Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kamp Organizasyonu
Sanırım 27 kişi kamp organizasyonu var diye konuyu inceledi fakat cevap yazmadı:) o zaman şöyle söyleyeyim;
Yok mu aramızda bu işi bilen, bizlere öğretecek ve ufak çaplı bir organizasyonun başına geçecek?
Sosyal ağlarda araştırdım ama İstanbul çevresinde kamp organizasyonu yapan bir grup göremedim. Böyle bir etkinlik mevcut mu? Daha önce hiç kamp yapmadığım için deneyimli birileriyle birlikte başlangıç yapmak mantıklı olur diye düşünüyorum.
Ynt: Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım
Bende de 98 samurai var. Sankoda bugün ayaküstü bir ustaya uğradım çok fazla bir şey yapmama gerek olmadığını söyledi. Lastik ve ufak yükseltmenin arazide yeterli olacağını söylüyor. Sen sanırım ikitellidesin. Yanına uğramak isterim
Ynt: Samurai Dreksiyon Titreme
yanlış yönlendirme için kusura bakmayın. tamircimle tekrar görüştüm dingil tamir takım bilyalarının değiştiğini söyledi.
98 model samurai sahibiyim. İlk sahibi lpg tankını içeri almamak için özel olarak 10lt benzin deposu ve 20 lt lik lpgtankını aracın altına yerleştirmiş.arazide bu yakıt yeterli olur mu?