıkladım. boş olmayacağını düşünüyordum, yanılmışım. ancak yanılmamda haksızım. zira 1984 yılından beri güneydoğu ve doğu anadolu bölgesi itina ile mayınlanıyor ve tuzaklanıyor. haydi asfalttan yürüseniz neyse ama araziden yüründüğünde...

4. gvnky

Serbest Atlayış

Ynt: Serbest Atlayış esasında çok severim serbest paraşütü veya diğer deyim ile serbest düşüşü. paraşütçülüğümde toplam 128 atlayış vardır, bunun 84'ü serbesttir. 1992'de İnönü'den aldım. 1985 yılında, Anakara'da Türkkuşunun bir paraşütçüsünün tören atlayışında tam önüme çakılıp son nefesini...
  5. gvnky

Likya Yolu Üzerinde Konaklama Alternatifleri Hk.

Ynt: Likya Yolu Üzerinde Konaklama Alternatifleri Hk. bu yolu henüz yürümedim ama bu sene yürüyeceğim. herkesin çekindiği sıcak döneme getirerek yapacağım bunu: eylül başından itibaren 15 gün. tamamını yürüyeceğim. aşağıda genel bilgiler vermek istiyorum: -sıcak ve soğuktan korkmayınız. sıcak...

6. gvnky

Ankara-Samsun Yürüyüşü

Ynt: Ankara-Samsun Yürüyüşü merhaba, sık giren biri değilim, bugün gördüm. o yüzden yanıt gecikti. özür dilerim. -ayakkabının marka ve modelinden ziyade ayağa uygun olup olmadığı önemlidir. ben her zaman 1 numara büyük kullanırdım ama bu sefer bu yetmedi. artık en az 1,5-2 numara büyük...

7. gvnky

Ankara-Samsun Yürüyüşü

Ynt: Ankara-Samsun Yürüyüşü önce fotoğraflar konusunu aydınlatayım. canon marka makine Elmadağ'a varmadan kendini arızanın kollarına bıraktı. çalıştığı yer ise merzifon civarı oldu. manası kalmadığı için çantada yerini aldı ve ağırlık yapmaktan başka işe yaramadı. işin gerçeği ben de anlamadım...
  8. gvnky

Ankara-Samsun Yürüyüşü

bu bir doğa gezisi değil, daha uzunu. bunu anlatacak uygun bölüm bulamadığım için başlangıç yeri olan Ankara'nın ait olduğu İç Anadolu bölgesine dahil ettim. genelde her sene Ankara'dan başlayarak bir yere yürürüm. geçmiş yıllarda Manavgat ve Bolu'ya yürüdüm. seneye Likya Yolunu (509 km) bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri