Arama sonuçlarınız

1. R

Makyajlı Duster Fiyatları

Ynt: Makyajlı Duster Fiyatları Abicim sen yeni Duster'i incelediysen görmen lazımdı teker içlerinde direk eski dusterde sac görüyordun şimdi püskürtme dediğin izalasyon var standart olmuş ben bu işlemi para verip yaptırmıştım çalınan arabama ayrıca benim yaptırdığımdan daha kalın bir tabaka...

2. R

Ynt: Makyajlı Duster Fiyatları yanan far var, sadece led değil, gündüz farı deyince sadece led mi olması gerekiyor anlamış değilim , farın önündeki camlar led havası vermiş sadece , kutup basını takıp gösterdiler gözümle gördüm
  3. R

Ynt: Makyajlı Duster Fiyatları evet dış ısı göstergesi resmini bulabilirsem ekleyeyim

4. R

Ynt: Makyajlı Duster Fiyatları arabaya bakmamışsınız anlaşılan iyice bakın ondan sonra tartışalım
  5. R

Ynt: Makyajlı Duster Fiyatları Bugün maiste baktım izalasyon var hemde gayet güzel uygulanmış Benim eski Duster'e kendim yaptırdığımdan biliyorum Gündüz farı dedim zaten led demedim küçük bir far koymuşlar ama hoş olmuş

6. R

Ynt: Makyajlı Duster Fiyatları Bugün Ankara'da deri döşeme hariç Laurete 4x4 110 full 57000 lira fiyat verdiler ... Look Paket ,Media Navigasyon, Park Sensörü, Hız Sabitleme, Deri Direksiyon , Metalik Renk (Füme Gri) Oyak indirimli olursa beyaz renk 53850 fiyat aldım. Yarın netleşecek son...

7. R

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Ynt: Duster Çalındı Immobılızer Fos Yaklaşık 10 ay sonra arabamın yarısını bulduk. Kaza yapan bir araçta benim aracın , ön sağ sol çamurluk ,kaput , 2 çeker bir araçta siyah farlar , tampon , sol ön kapı , ön iki tekerlekler ,motordan ne aldılar bilmiyorum ama en azından içim rahatladı...
  8. R

MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ... :) teşekkürler
  9. R

Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ... Duster çalınalı 6 ay oldu o gün bugün bende beklemedeyim. Bunda da bir hayır vardır deyip kaskodan parasını aldık yeni kasa alırız dedik ama süre çok uzadı. Balığa gidiyorum hanımın micrası var ne dağa taşa çıkabiliyorum ne de...

10. R

Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ... İlk defa Dacia tarafından birisi Ankara Mais 'te satış personeli bir şeylerin değişeceğini söyledi. Ön panjur sisler farlar kesin değişiyormuş .İçinde ne var sır gibi saklıyorlar. Kolçat standart olmuş. Artık çıkarsınlar...

11. R

Dusterlar New Age Olmus?

Ynt: Dusterlar New Age Olmus? Kimse tam olarak bilmiyor ama bir şeylerin değişeceği kesin arkadaşlar... Yeni Stepway görünümüne benzeyecek bana kalırsa ,bekleyip göreceğiz...
  12. R

Dusterlar New Age Olmus?

Ynt: Dusterlar New Age Olmus? bu gün Ankara'da bir bayi ile görüştüm New Age için sadece model ismi değişti. Kolçak standart oldu başka bir şey yok dedi ama pek inanmadım yaklaşık 5000.tl fiyat artmış bu sadece kolçak farkından mı fiyat arttı dediğimde araba yok satıyor abi diyor . Bekleyip...

13. R

Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ... Valla artık değiştirsinler bir şeyleri , yapacakları çok değişikliğe gerek yok aslında , dış görüntüsünden memnun olmayan yok gibi , ufak tefek 1-2 değişiklik herkesin beklediği şeyler aslında yok satarlar niye yapmazlar anlamam...
  14. R

(Duster) Direksiyon Kutusu Sorunu

bu ses tüm araçlarda var maalesef bende çok uğraştım sıfırına bile baktık onda da var bence yeni araç almak değil sorunsuz bir direksiyon kutusu taktırmalısın ... Ama kazanırsan emsal teşkil ederse dacia yandı ... başarılar gönlümüz seninle ...
  15. R

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... Hırsıza kilit yok maalesef , benim araba evin önünden çalındı , anahtarların ikisi de bende ama immobilizzer v.s olmasına rağmen çalındı , duster olması tamamen tesadüf bence her gün onlarca araç çalınıyor...

16. R

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... Valla arkadaş bende duster vardı. Allah var çokta memnundum 4x4 110 bg. 2 ay önce çalındı tekrar alacağım almasına da bende senin gibi düşünüyorum alırım iki gün sonra bir şeyler yaparlarsa çok canım sıkılır. Bir taraftan da söyle...
  17. R

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... aynı dert bende de vardı Duster çalındı da kurtuldum :)
  18. R

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... aynen katılıyorum birde direksiyon kutusunun sesi çınlaması giderilsin bende başka bir şey istemiyorum.

19. R

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... Biz içindeki kalitesizliği değiştiremedik senin işin bizden de zor ... ama yükseltme ve lastik kendi imkanlarınla rahatlıkla halledebiliyorsun...
  20. R

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... Tam bir hayal kırıklığına uğradım en azından içerisinde ufak tefekte olsa bir seyler yapar diye bekledim firmanın genel müdürü açıklama yapıyor yine de bir şey yok kime güvenebiliriz o zaman almayacagım inadına ... Talep gördükçe...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri