Arama sonuçlarınız

1. Y

Isuzu D Max 3.0cc Otomatik Viteslerde Kronik Arıza Olduğu Doğrumu

Selamlar. Cevap için teşekkürler. Bizde kullanıyoruz 4x2 ama 4x2 olmasından bezmiş durumdayım.

2. Y

Isuzu D Max 3.0cc Otomatik Viteslerde Kronik Arıza Olduğu Doğrumu

Selamlar Bu konu benim için çok önemli gerçekten çünki hiçbir kesin bilgi bulamadım. Isuzu D max 3000 motorların otomatik şanzımanında sorun olduğunu ve kesin ağrıza verdiğini söylüyorlar servis ustaları euro 3 otomatik vites 2005 2007 arası 3000cc D max almayı düşünüyorum ama bu söylenti...
  3. Y

2016 Toyota Hilüx Lastik Seçimi

Daha öncede yazdığım gibi yağmurda biraz sıkıntılı birde yeni silinmiş karda dikkatli olun,kalın karda normal çamurda ve çimende çok iyi tutunan bi lastik ve çabuk eskimez pikaplar için en uygun lastik diyebiliriz fakat biraz pahalıca.

4. Y

O zaman o araçla artık ağaca tırmanabilirsiniz karda ve arazide çok başarılı bi lastik keza araçta öyle güle güle kullanın
  5. Y

Isuzu D-max 1.9 Ddi 150 Bg Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir.

Bir forumda okumuştum doğru yazıldıysa 1.9 ddi motorlarda çift turboluymuş.Evet yakıt videoda görünen o ve 50.5 tonu çekerken ki yakıt tüketimi 6.7 lt,şimdi birkez daha izledim ve heycanlandım. Ve bi güzel haber daha okudum 1 ay kadar önce Isuzu artık Mazdaya pikap yapacak resmi olarak anlaşılmış

6. Y

Merhaba Cevap için teşekkürler Sedat abi.Büyüğümsünüz abi demek istedim.Bizde D max kullanıcısıyız aynı zaman da,sizin ısuzu ile alakalı bütün yorum ve belgesellerinizi takip etmeye çalışıyorum.Tabi ki 350 nm tork güzel tork fakat kullanıcısına daha çok 1.9 motor pikap mı olurmuş dedirte...

7. Y

Benim Isuzu Dmaxim 3.0 Otomatik 2008 170hp

Kardeşim bilgi için teşekkür ederim 140000 binde ki bi aracı servis ustaları yüzünden almayı vazgeçtik bizi caydırdılar ki hata yapmışız.Eğer müsait olursanız yakıt tüketimi 100 km de kaç litre öğrenmek istiyorum.cevap için sağol.
  8. Y

Benim Isuzu Dmaxim 3.0 Otomatik 2008 170hp

Selamlar Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.Isuzu D max 4x2 kullanıyoruz şikayet yok tek sorun 4x4 olmaması.biz de 3000 lik almak istiyoruz ama bi sorum olacak aracınız otomatik şanzıman ve ısuzu d max deki otomatik şanzımanların ağrıza verdiği gibi bi efsane var siz böyle bişey duydunuz...
  9. Y

Selamlar... Isuzu D MAX pikabımız var ve şuan BF A T serisi lastik kullanıyoruz arazi de güzel karda özellikle ama yağmurda hele ki hafif ıslak yolda kesinlik fena ötesi bi lastiktik arkasını tutamıyoruz yolda. %70 asfalt diyosanız Bridgestone dueler at, General rabber at ve Pirrelli scorpion...

10. Y

4x4 L200 Almak Istiyorum (bazı Sorularım Var)

Selam... Son yazdığınıza cevap vereyim ilk olarak.Isuzu D MAX 4X2 aracımız var kuru zeminde dağa tepeye çıkarken yani aşırı çaur kar olmayan yerlerde bi hayli iyi tabi ki lastiklerde önemli Bf At serisi lastik aldım gayet başarılı bizim işimizi görüyo fazlasıyla 4x2 araç. Ama sizin beklentiniz...

11. Y

Selamlar... Sıkı bi d max tabipcisiyim,yeni gelecek araç hakkında bu araçlara ilgisi olan Gezenbilir takiçilerinin düşüncelerini paylaşmasını bekliyorum.Yeni Isuzu D-max ses getirecek gibi duruyor,yapılan makyaj hayli başarılı olmuş bence.İçindeki değişiklikler panel,tft dokunmatik ekran,tavana...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri