Arama sonuçlarınız

1. fxlarge

2.5 wrangler satılık

Ynt: 2.5 wrangler satılık biraz resim daha

2. fxlarge

2.5 wrangler satılık

Ynt: 2.5 wrangler satılık biraz daha
  3. fxlarge

2.5 wrangler satılık

Ynt: 2.5 wrangler satılık daha resim

4. fxlarge

2.5 wrangler satılık

Ynt: 2.5 wrangler satılık daha çok resim
  5. fxlarge

2.5 wrangler satılık

Ynt: 2.5 wrangler satılık detaylı resim isteyenler için biraz önce çekildi

6. fxlarge

Bu wilys motoru yapıldıktan sonra satılacaktır

Ynt: Bu wilys motoru yapıldıktan sonra satılacaktır 11.000 lira düşünüyorum. yazmayı unutmuşum muaynesi geçiktir... borcu yok..

7. fxlarge

2.5 wrangler satılık

Ynt: 2.5 wrangler satılık lpg li ve işli. fakat lpg tesisatını beynini söktüm tank dahil sıfır taktırıyorum. yarın detaylı iç dış resimler çeker eklerim...
  8. fxlarge

2.5 wrangler satılık

Ynt: 2.5 wrangler satılık 23.000 lira selim bey
  9. fxlarge

2.5 wrangler satılık

2.5 wrangler karbürötöre çevrilmiş sorunsuz ve aksesuarlı gösterişli bir araç enjeksiyon sistemi duruyor hartop var ayrıca yazın üstü açık kullanım için kısa kapılar ve arkada yedek lastik aparatıda verilecek 0541.732.69.27

10. fxlarge

Ynt: Bu wilys motoru yapıldıktan sonra satılacaktır harika görünüyor değil mi? yoksa bana mı öyle geliyor :)))

11. fxlarge

1959 model wilys kaporta boya yeni sayılır elektirik tesisatı akü vb sıfır eksoz dan iç döşemeye sıfırlandı. sıfır spor koltuklar takıldı sıfır lpg takıldı şimdi motoru yapılıyor bittiğinde satılacak ilgilenen için iç resimleride gönderilebilir 0541.732.69.27
  12. fxlarge

satılık huricane motor

Ynt: satılık huricane motor motorun durumu nasıl.. ben bu gün motorumu rektefeye gönderdim. bilsem bu motorla irtibata geçerdim..

13. fxlarge

3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA en güzel resimler sona kalmış ::)
  14. fxlarge

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA harbi gözlemerinde detayı kaçırmışsın.. ;D stop etmiyordu benzine geçirmek için lpg yi kesiyorduk. stop edincede benzinde çalıştırmaya çalışıyorduk. ama buji kablosu sorunumuz vardı bu gün geldi kablolar yarın takarız... kar olayına gelince,, kar...
  15. fxlarge

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA ben farkındayım hakkını veremedim bizim koca oğlanın.. ama tecrübesizlik baş faktör.. o lastiğe uygun bir parkur yoktu.. :-[

16. fxlarge

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA isteyene gider... yolların yakışıklısı.. üstelik niva'dan pahalı olsada, antara'dan ucuz... ;D
  17. fxlarge

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA prado güzel araç ama yükseltme başta uygulamalar lazım. benim görüşüm tabii... bu arada antarayı göremiyoruz.. antara'nın annesi karda çamurda oynamasına izin vermiyor mu? ;D ;D ;D ;D
  18. fxlarge

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA 5. yedek :) atv bunları taşıyamazki muhtemelen iş makinası lastiği... kar varmı yalova'da ?

19. fxlarge

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA lastik bilgisindeki ''TR70 7.50-16 6PR'' 16 rakamı 16 cant olduğu anlamında değil mi? şimdi bu lastikler benim cantlar 16 ise uyar mı? varsayalım uydu bunları cantlarıyla kenarda tutmak mı daha sağlıklı ve pratik olur? ayrıca...
  20. fxlarge

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA aslında hem hesaplı hemde kar ve çamurda iş yapacağını düşündüğüm lastiği buldumda kafam karışık biraz ;D lassa traktör lastiği http://www.lastikcim.com.tr/Lassa-TR70-750-16-6PR,PR-725.html

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri