Arama sonuçlarınız

1. Transporter

Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008)

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008) :D :D..bi gün önceden gelinde...

2. Transporter

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında Bunu şimdi inceledimde..PTO çıkışı 2000 lirayı buluyor..vinciydi şaftıydı 4000 e varır..Çıkma denk getirmek lazım..
  3. Transporter

Nerede Lastik Kestirebilirim?

Ynt: Nerede Lastik Kestirebilirim? Bende lt/a var bayagıda eski lastikler..Hatta bittikten sonra tekrar diş açılmış durumdalar şu anda..Öyle aman aman bir şikayetim yok..Hele karda harika..

4. Transporter

Nerede Lastik Kestirebilirim?

Ynt: Nerede Lastik Kestirebilirim? Niva ile benim Bolu rampalarımda bir kayışım varki 15 sene geçmesine ragmen her OK144 gördügümde aklıma gelir..Aman dikkat.
  5. Transporter

İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008) evet aslında Mesutla biz 5. kanalda ve devamlı muhaberat halinde idik..Cihazı açık arkadaş olsa bizi duyardı..

6. Transporter

Defender 110 PTO Çıkışı Hakkında Bilgi

Ynt: Defender 110 PTO Çıkışı Hakkında Bilgi Aman..ben almıyim. :o.2000 gözden çıktıktan sonra ona sıra gelene kadar.... ;D

7. Transporter

Ynt: Defender 110 PTO Çıkışı Hakkında Bilgi Vosdost Ankarada bulursan bizide bilgilendir mutlaka..
  8. Transporter

Ynt: Defender 110 PTO Çıkışı Hakkında Bilgi Reha ebayde fiyata bakarmısın.... iki tane çıkma 300 tdi motor alırsın o fiyata. buyurun...
  9. Transporter

Ynt: Defender 110 PTO Çıkışı Hakkında Bilgi ebay de var birtane..Seri landlar için...

10. Transporter

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008) Bu arada tanışma köşesinde arazi aracı olmayıp,off-road u seven izmitli yeni üye arkadaşlar oldugunu gördüm..Bu rampa gezisinde biz araçlarımızda onları misafir edebiliriz..bizimle buradan temas kurabilirler..

11. Transporter

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008) Günay abi sensiz olmaz...
  12. Transporter

İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008) Evet bir subaşı bulup ayıklamamız lazım..çöpüde boşa gitmez en azından..Bak günay abide burdaydı ayıklamayı duyunca off line oldu.. ;D

13. Transporter

Land Rover'cıların Bir Bildiği Var Demek...!

Ynt: Land Rover'cıların Bir Bildiği Var Demek...! Bizim burda bir ulaştırma taburu vardı sonra taşındı,3-5 senede boş binalara nöbet yazdılar ve bu resimdeki dodge un aynısı servis aracı olarak günde bikaç kez geçerdi.Benzinli..sesi hala kulagımda..Sonra mke ye götürüp teslim etmişler şimdiki...
  14. Transporter

İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008) Ya hakkaten ne güzeldi dimi ;) Mesut hamsi kolayda ayıklaması beni düşündürüyor bu durumda..Çinekopamı çevirsen?
  15. Transporter

Volkswagen Pick-Up

Ynt: Volkswagen Pick-Up İçinin kokusunu aldım bir an...

16. Transporter

Landrover Defender 110/83

Ynt: Landrover Defender 110/83 Sen arabanın kıymetini bil..Sıfır sayılır o..Sitede aradıgın herşeyin cevabını bulabilirsin vakit buldukça landrover başlıgı altındaki tüm konuları incele..
  17. Transporter

Ynt: Landrover Defender 110/83 Ooo sıfır sayılır 15.000 km..Yürürü çok temizdir,motordada çok büyük sorun olacagını zannetmiyorum..İyi bir usta gereken bakımı yaparsa yıllarca keyifle binersiniz..
  18. Transporter

Ynt: Landrover Defender 110/83 Temiz olur aslında saglık bakanlıgından çıkan araçlar..Arıza yapmaması lazım kolay kolay...

19. Transporter

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... Kanser.. :( :(
  20. Transporter

İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008) Yok kardeşim katamaran nedirki..Biliyorsun benim 110 da ordaydı ve bütün yaz onunla gezdim..O bitirdi beni :D :D :D..Bu arada o katamaran işini ilk fırsatta sapanca gölüne taşıyacagız..O zaman bol bol yaparız havasını...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri