Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hafta sonu Ankarada kırmızı kaplı bir duster gördum. Arac sahibinden izinsiz affına sıgınarak plakasını kapatarak cektıgım bırkac foto.
merak edenler icin :)
Ynt: Duster Multimedia 1500 Tl Yarın Son Gün!
Televizyon ve tv Anteni bulunmuyor. Üsküdar Detay Renault la simdi görüştüm.
zaten 2000 lira yuksek bir fiyat.
ayrıca 1200 1300 liraya mal edilebilir bir sistem oldugunu yazmıstım. 200 lira daha verir hic ebay hepsi burada benzeri sitelerle...
Ynt: Dacia Duster Ön Cam Lastiginden Ve Surucu Hava Yasgıtından Gelen Ses
nokta atışı çözüm. ben on camdan gelen sesı soyle farketmiştim. yagmurlu o plastık parca ile cam arasına su girdiginde gıcırtı yapmıyor. kuru havada sesın kaynagını bulduktan sonra o parcaya su dokerek tekrar denedım ses...
Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
yarım litreden benden olsun 5 yazın güray hoca. sıkıntı yok :)
sizin duster haric bizim duster lar 7-8 litre yakar ;D ;D
Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
Size 35 beygir bir duster yeterliymiş hocam :) Sabırlı otoyol sürüşleri diliyorum size.
ben 100 le gitsem ankaraya psikolojim bozulur. zaten tasarruf parasıda tedavi masrafım olur. ;D eywallah
Ynt: 4*2 110 dci yakıt
6. vites 60 - 80 arası gidersem
gaza basmaktan ödüm koparsa
rampa çıkmazsam
hiç durmazsam
hava soğuk değilse
rüzgar karşıdan esmiyorsa
belki bende yaparım :)))) o litreleri
Ynt: 4*2 110 dci yakıt
imkansız boyle birsey.. birde araç full diyorsunuz.
beım aracım 110 dci 4x2 22 bin km de
sehir ici istanbul 7- 7,5
sehir dısı 6 - 6,5
Arkadaşlar merhaba epeydir aklımda bulunan macera paketi ve koruma demirleri konusunda fiyat arastırması yapmak ıstıyorum.
31.01.2013 tarihi itibari ile üsküdar detay renault da Macera paketinin fiyatı 1000 tl olarak verildi. (işcilik dahil) peşin olur ise 900 hadı bıraz daha zorlarsak 850 ye...