Arama sonuçlarınız

1. mert kose

Defender 2,9 Ford Turbo Motor Hakkında Bilgi

Ynt: Defender 2,9 Ford Turbo Motor Hakkında Bilgi evet arkadaşlar konu kapanmıştır teşekkürler arac alındı toplanıyor şu an saygılar

2. mert kose

Defender G4 Mat Renk

Ynt: Defender G4 Mat Renk valla tam boya atılırken çektim yaş hali ile :)
  3. mert kose

Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor evet aracın boyanırken ki hali . boya işi biraz uzun surdu malum ustalarla ugraşmak sıkıntı

4. mert kose

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor araç 2,4 puma ama 2,5 diye soylendiği için oyle demiş bulundum bende
  5. mert kose

Defender G4 Mat Renk

Ynt: Defender G4 Mat Renk Merhabalar ben aracimi yarin bu rengin mat olani boyatiyorum renk ismi malesef yok boyacidan katalogdan seciyorsun mat olacak diyorsun o kadar pazartesi boyali halinin fotograflarini http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=102102.0 linkinden takip edebilirsiniz saygilar

6. mert kose

Cekme Belgeli Defenderin Muayne Sorunu

Ynt: Cekme Belgeli Defenderin Muayne Sorunu

7. mert kose

Ynt: Cekme Belgeli Defenderin Muayne Sorunu Peki arkadaslar en kotu durumu goz onunde bulundurursak motor no tutmadi o zmn ne yapmamiz lazim araci aldigim sirkete sordum bu araclar tuvden gecmis araclar dedi daha once bu motorla muayne yapilmis dedi sikinti olacagini sanmiyorum dedi ben yine...
  8. mert kose

Ynt: Cekme Belgeli Defenderin Muayne Sorunu Valla bende motor no okunamadi hafif kusur olarak nitelendiriliyor ama cekme belgeli oldugu icin inceliyorlar diye dediler bende motor numarasindan emin olamiyorun isimi sansa birakmak da istemiyorum acikcasi
  9. mert kose

Defender Motor Numarası Sorunu

Ynt: Defender Motor Numarası Sorunu Merhabalar konu biraz eski olmus ama bende tedastan cikma bir defender aldim cekme belgeli arac su an ve 1 haftaya kadar onarimi bitip muayneye gidecem aracin etiketteki ve ruhsattaki numaralari tutuyor fakat motor no bulamiyoruz araca kurumdayken puma motor...

10. mert kose

Ynt: Cekme Belgeli Defenderin Muayne Sorunu Konu ile bilgisi olan yok sanirim

11. mert kose

Arkadaslar merhaba defenderimin muayneye sokacam arac cekme belgeli mke cikmasi degil fakat ustunde ford puma motoru atmis tedas ruhsatta silindir hacmi 3500 dizel olarak gozukuyor motor no bulamadik fakat motor no da ruhsattakiyle ayni degil diye dusunuyoruz muayneden gecerken problem...
  12. mert kose

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor Arkadaslar yeni tip on panjur alt isimli karter muhafaza saci ve faturali spacer 30mm isteyenlere uygun fiyatli ustam yaptirtiyor isteyene yaptirtabiliriz saygilar.

13. mert kose

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor Tesekkurler evet aracin boyaya girmeden son hali
  14. mert kose

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor Valla bende artvinliyim ama sapancada oturuyorum 6 ay orda 6 ay burda yasiyorum trabzona da cok gidip geliyorum kismet olursa bir gun gorusuruz insallah
  15. mert kose

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor puma motor en doğru seçim bu araçlar için siz trabzonun neresindensiniz

16. mert kose

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor Valla ustam cok super cikti bende basinda durdum hergun sabahtan aksama kadar hic durmadan calisti pazartesi yeni fotolar atacam Valla cikma parcalarim yok su an orjinal parcalari kullanmaya devam edecez yukseltmek icin get kullanacaz lastikler...
  17. mert kose

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor Pazartesi gunu yeni fotograflar yukleyecem bakalim 4 gune arabayi komple dagittik kaportasini yaptik boyasini kac gune bitirecez Lastik olarak sizce kac ebat takmaliyim 265/75/16 ile 285/75/16 arasinda tereddutte kaldim
  18. mert kose

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor evet aracın bugun kaporta işi bitti yarın boya işine başlıyoruz artık biran önce toplayım daglara atmak istiyorum kendimi

19. mert kose

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor sağolun arkadaşlar aracın bugun rengine karar verdik ve mat kiremit rengii olarak düşündük ve lastik olarak da 285/75/16 düşündük jantlarını orjinal defender jantı koyalım dedik bakalım yarın lastik ve jantlarını almaya gidecem fakat benim...
  20. mert kose

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor Evet izmitteki arac tesekkur ediyorum ilginize 20 gunluk bir surec surecek bakalim neler olacak

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri