Arama sonuçlarınız

1. alibaykal

Kamp Organizasyonu

Ynt: Kamp Organizasyonu Sanırım 27 kişi kamp organizasyonu var diye konuyu inceledi fakat cevap yazmadı:) o zaman şöyle söyleyeyim; Yok mu aramızda bu işi bilen, bizlere öğretecek ve ufak çaplı bir organizasyonun başına geçecek?

2. alibaykal

Kamp Organizasyonu

Sosyal ağlarda araştırdım ama İstanbul çevresinde kamp organizasyonu yapan bir grup göremedim. Böyle bir etkinlik mevcut mu? Daha önce hiç kamp yapmadığım için deneyimli birileriyle birlikte başlangıç yapmak mantıklı olur diye düşünüyorum.
  3. alibaykal

Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım

Ynt: Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım Bende de 98 samurai var. Sankoda bugün ayaküstü bir ustaya uğradım çok fazla bir şey yapmama gerek olmadığını söyledi. Lastik ve ufak yükseltmenin arazide yeterli olacağını söylüyor. Sen sanırım ikitellidesin. Yanına uğramak isterim

4. alibaykal

Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım

Ynt: Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım Hasan sen bu yollardan geçmişsin seninle yüzyüze görüşmemde fayda olacak sanırım:)
  5. alibaykal

9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? :)

Ynt: 9 Mart Pazar Gezi Yokmu ? :) Gezi ne tarafa olacak? Buluşma yeri neresi?

6. alibaykal

Samurai Dreksiyon Titreme

Ynt: Samurai Dreksiyon Titreme yanlış yönlendirme için kusura bakmayın. tamircimle tekrar görüştüm dingil tamir takım bilyalarının değiştiğini söyledi.

7. alibaykal

Arazide Yakıtım Yeterli Olur Mu?

Ynt: Arazide Yakıtım Yeterli Olur Mu? Dediğiniz doğru. Kullanıma bağlı olarak 10-13 lt aralığında LPG harcıyor. Bilgilendirme için teşekkürler;)
  8. alibaykal

Ynt: Arazide Yakıtım Yeterli Olur Mu? Aynen belirttiğiniz gibi
  9. alibaykal

98 model samurai sahibiyim. İlk sahibi lpg tankını içeri almamak için özel olarak 10lt benzin deposu ve 20 lt lik lpgtankını aracın altına yerleştirmiş.arazide bu yakıt yeterli olur mu?

10. alibaykal

Samurai Dreksiyon Titreme

Ynt: Samurai Dreksiyon Titreme Bende de aynı sıkıntı oluştu. Burçlar değişince problem ortadan kalktı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri