Arama sonuçlarınız

1. Transporter

Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü Bravo....işte o zaman dahada ''amacına uygunlaşır''... ;)

2. Transporter

Arkadaşımız Birden'in (Transporter) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Birden'in (Transporter) Doğum Günü Kutlu Olsun teşekkürler arkadaşlar sagolun..Yeni gördüm linki..Şu an hollandadayım simcity gibi bir kasabada..Kendime hediye olarak 20 euroya bir bisiklet aldım..Bisiklet otobanlarında dolaşıyorum..başka bir boyut bu...
  3. Transporter

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

4. Transporter

Land Rover Fotoğrafları

5. Transporter

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Esas dikkatimi çeken konu bu araca uygulanmış..Bu arada landrover kardeşligi sınır ve ırk tanımıyor hele karşındaki senin aracı ''tanıdıgını'' anladımı sana farklı bir ilgi gösteriyor..Çok ilginç bir duygu..Adam ingiliz sen türksün ortak nokta aynı sende bir çözüm...

6. Transporter

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları araziye girmiyor ama agır hizmet helezonlar ve dif koruma var..

7. Transporter

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Araziye girmedigi arka tampondanda belli zaten
  8. Transporter

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Bu propanlı aracın sahibine bende söyledim tüpler tehlikeli yerde diye..araziye girmiyormuş..baloncu kendisi..gezi balonu..Virgin
  9. Transporter

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Arabamla hasret giderdik neyseki uzun bir aradan sonra..Özlemişim...

10. Transporter

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları eski ama dipdiri

11. Transporter

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları bu araç propan ile çalışıyor... propan tüplerini çok tehlikeli bir yere koymuş..
  12. Transporter

Land Rover Fotoğrafları

13. Transporter

Land Rover Fotoğrafları

14. Transporter

Land Rover Fotoğrafları

15. Transporter

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Arkadaşlar selam herkese..atayım bir iki resim..

16. Transporter

İstanbul2İstanbul; LR 110 Defender Üzerinde Bir Gezgin Ali Eriç

Ynt: İstanbul2İstanbul; LR 110 Defender Üzerinde Bir Gezgin Ali Eriç Valla biz nelere katlanıyoruz bu gezme sevdası ugruna... ;D
  17. Transporter

Ynt: İstanbul2İstanbul; LR 110 Defender Üzerinde Bir Gezgin Ali Eriç Yunus o güzergahta yakıt fazla para tutmaz..Ben güç konfor offroad kapasitesi açısından şeroke olsa daha iyi olurdu diye düşündüm.. ama Ali beyide bir bildigi varır..Kendisini sitesinden takip edecegiz Allah yolunu açık etsin....
  18. Transporter

Ynt: İstanbul2İstanbul; LR 110 Defender Üzerinde Bir Gezgin Ali Eriç Valla emekli olmuş olsaydım peşine takılırdım benim 110 la..taş atıp kovalıcak hali yok ya.. ;D Yalnız anlamadıgım nokta niye cherokee ile falan çıkmıyor rahat rahat..Bu insanları anlamak zor gerçekten :D

19. Transporter

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Evliya kardeşim hiç acele etme..yavaş yavaş kafanda oluştur bırakma düşüncesini olay beyinde bitsin..Sonrasında herşey kendiliginden gelişiyor..Başardıktan sonra başka bir boyuttasın ve herşey çok güzel..İnan bana içmekten daha keyifli..
  20. Transporter

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Selam Tanju..Sorma..Allah yürü ya kulum dedi ;D..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri