Arama sonuçlarınız

1. mecnunbalci

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz

2. mecnunbalci

1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler aracınız 5 kapıysa 2 tane takılabilir. bendekinin arka tarafta güneş enerji paneli var diye 1 tane takabildim.
  3. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler 190 tl fiyatı artı olarak 18 tl kargo http://www.intero.com.tr/38x75-cm-CamGlass-Sunroof,PR-282.html

4. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler sağolasın Muzaffer hoca ;D
  5. mecnunbalci

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hepiniz hoş geldiniz

6. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler bitmedi ;D jantlar boyandı tavana sunroof yapıldı tavan içi beyaz kontraplakla kaplandı bu da son hali

7. mecnunbalci

Defender Le İlk Adımlar

Ynt: Defender Le İlk Adımlar çarşı karışmış, hocalar ne oldu ne bu şiddet ne bu celal? bi sakin olun.
  8. mecnunbalci

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz
  9. mecnunbalci

Grand Vitara'nın Dijital Göstergesini Anlamadım

Ynt: Grand Vitara'nın Dijital Göstergesini Anlamadım pedaldan ayarlama yapılır. ama yukardan kavraması daha iyi, baskı balata eridikçe daha aşağıdan kavrar. bu da parça ömrü konusunda size ipucu da verir.

10. mecnunbalci

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hepiniz hoş geldiniz.

11. mecnunbalci

Ynt: 1986 Suzuki Samurai'a Yaptığım İyilikler tesekkurler
  12. mecnunbalci

Defender Le İlk Adımlar

Ynt: Defender Le İlk Adımlar benim 60-61 bg meselesi için yazdılar hoca ;D

13. mecnunbalci

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu melez bi nick. pajero ve unimog birleşimi. güzel olmuş ve hoş geldiniz.
  14. mecnunbalci

Satılık Offroad Donanınlı Vitara

Ynt: Satılık Offroad Donanınlı Vitara szk ve tl plaka olan bordolarda iyiymiş. bi de arada terrano vardı. o da iyi gibi.
  15. mecnunbalci

Dacia Duster 4x4 2014 Ses Ve Isı İzolasyonu

Ynt: Dacia Duster 4x4 2014 Ses Ve Isı İzolasyonu ;D ;D ;D

16. mecnunbalci

Ynt: Satılık Offroad Donanınlı Vitara yahu burak hoca espri falan diyorsun da. videoyu benim hatuna seyrettirdim. "bu ne ya? soğudum arabadan resmen" dedi. etkisi büyük hoca.
  17. mecnunbalci

Ynt: Satılık Offroad Donanınlı Vitara hocam bu "suzuki mi? vol4" videosundandır. suzukiyi vitarayı yerden yere vuruyor. seyreden almaz zaten.
  18. mecnunbalci

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız niyazi hoca benim samurai dizel olsa hemen takas yapalım derim ama benim ki de lpg li ;D bende satıyorum. 5 kapı takasa evet diyorum, grand cherokee 5.2 v8 e bile evet diyorum, 4.0 kare kasa cherokee ye...

19. mecnunbalci

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar bütçe olsa gözünün yaşına bakmam ama şimdilik hayırlı satışlar demekten ötesi gelmiyor.
  20. mecnunbalci

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz Hakan bey. mesleğiniz bizim gibi arazi aracı olanlar için biçilmiş kaftan. sticker tasarımları, etiketler, giydirmeler için baş ağrıtırız ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri