Arama sonuçlarınız

1. barbarosbasaran

Duster Facelift Fotoğrafları

Ynt: Duster Facelift Fotoğrafları makyajlı duster ın ayak seslerini duyuyor gibiyim:)

2. barbarosbasaran

KENWOOD NAVİGASYON SÜPER....

Ynt: KENWOOD NAVİGASYON SÜPER.... orjinal serviste boyle bir uygulama yapılması guzel. fotografı olsa idi keske. tesekkurler bilgi icin ...
  3. barbarosbasaran

Duster Facelift Fotoğrafları

Ynt: Duster Facelift Fotoğrafları söyle bir güncelleme olsa da, otomatik dizel 4x4 sunroof falan gitsek alsak diye dört gözle bekler olduk. :)

4. barbarosbasaran

dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa...

Ynt: dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa... Öztürk FX ben markayı kotülemek istediginizi dusunmedim zaten. Genelde insanların dacia ya karsı bir önyargısı oldugundan hakkını yememek gerekir diye düşündüm ve yazdım. zaten vermek istediğimiz mesaj da önünüzde bir Duster var ise takip...
  5. barbarosbasaran

Ynt: dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa... haklısınız Öztürk FX bende aynı dusuncedeydım. hatta servıse aracım Söküldüğü zaman tekrar gıttım, beni saşırtan tampon demiri veya tampon baglantılarında hıc bır hasar yok. daha once vectra b aracım ile aynı kaza basıma geldı. nissan primiera...

6. barbarosbasaran

Ynt: dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa... Yurdum insanının dacia merakı yuzunden kazadan sonra ani bir kalabalık oldu, gelen herkes dacia ya bak.. bunu reklamlara koyun.. hani teneke diyorlar dı... gibi duster yanlısı cumleler sarf etmeye basladılar. Ülkemizde insanların...

7. barbarosbasaran

Ynt: dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa... tesekkur ederım. sizlerin basına gelmesin diyelim
  8. barbarosbasaran

Arkadaşlar geçen hafta başıma bir kaza geldi fotografları paylasmak ıstedim. kaza yaklasık 30 40 km suratle oldu. yolda seyir halınde gıderken anıden durmam la arkadan gelen benım aracıma carptı. dunde aracımı servıse bıraktım. tampon sokulmustu. kazanın etkısıyle tampon demırı yada tampon...
  9. barbarosbasaran

4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı yok mu katılan duster cılar hadı. sayımız yeterli olursa dacia dan sponsor olmasını isteyelim. reklama cıkarız nurhayatı cagırırız:)

10. barbarosbasaran

4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı 1 - Serkan Eren - Dacia Duster (2 kişi) İstanbul - Bakırköy 2- devit3 - duster 4x4 2 kişi istanbul - G.O.P. 3- Barbaros Başaran duster 4x2 :))- 4 -5 kisi

11. barbarosbasaran

dacia duster ön cam lastiginden ve surucu hava yasgıtından gelen ses

Arkadaşlar merhabalar dacıa duster aracımda bir haftadır birkac ses var. birincisi on cam ın arabanın konsolu ıle bırlestıgı noktada sungerımsı bir fitil var soguklar oldugudan berı ses yapmaya basladı. son gunlerde cok arttı. yolda gıderken kucuk sarsıntılarda bile ses yapmaya basladı...
  12. barbarosbasaran

Clio 3'ü satıp Duster 110 bg, 4*2 aldım :)

Ynt: Clio 3'ü satıp Duster 110 bg, 4*2 aldım :) bende clio 2 yı verip duster 110 bg 4x2 alımstım. :) hayırlı olsun

13. barbarosbasaran

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri Dacia duster 110 hp dizel 4x2 13.12.2012 uskudar Detay Renault. 20.000 km bakımı 341 tl dir .
  14. barbarosbasaran

duster ambiance 4-2 1.5 dci siparişi verdim önerileriniz nelerdir?

Ynt: duster ambiance 4-2 1.5 dci siparişi verdim önerileriniz nelerdir? öncelikle bir problem yasasam bunu objectif bir sekilde dile getirecegimi belirtmek isterim. haziran ayında 4x2 110 hp dizel duster kullanıcısyım. bugun 20.000 km bakımı ıcın servıse bıraktım. 15 bın km de klıma borusu...
  15. barbarosbasaran

motor

Ynt: motor hıc ılınma da mı yok motörda.

16. barbarosbasaran

Macera Paketim ve Yeni Kolçağım.

Ynt: Macera Paketim ve Yeni Kolçağım. bence look paketi de olmalı
  17. barbarosbasaran

Kaliper Sesi Sorunu!

Ynt: Kaliper Sesi Sorunu! aracım suan 19.000 km de ve bu km yi 5 bucuk aylık bır surecte yaptım. sımdılık bu sesler yok. takıbe devam
  18. barbarosbasaran

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri Ümraniye Günerler renault da 450 tl ındırımle bırlıkte 360 tl fiyat verdıler bugun. 15.11.2012

19. barbarosbasaran

Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. Şubatta duster la almanyaya gidiyorum. orada var siparişleri alabilirim :)
  20. barbarosbasaran

Dacia Duster; JBL Ses Sistemi Montajı

teyp aynı mı?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz