Arama sonuçlarınız

1. Transporter

Land Rover'cıların Bir Bildiği Var Demek...!

Ynt: Land Rover'cıların Bir Bildiği Var Demek...! Ama saatlerce otobanda yada orman yolunda gitmekten bahsetmiyoruz..kütük köprüler,dar kanallar,taşlı,kayalı trophy tarzı mekanlardan bahsediyoruz..Hiç def kullandınmı bilmem ama çok dengeli bir gidişi,hassas direksiyonu vardır..Dışardan...

2. Transporter

İzmit Kuzuyayla Kamplı Keşif Gezisi (29-30 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Kuzuyayla Kamplı Keşif Gezisi (30-31 Kasım 2008) Vay anam vay..Bileydik Mesut'la basardık o kampı be. :D.Oralardaydık..Resimler harika..
  3. Transporter

Land Rover'cıların Bir Bildiği Var Demek...!

Ynt: Land Rover'cıların Bir Bildiği Var Demek...! Arkadaşlar defenderde başını dışarı çıkarıp tekerin nereye bastıgına boynun tutulmadan saatlerce bakabilirsin.Yanal sürüşlerde destek alabilirsin..Malum expedisyon aracı.Bunlar önemli ayrıntılar.Oyuncak degil.. ;)

4. Transporter

Uzun İnce Bir Yolda; Doğu Ekspresi

Ynt: Uzun İnce Bir Yolda; Doğu Ekspresi Tek başına çekilmez... :D
  5. Transporter

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... ruh

6. Transporter

Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi? Klip bile çekeriz..Nede olsa ''support vehicle'' defender olacagına göre...Portbagaja bi koltuk uydurdukmu tamam... :D..Bu organizasyonu ciddi ciddi düşünelim..

7. Transporter

İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008) Hoşbulduk Mustafa abi..Dogru 12 kilo verdim orada..Ama toparladım 4 kilosunu geri aldım gelir gelmez :D
  8. Transporter

Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008)

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008) Mesut benide ekle buralarda olursam...
  9. Transporter

Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008) o 3-5 kişi kendini biliyor ;D

10. Transporter

Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi? Sevgili Engin bu tarafta bir kamp düşünürseniz gerçekten yapalım bir bisiklet macerası...Gerçi mevsimi geçmiş sayılmaz Sogucak - kuzuyayla arası o rakımda ve sessizlikte birbirine karışan yaprak hışırtıları ve zincir seslerini dinleyerek.. Bir...

11. Transporter

Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008) Ama süper çamur kalır.. ;)
  12. Transporter

Landrover Defender 110/83

Ynt: Landrover Defender 110/83 Benim merak ettigim askeriye,telekom,gümrük gibisindendi..Bizimkiler tpao dan çıkma mesela..

13. Transporter

Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi? samimiyim..zügürt tesellisi degil :D :D :D
  14. Transporter

Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi? Hımm..Biraz daha felsefe yaparsak...Gezgin ve maceracı bir ruhun hayattan beklentileri daha makul oluyormu demek lazım acaba..Ben defenderi günlük aracım olarak kabul edebiliyorum..Dogrudur biraz zahmetli. :(.ama bu yüzden çogu zaman yürüyor,toplu...
  15. Transporter

Yeni Kimlik Kartları

Ynt: Yeni Kimlik Kartları bizde onları görebilecekmiyiz? ;D ;D..Şaka bir yana keşke olsa..sistem saglıklı kullanılsada vatandaş bürokrasiden kurtulsa..Ama bana kalırsa birtakım tehlikelerde oluşabilecek bu tc kimlik numarası ile işlem yapılması yüzünden..

16. Transporter

Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi? Yada maceracı ve gezgin bir ruhun hamurununa uygun araç 110 dur mu desek?
  17. Transporter

Landrover Defender 110/83

Ynt: Landrover Defender 110/83 Merhabalar..Bu aracın menşei nedir acaba?
  18. Transporter

Yeni Kimlik Kartları

Ynt: Yeni Kimlik Kartları Şimdi bizde bu işler hep göstermelik..Geçenlerde hesabımın bulundugu bankadan bir mesaj aldım kanun geregi ikametgah belgenizi bildirin diye..Ben e-devlet kapsamında yürütülen bir proje kapsamında adres bilgilerimi Türkiye istatistik kurumuna kaydettirmiştim..Tc kimlik...

19. Transporter

Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi? Onların disco'dan yapılanlarıda var ama?.. ;D hepsi disco olsada rahat rahat tamamlasalar expedisyonu..Orda defender sürenlerde rahat etse daha iyi olmazmı? :D
  20. Transporter

Balaban Yollarında 2 Balaban (30 Kasım 2008)

Ynt: Balaban Yollarında 2 Balaban (30 Kasım 2008) Nadir abi eline saglık..Biz buralarda karda boguşurken siz orda güneşin tadını çıkarmışsınız ;D..Bu acmatın ne alamet bi tipi var..bi yakından göremedik..Bu arada o sarı çizmeli arkadaşı bazı resimlerde Ugur zannettim..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri