Arama sonuçlarınız

1. R

MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... iki tane tepesine sis lambası koymayla bir pusula logosuyla makyaj oluyorsa bu forumda bundan çok çok daha makyajlı dusterler var . en azından stepway 'de ki iç tasarımı uygulamaları lazımdı navigasyon ve krom vs. yoksa tam...

2. R

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... içi ile ilgili resim bulan oldu mu ?
  3. R

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... hele şükür en azından dış kasa düştü nete ... Dış kasadan şikayeti olan kimse yoktur diye düşünüyorum. kaslı yapısı duruşu genel olarak beğeniliyor zaten önemli olan içerisinde neler yaptılar ...

4. R

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... Logon yeni kasa her yerde var 2 saatten fazladır nette geziyorum bir yerde duster ile ilgili yeni bir şey bulamadım amma gizemli hale getirdiler meraktan çatlayacağım..
  5. R

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... Renault Gen.Müd. açıklaması vardı yılın 2.çeyreği diye ama net tarih vermemişti.

6. R

Yurtdışı sitelerdeki bilgiler doğultusunda ; dediklerine göre yarın 05.03.2013 büyük bir ihtimalle en geç 07.03.2013 günü Cenevre 2013 otomobil fuarında yeni makyajlı kasa Duster görücüye çıkacakmış. Ön panjur ve iç dizaynda beklediğimiz değişiklikler olacak gibi ... Türkiye'ye ne zaman gelir ki...

7. R

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS Tsk.ederim .sustalı anahtar v.s yapmadım. Aracın çalındığı gün hırsızlıkta görevli bir arkadas söyledi 2 adet duster beyni çalmışlar anlamadığım bir şeyler var kaput çalarlar beyin v.s bu arabaların çoğu daha garantide
  8. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS çok iyi fiyata almışsın esp-asr var mı ?
  9. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS fiyat ne veriyorlar

10. R

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) 4x4 110 beygir aracım Ankara Polatlı arası dümdüz yol inat ettim 70 km 80-90 km arası gittim 5 litre yakmıştım zorla ama... en son çalınmadan önce şehir içi 7.9 litre gösteriyordu. Eğer ben ki 7.9 yakıyorsam şimdiye kadar çoğu aracımda fabrika...

11. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS Teşekkür ederim junior. Çok şükür bugün kaskodan paramı da aldım. Zararsız bir şekilde atlattık çok şükür. Yalnız hemen alma konusunda terettütdeyim. Şimdi alıp 2 gün sonra eski kasa almış olmak var bana öyle geliyor ki ellerindeki stokları eritmek adına yeni...
  12. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS benim kasası ile ilgili sorunum yok zaten içini biraz düzeltsinler yeter bana

13. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS Genel Müdürün açıklaması olmuştu duster makyajlı yılın 2.yarısı kesin çıkacak bekleyeceğim büyük bir ihtimalle
  14. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS Araba 30 gün bulunamama süresini doldurdu ve yasal prosedürler bitti. Kasko Aksigorta sağolsun hiç uğraştırmadı. 48.800 para veriyor anlaştık. Yeniden aranıza katılacağım . Hemen alsam mı makyajlı modeli mi beklesem kararsızım.
  15. R

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ Ben Antalya'dan Ankara'ya Akseki üzeri geldim. Araç daha 3-5 bin km.de araçta 4 yetişkin 3 çocuk bagaj full dolu tatile gidiyoruz inanın çoğu zaman 6.viteste gittim. Arada devir düştüğü zaman vites bile değiştirmediğim yerler oldu. Aracın en beğendiğim yönüde bu zaten...

16. R

dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa...

Ynt: dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa... Öncelikle geçmiş olsun, Allah hepimizi daha büyük kazalardan esirgesin ... Bende çalınana kadar duster vardı. Az kaldı yenisi de gelecek inşaallah .Hanımda da micra var ışıkta dururken arkadan peugeut vurdu darmadağın oldu aracın arkası. Ben...
  17. R

Duster İç Mekan Sesleri

Ynt: Duster İç Mekan Sesleri arkadaslar bilindiği üzere aracım 26 gün önce çalındı ,çalınmadan önce kaç kere servise gittim benzer sesler için .Arabam çalındıktan sonra eşimin aracı micra 2012 model bu arada buna biniyorum. dusterimin gözünü seveyim. sadece bu aracta değil chewrolet aveo var...
  18. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS an geliyor kaputu alsalar dediğiniz oluyor ,keşke arabam dursaydı kaputu vermeye razı olurdum..

19. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS önlem almanıza sevindim herkese de tavsiyemdir bu kilitte onları kesmez ama uğraşmamak adına faydalı olur diye düşünüyorum. bu arada 26.gün ve bir gelişme yok ... bu saatten sonra kasko şirketi düşünsün :)
  20. R

Yeni Duster 4x4 90 bg Ambiance

Ynt: Yeni Duster 4x4 90 bg Ambiance """Ve bir sorum olacak: Araç çalışırken motor bölümünün sol tarafından, devirden bağımsız elektrikli motor gibi bir ses geliyor ve rölantide iken bayağı fark ediliyor. Stop edince yavaşça kayboluyor. Turbo sesine benzemiyor. Direksiyonu çevirince sesin biraz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri