Arama sonuçlarınız

1. fxlarge

2001 WJ QATRO-DRIVE

Ynt: 2001 WJ QATRO-DRIVE bu araç baya bir sure önce kocael gebzede galeride satılıktı ozaman bayagı bir incelemiş tim tam donanımlı arazi aracı durumum musait olsa hiç dusunmeden alırdım ;) bu arada hayırlı satışlar Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89428.0#ixzz23IO7FiG6...

2. fxlarge

2001 WJ QATRO-DRIVE

Ynt: 2001 WJ QATRO-DRIVE Extrası bol
  3. fxlarge

2001 WJ QATRO-DRIVE

Ynt: 2001 WJ QATRO-DRIVE Teşekkür ederim Serkan bey

4. fxlarge

2001 WJ QATRO-DRIVE

Araç ful orjinal kazasız ve off road donanımlı 165.000 km'de stadandart özelliklerinin dışında extra 20.000 lira üzerinde donanım mevcut.. Tatilinize köyünüze köyünüzün dağı taşı yaylalarına yol alabilir.. istediğinizde rahatlıkla yoldan çıkabilirsiniz.. üzerindeki uygulamaların tamamı...
  5. fxlarge

2.5 wrangler satılık

Ynt: 2.5 wrangler satılık araç 88 model ilk ilan dediğiniz son ilan yani 26.000 olan önceki tarihine bakarsanız eskidir ve başka bir araç alırken değerini düşük tutup vermiştim ilanı.. o ilana tekrar link vermem orada resimler olmasındandır karbürötöre ben geçirmedim aldığımda öyleydi...

6. fxlarge

Çok özel bir Wrangler 2.5

çok temiz ve orjinal özenle uygulanmış aksesuarlar makul takas tekliflerine açık Fiyat: 26.000 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84877.0

7. fxlarge

Satılık 1959 toplandıktan sonra kullanılmamış Willys

Ynt: Satılık 1959 toplandıktan sonra kullanılmamış Willys resim
  8. fxlarge

9. fxlarge

10. fxlarge

1959 model wilys fiyat 12.000 kaporta boya elektirik tesisatı akü vb sıfır eksoz dan iç döşemeye sıfırlandı. sıfır spor koltuklar takıldı sıfır lpg takıldı makul mantıklı takaslar değerlendirilir

11. fxlarge

Bu wilys motoru yapıldıktan sonra satılacaktır

Ynt: Bu wilys motoru yapıldıktan sonra satılacaktır güncel
  12. fxlarge

2.5 wrangler satılık

Ynt: 2.5 wrangler satılık güncel

13. fxlarge

TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

Ynt: TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ yeniden aktif
  14. fxlarge

TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

Ynt: TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ Araç bursada karaçim otomotivde görülebilir
  15. fxlarge

225/75R 15 102T GOODYEAR AT/R SUZİKİ JANTLARIYLA

Ynt: 225/75R 15 102T GOODYEAR AT/R SUZİKİ JANTLARIYLA bu ilan güncel değil galiba

16. fxlarge

Herşey Para ile Bundan Sonra

Ynt: Herşey Para ile Bundan Sonra daha neler neler.. silinenlerde var bunların içinde.. harbi siz nesiniz nasıl bir modelsiniz? daha önce bir üye bana aynı şekilkde sordu ondan cesaretle bu şekilde sordum ;D burası siyaset sayfasımı? eğer siyaset sayfasıysa o zaman kaçak güreşmeyelim...
  17. fxlarge

Ynt: Herşey Para ile Bundan Sonra birgün burada tiksinç siyaset salvolarınızla birilerine saldıran ve cevap alınca rahasız olan sizlersiniz.. bu yazdıklarımın hepsi bir rahatsızlığın sonucudur.. moderatör.. aynı tornanın ürünüsün.. daha önce devlet büyüğüne hakaret edeni es geçip benim...
  18. fxlarge

Ynt: Herşey Para ile Bundan Sonra siz türküyü yeni keşfettiniz galiba..? ve nasıl tükücüyseniz Rahmetli hasan Mutlucan'dan haberiniz yok... inancınızın gerektirdiği değerlere saygı derken içtiğiniz içkiyi imzanızla gözüme soktuğunuza göre inancınız içkiyi övüyor olmalı... sizin gibi rejimin...

19. fxlarge

Ynt: Herşey Para ile Bundan Sonra özür dilemen dışında gerisi zırva. laf salatası... işinize gelince edebiyatın orta yerinden döktürüyorsunuz.. ama bomboş yapıcı tek bir şey yok.. görev aşkına gelince, pişkinler kadar dilim döndüğü için... hakkı tutup kaldırmayı görev biliyorum... hiç bir...
  20. fxlarge

Ynt: Herşey Para ile Bundan Sonra Bak şimdi.. kutsanmışlardan olduğunuzu düşünememiştim... darbelerde türküler eşliğinde yapılıyordu, aynı gelenektensiniz sanırım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri