Arama sonuçlarınız

1. R

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim herkese Allah kimsenin başına vermesin kötü bir durum elimde anahtarlarla kalakaldım, aracımda kasko vardı o taraftan bir sorun yok çok şükür. Yalnız kasko araca yaptırdığım ekstra işleri ve içindekileri ödemiyor zararım...

2. R

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

arkadaşlar dün sabah 7:03 de evimin önünden Dusterim immobilizer gibi bir şey olmasına rağmen çalınmıştır. Herkese tavsiyem güvenlik önlemlerinizi arttırın. Arabamda immobilizer var diye güvenmeyin güpe gündüz sabah tam millet işe gideceği bir vakitte arabayı alıp gitmiş. Akıl alır gibi değil...
  3. R

Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı

Kapı fitilleri değil de sanki arka tekerden geliyor gibi geliyor ses , Arka teker ön tarafında davlumbaz yok 15 cm civarında bir boşluk var bir arkadaşın dediğine göre burası ses yapabilir diyor bir kaç önerisi oldu öncelikle servise götüreceğim çözüm bulamazsak arkadaşın önerileri yapacağım...

4. R

Öncelikle yorumunuz için tşk.ederim. Yalnız bazı gerçekler var 50000 tl para verdim ben bu araca 2.500 tl de aksesuar izalasyon v.s için gitti. Forumu 3 aydır takip ediyorum ses sorunu bildiğim için aracın altını ve teker içlerini komple izolede ettirdim Verdiğimiz para az değil bu kadar para...
  5. R

Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu

Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu 3 gun oldu alalı 4x4 110 beygir asr esp full paket aldım herşey çok çok güzeldi taki şehir içinden uzaklaşana kadar 100 km demişler 80 i geçtim başladı aşırı bir ses 100 hele 120 yi geçin her taraftan rüzgar sesi geliyor. bütün...

6. R

3 gun oldu alalı 4x4 110 beygir asr esp full paket aldım herşey çok çok güzeldi taki şehir içinden uzaklaşana kadar 100 km demişler 80 i geçtim başladı aşırı bir ses 100 hele 120 yi geçin her taraftan rüzgar sesi geliyor. bütün güzelliklerini götürdü resmen soğudum tamam bu paraya bu kadar...

7. R

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Kavuşmaya az kaldı ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri