Arama sonuçlarınız

1. fxlarge

Satılık Land Cruiser vx80

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 bütün bu bilgiler için yörük 54 'e teşekkür ediyorum. aracın motoru mükemmel durumda.

2. fxlarge

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 tüm katkı ve bilgiler için teşekkürler...
  3. fxlarge

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 evet aracın tek orjinal olmayan tarafu farları kasım bey.. vx80 lerdeki geniş sinyal yuvları iptal edilmiş ve yerine resimde görülen küçük sinyaller takılmış... neden diye soracak olursanız? bu sorunuzada tatmin edici bir cevap veremem. araca yükseltme, özel...

4. fxlarge

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 evet erdoğan beyin yazdığı gibi aracın üzerinde ironman yükseltme kiti olduğu bana alırken söylenmişti. bu özelliklerini koruyor. telsiz tertibatıda var anten vs.. ayrıca sesindeki anormallik dikkatimizi çekti buji kablolarından diye değiştirdik geçmedi.. sonunda...
  5. fxlarge

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 bu saydığınız özellikteki bir aracın ederi nedir?

6. fxlarge

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 not: ön ve arka tam kilitle isteyen olursa fiyat opsiyonuyla elektirikli özel üretim takıp teslimde edebilirim...

7. fxlarge

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 arkadaşlar yakıt için net olmamkla birlikte diye not düştüm... ne yaktığını bilen varsa yazsın... ben hiç ölçmedim... bu araçtan kullanan varsa yakıt durumunu yazarsa memnun oluruz... vx80 veya fj 80 arasındaki farkı bilmem.. bunuda bilen varsa yazsın...
  8. fxlarge

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 4000 cc benzin lpg homurtusunu duymanız isterim.. yakıt tüketimi konusunda net olmamakla birlikte 500 civarı lpg de yakar sanırım
  9. fxlarge

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 evet 1991 ekledim başlığa teşekkür ederim

10. fxlarge

Satılık Land Cruiser vx80 model 1991 27.000 tl Off road a hazır

11. fxlarge

Satılık - Yakışıklı 2.5 Wrangler

Ynt: Satılık - Yakışıklı 2.5 Wrangler takasa girerim ama yazdığımız fiyatlar yaklaşık aynı. o sebeple aynı fiyatlı iki araçta tercihim wrangler.. makul takas tekliflerini değerlendirebilirim. ilginiz için teşeşkkür ederim arkadaşlar.
  12. fxlarge

hayır. araç bende.. karamürselde.. aracın sahibinden comda ilanı var.. aşkın jeep teki wrangler http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-wrangler-2-5-1988-askin-jeep-ten-65311530/detay buda bendeki...

13. fxlarge

evet model bilgisini atlamışız kusura bakmayın model 1988
  14. fxlarge

teşekkür ederim arkadaşlar :)
  15. fxlarge

225/75R 15 102T GOODYEAR AT/R SUZİKİ JANTLARIYLA

Ynt: 225/75R 15 102T GOODYEAR AT/R SUZİKİ JANTLARIYLA bu cantlar wranglere uyarmı acaba

16. fxlarge

rica ederim burak bey.. burayada yazalım 23.000 lira düşünüyorum araca...
  17. fxlarge

2.5 wranglerkarbürötöre çevrilmişsorunsuzve aksesuarlı gösterişli bir araçenjeksiyon sistemi duruyorhartop varayrıca yazın üstü açık kullanım için kısa kapılar ve arkada yedek lastik aparatıda verilecek0541.732.69.27detaylar için linke tıklayınız http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84877.0
  18. fxlarge

2.5 wrangler satılık

Ynt: 2.5 wrangler satılık son resim yanlış eklendi silemedim. bilginize arkadaşlar

19. fxlarge

2.5 wrangler satılık

Ynt: 2.5 wrangler satılık kaput altı son resim yanlış bilginize silemedim
  20. fxlarge

3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84877.0 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84874.0

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri