Arama sonuçlarınız

1. mecnunbalci

Niva Offroad Aracı Olurmu?

Ynt: Niva Offroad Aracı Olurmu? o da zamlanmış. 483 TL http://www.uclerotomotiv.com/urunler.php?urun=2736

2. mecnunbalci

Ynt: Niva Offroad Aracı Olurmu? o konuda bir bilgim yok. güçte düşüklükten dem vuran birini de duymadım ama uygulayan birinden sağlıklı bilgi alınır diye düşünüyorum. sizin için sıfır direksiyon kutusu 220 TL yedekparca.comda http://www.yedekparca.com/3423.html
  3. mecnunbalci

Ynt: Niva Offroad Aracı Olurmu? o rakamlara bakmamak lazım hocam. babam da 2001 clio nun full ü var. fabrika verisi 186 km/h ama araçta 250 kadran var ve 230 u görüyor. o yüzden 142 ye bakma 160 da görmek bir önceki arkadaşın yazdığı gibi mümkündür.

4. mecnunbalci

Ynt: Niva Offroad Aracı Olurmu? 1650 TL niva hidrolik direksiyon. başka marka uydurmaları sağlıklı sonuç vermiyor diyor ustalar. en iyisi orijinaliymiş.
  5. mecnunbalci

Lada Niva 4x4 Su Girmiş Taban Sacı Modifikasyonu

Ynt: Lada Niva 4x4 Su Girmiş Taban Sacı Modifikasyonu belki beğenirsin hoca. değişik nivalar var. http://inetauto.ru/2010/03/29/tjuning.-niva-42-foto.html

6. mecnunbalci

Lada Niva 4x4 Su Girmiş Taban Sacı Modifikasyonu

Ynt: Lada Niva 4x4 Su Girmiş Taban Sacı Modifikasyonu fazla bir malzeme gitmiş görünmüyor. 1 lt pütür, 2 m2 bitüself 20cm x 10 m , 1 kutu soğuk galvaniz sprey boya. ürünlerin fiyatları ve nereden alınabileceği bilgileri aşağıda. geri kalanı işçilik. Teroson Gri Pütür 1 lt 6,70 € + KDV...

7. mecnunbalci

Ynt: Niva Offroad Aracı Olurmu? szin dediğiniz TA-60 lastikleri. onlar da güzel duruyor ama OK-144 lastikleri asfalt kullanımında abes durmuyor. profil resmimdeki benim araç, bende OK-144 ler var bakarsanız farklılar. TA-60 OK-144
  8. mecnunbalci

Ynt: Niva Offroad Aracı Olurmu? 10/43 diş ayna mahruti ile değişim yaparsan 4,3 oranla bir sıkıntı kalmaz. mevcudu 3,9 çünkü. yaklaşık %10 güç artışını tekere aktarmış olursun. artı olarak nivaların parçaları ucuz. kozmetik değişiklikler harici masraf fazla olmaz.
  9. mecnunbalci

Ynt: Niva Offroad Aracı Olurmu? 6000 TL lik bir lada, 300 TL şnorkel, 150 TL alt koruma sacı, ok144 çamur lastikleri(360 TLx4) işinizi görür.

10. mecnunbalci

LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP

Ynt: Lada Niva Supercharger Kit +30 Hp rica ederim. bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalıştım.

11. mecnunbalci

Ynt: Lada Niva Supercharger Kit +30 Hp bu arada elektrik, egzos veya motordan güç almadan da 5 bg güç artıran başka bir ürün daha var. ben kendi yapmakta olduğum aracımda kullanıyorum. hava hortumuna ekleniyor ve motorun emiş etkisi ile kendi kendine dönmeye başlıyor elektrikli süpürge gibi...
  12. mecnunbalci

Ynt: Lada Niva Supercharger Kit +30 Hp eğer aracınızın motor hacminden daha küçük, yakıt ekonomisi sağlayan bir motorla değiştiriyorsanız kanunen bir sorun yok. motor değişikliğini tadil belgesi alıp tüv den geçirip ruhsata işletebilirsiniz. lada niva 1.6 motor hacmi 1568 cc ise koyacağınız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri