Arama sonuçlarınız

1. barbarosbasaran

Ankara'da Karşılaştığım Kırmızı Duster

Ynt: Ankara'da Karşılaştığım Kırmızı Duster ;D ;D

2. barbarosbasaran

Ankara'da Karşılaştığım Kırmızı Duster

Arkadaşlar hafta sonu Ankarada kırmızı kaplı bir duster gördum. Arac sahibinden izinsiz affına sıgınarak plakasını kapatarak cektıgım bırkac foto. merak edenler icin :)
  3. barbarosbasaran

Duster'ımı Satıyorum (4x2 110 Bg)

Ynt: Duster'ımı Satıyorum (4x2 110 Bg) + 4 Ad. Kışlık Lastik sadece lastiklere talip olabilirim. ben dusunurseniz. iki Duster bana çok :)

4. barbarosbasaran

Duster Multimedia 1500 Tl Yarın Son Gün!

Ynt: Duster Multimedia 1500 Tl Yarın Son Gün! Televizyon ve tv Anteni bulunmuyor. Üsküdar Detay Renault la simdi görüştüm. zaten 2000 lira yuksek bir fiyat. ayrıca 1200 1300 liraya mal edilebilir bir sistem oldugunu yazmıstım. 200 lira daha verir hic ebay hepsi burada benzeri sitelerle...
  5. barbarosbasaran

Ynt: Duster Multimedia 1500 Tl Yarın Son Gün! neyse herkes istedigini taksın 2000 lıra yuksek.

6. barbarosbasaran

Ynt: Duster Multimedia 1500 Tl Yarın Son Gün! Az önce telefonla konuştum. Dacia yanın kampanyası oldugunu soyluyorlar. kendi sitesinde oldugunu soyluyorlar. baktım bulamadım. bugun gelirseniz 1500 yarın gelirseniz 2000 lıraymıs. nissan qashqai aracımız icin nissan yetkili servise on panel...

7. barbarosbasaran

dacia duster ön cam lastiginden ve surucu hava yasgıtından gelen ses

Ynt: Dacia Duster Ön Cam Lastiginden Ve Surucu Hava Yasgıtından Gelen Ses nokta atışı çözüm. ben on camdan gelen sesı soyle farketmiştim. yagmurlu o plastık parca ile cam arasına su girdiginde gıcırtı yapmıyor. kuru havada sesın kaynagını bulduktan sonra o parcaya su dokerek tekrar denedım ses...
  8. barbarosbasaran

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) yarım litreden benden olsun 5 yazın güray hoca. sıkıntı yok :) sizin duster haric bizim duster lar 7-8 litre yakar ;D ;D
  9. barbarosbasaran

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Size 35 beygir bir duster yeterliymiş hocam :) Sabırlı otoyol sürüşleri diliyorum size. ben 100 le gitsem ankaraya psikolojim bozulur. zaten tasarruf parasıda tedavi masrafım olur. ;D eywallah

10. barbarosbasaran

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 100 le ankaraya mı gittiniz :o nasıl bir sabır. nasıl bir sabır vallahi taktir ettim güray hoca

11. barbarosbasaran

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) adam haklı bitmez bu başlık 6 mı yakıyor 7 mı yakıyor 8 mı yakıyor. ;D 40 sayfada da bu yazıyor.
  12. barbarosbasaran

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "rekor Yakıt" Tüketimleri (resimli) Belkide 10 lt yi geçmişimdir. :)) Teşekkürler bir umut öyle deneyeceğim

13. barbarosbasaran

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "rekor Yakıt" Tüketimleri (resimli) Adapazarı'ndan istanbula neredeyse tam gaz geldim. 9.8 litreydi Dudullu gişelere vardığımda. hedefim 10 litreyi geçirmek. 4x2 dci 110 bg Rekor yakıt tüketimi budur Saygılar herkese :)))
  14. barbarosbasaran

dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa...

Ynt: dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa... teşekkür ederim iyi dilekler kıymetli dusunceleriniz. kazasız günler dilerim herkese
  15. barbarosbasaran

Macera Paketim ve Yeni Kolçağım.

Ynt: Macera Paketim ve Yeni Kolçağım. güle güle kullanın yakısıklı olmuş

16. barbarosbasaran

4*2 110 dci yakıt

Ynt: 4*2 110 dci yakıt 6. vites 60 - 80 arası gidersem gaza basmaktan ödüm koparsa rampa çıkmazsam hiç durmazsam hava soğuk değilse rüzgar karşıdan esmiyorsa belki bende yaparım :)))) o litreleri
  17. barbarosbasaran

4*2 110 dci yakıt

Ynt: 4*2 110 dci yakıt imkansız boyle birsey.. birde araç full diyorsunuz. beım aracım 110 dci 4x2 22 bin km de sehir ici istanbul 7- 7,5 sehir dısı 6 - 6,5
  18. barbarosbasaran

Duster Macera paketi, metal koruma demiri fiyatları.

Arkadaşlar merhaba epeydir aklımda bulunan macera paketi ve koruma demirleri konusunda fiyat arastırması yapmak ıstıyorum. 31.01.2013 tarihi itibari ile üsküdar detay renault da Macera paketinin fiyatı 1000 tl olarak verildi. (işcilik dahil) peşin olur ise 900 hadı bıraz daha zorlarsak 850 ye...

19. barbarosbasaran

4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı
  20. barbarosbasaran

4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı 1 - Serkan Eren - Dacia Duster (2 kişi) İstanbul - Bakırköy 2- devit3 - duster 4x4 2 kişi istanbul - G.O.P. 3- Barbaros Başaran duster 4x2 - 4 -5 kisi Üsküdar 4-Arman&Mine Boyaci -Duster 4*4 uskudar bukadar 4x4 un...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri