Arama sonuçlarınız

1. R

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS arkadaslar özellikle Ankara'da ikamet edenler , aksigorta da arkadaşım var bugün bir Duster daha çalınmış bu kadar kısa sürede 2 araç sigortacıların da dikkatini çekiyor . ya bir açığını buldular , yada Ankara'da birileri Duster topluyor , önlemlerinizi...

2. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS benim düşüncelerimi dile getirmişsin tşk. ederim. Hayırlısı bakalım ne olacak zaman gösterecek ...
  3. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS tşk. Amenna ,kalbim çok ferah, sıkıntı yok , sadece sesini özledim , 10 gün oldu neredeyse ...

4. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS veriyor da ben istemedim eşimin arabası var onunla idare ediyoruz...
  5. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

6. R

DUSTER SİGORTA KASKO

Ynt: DUSTER SİGORTA KASKO Arkadaşım yanlış biliyorsun gibi bir izlenim edindim. 4x4 bağımsız süspansiyon olmasından dolayı çok çok daha konforlu kasislerde bozuk yolda kesinlikle çok fark var... ayrıca arazi performansını bir kenara bırak 4x4 lerde şehir içi dik yokuşlarda ayrı bir keyif öyle...

7. R

DUSTER SİGORTA KASKO

Ynt: DUSTER SİGORTA KASKO Öncelikle hayırlı olsun şimdiden iyi bir seçim kafanda soru işareti kalmasın 4x4 ve full almışsındır inşaallah şehir içinde 4x4 gerek yok diye bakıyor insanlar ama öyle değil süspansiyon ve çekiş çok farklı 4x2 ye göre.çalınana kadar ben çok memnundum. Şimdi tecrübeli...
  8. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS katılıyorum katılmasına da parayı da kolay kazanmadığımız için ister istemez mal da kıymetli oluyor. Gözünden sakınıyorsun evinin önünden alıp gidiyorlar fırça sürdürmediğim arabaya kimbilir neler yaptılar ... ama ilk iş inadına bir adet duster daha...
  9. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS maalesef yok ... gerçi bu saatten sonra haber olmaması da bir yönden iyi içine etmişlerdir arabamın yanarım da çocuklara arabada bir şey yedirmedim ona yanarım.

10. R

Yeni DUSTER nasıl olsun?

Ynt: Yeni DUSTER nasıl olsun? arkadaşlar herkesin ortak yanlışı kıyas yapılan arabaların hepsi 4x2 eğer 4x4 istiyorsanız 75000-80000 aralığından ucuz bir tek araç yok ... ssanyong 4x4 donanım olarak çok iyi olabilir ama fiyatı 78000.tl bu modelide hani çok üst seğment bir arabada değil yalnız...

11. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS 6.Gün de bitti ... özledim be arkadaşlar
  12. R

Duster; Zift Alt Zemin Kaplama Hakkında

bende ilk aldığımda serviste yaptırmıştım fark oldu mu bilmiyorum çünkü ondan önceki halini bilmiyorum . Ama yol v.s ses sıkıntım yoktu. yoktu diyorum. 3 gün önce çalındı arabam. Bilhassa çamurluk içerisine yapılmasını tavsiye ederim hem çürümeye hemde taş v.s. gelecek zararlara karşı koruyucu

13. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS evet poliçeyi inceledim ilk yıl için sadece sıfır araçlarda aracın sıfır fiyatını ödüyorlar ayrıca poliçe tarihinden olay tarihine aradaki süre tüfe oranında artırılıyor yalnız poliçede belirtilen rakam üstü olamıyor yani en fazla alacağım para 48400 buna da...
  14. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS sıfır araç olduğu için kesinti yapmıyorlarmış diye bilgi var ama kasko bunlar ne olacağını zamanla göreceğiz
  15. R

16. R

17. R

18. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS Gelin olmuştu şimdi elin oldu

19. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS iyi niyetli dilekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim. Bireysel yanıtlamayı beceremedim bazı arkadaşlar bilgi sormuş.iinşaallah buradan okurlar . Araç kasko bedeli 48400. bu arada 49.500' e almıştım. Kamera kayıtlarını buldum yanlız yüzler görünmüyor...
  20. R

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS Anahtarı kopyalamak için üzerindeki vidayı açmaları lazım diye düşünüyorum , incelediğim zaman vida da açılma ile ilgili bir belirtide yok... Ama sizlere katılıyorum kesinlikle anahtarı bir yerlerde bırakmamak gerekiyor. Araba bulunursa en çok nasıl çaldı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri